Mencari Kiosk atau Lot Kedai di Kedah/Perlis
Lsc - Thu 26/Jan/2012 12:33pm [Last Comment]
sedang mencari kiosk atau lot kedai kecil untuk produk handmade dan peralatan kraftangan.
saya masih baru dalam bidang bisnes n minta tunjuk ajar dari anda2 yang berpengalaman..

Niche: Kedai Separuh Dan Ruang Niaga
 
1. Ratnatuti - Thu 26/Jan/2012, 12:36pm
teddybear untuk pemborong, sila layari : teddybearku.blogspot.com  
2. Waniescollection - Sun 29/Jan/2012, 11:01pm
Nak sewakan tapak niaga di uptown danau kota. RM50/day.

berminat boleh call/sms wani 0172469247  
3. Samsuri7478 - Tue 31/Jan/2012, 9:49pm
saya ade menyewa kedai dihadapan masjid Hutan kampung,kepala batas alor setar Kedah (VC Variety Corner).

saya ingin jual seluruh barang dalam kedai dan kepada yang berminat untuk ambil alih diminta hubungi saya untuk berbincang.

kepada yang ada minat berniaga & kepakaran untuk mempromosi barang/produk serta ingin bekerja juga boleh hubungi saya SEGERA!!. Tel : 019-3274513  
4. Nida 10 - Mon 6/Feb/2012, 11:47pm
cuba try kat maidin taman saga(alor star) yg akan di buka pada mac  
5. Isa 20 - Wed 13/Jun/2012, 11:08am
try kat mydin taman saga(alor setar)
custmer ramai...
location cantik..
0174198405  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..