Mencari Kete Sambg Tanpa Deposit
Aireen 3 - Wed 19/Jan/2011 11:10am [Last Comment]
salam..
saya student master ukm mencari kete utk smbg byr bg kegunaan ke kelas..bln2 bwh 300...tanpa deposit..thn tggl1-3thn..kalu ada harap dapat emel saya segera anastasiamiqael@yahoo.com.my..tq

Niche: Kereta Terpakai
 
1. Zack126 - Wed 19/Jan/2011, 11:21am
nk bg saja x leh r adik..atleast stanby r 2k walaupun sambung bayar ia seperti sewa beli jugak...sama juagak awk beli kereta baru bank pun ttp kn 10% d/payament bawu stuju nk bagi kita sewa beli  
2. Citrapelangi - Wed 19/Jan/2011, 11:51am
betul tu....sbb owner pun dh banyak bhabis duit tuk kete tuh..at least sket deposit....  
3. Firdaus 34 - Wed 19/Jan/2011, 3:06pm
kereta sorong boleh,bayar 30rgt jer..sportrim ngan tayar free...  
4. Nilam 2 - Wed 19/Jan/2011, 3:17pm
Zack126,boley sy tahu kete jenis ape yg zack126 tawarkan tu...dan montly kena byr brape?  
5. Mel Haslina - Wed 19/Jan/2011, 8:43pm
x de dgr lagi kete smbung byr x pyh byr dep,,sbb suami sy da kwn yg blh supply kreta smbung byr,,ckp je kreta aper,,tp dep pn plng kurang rm 2k la..ari tu ader persona owner nk rm7k,,mana ade yg x de dep adik syng,,,,sori sj menyampuk  
6. Bujuder - Wed 19/Jan/2011, 10:26pm
masih ada yang tiada deposit..kepada owner yang hilang punca pendapatan atau dah xmampu nak bayar dah..cari org yang mcm ni...jgn ikut agen nak untung atas angin ni  
7. Lee 14 - Thu 20/Jan/2011, 2:45am
kita bantu dia study itu sajakan.....kalau dia niat kekelas bgslah,itu tandanya dia tidak ada budget..kalau mtr pun bole juga kalau ada...jgn kita memilih dik,belajar ssh dulu,kita belajak ingat org tua dah ok.bkn nak bergaya dgn keta,maaf nasihat je.ukur bj bdn sendiri.  
8. Aireen 3 - Thu 20/Jan/2011, 9:22am
tima kasih atas nasihat yg diberi..saya hanya mencari kete yg org x mampu byr bln2..so saya akan smbg byr..memang sy pergi klas naik moto cuma bila musim hujan saya kna fikirkan cari kete juga..nak naik bas @ teksi agak sukar nak dpt di kwsn sy tggal..apatah lagi kelas saya byk waktu mlm..biasala kdg2 kelas sampai pkul 10mlm, pompuan plak tu tkut juga naik moto sorg2 ni..  
9. Aireen 3 - Thu 20/Jan/2011, 9:38am
kdg2 saya ada gak menyewa kete lebih 2-3bln..so sy terfikir drpd sy byr sewa kete lebih baik saya bertye kalu2 ada org yg x berkemampuan byr blnan kete sy akan smbg byr..insyAllah..  
10. Moyangku - Fri 21/Jan/2011, 11:07am
Saya pun SEDANG mencari kereta sambung bayar, tapi deposit ada 1k je..dlm poket skrg.. tapi bulan2 saya ada gaji..harap2 kalau yg nak bagi. sila contact saya segera URGENT!!! 016-2274144  
11. Zul 18 - Sat 22/Jan/2011, 11:38am
salam.saya berminat mencari kereta unser 1.8LGX sambung bayar.ni no saya 0132734383.yang balance pinjaman 1-3 thn shj...urgent request.
terima ksih.
>pn.mel haslina blh bg no contact kwn suami tak?nak tanya dia  
12. Zul 87 - Sun 23/Jan/2011, 9:07pm
sy mencari mana2 kereta d bawah untuk sambung bayar..
1. waja deposit 4-4.5k
2.perdana dp 6k
3.naza citra dp 6-7k
kalau boleh biar lah bulanan 650 ke bwh..

Zul 0178262689  
13. Mie5447 - Tue 1/Feb/2011, 1:25pm
saya pun tgh cari kete sambung bayar..klu blh kelisa or kenari...ctc 010-4000243  
14. Epy 4 - Mon 30/May/2011, 3:15am
tabik spring kat bujuder...  
15. Mocta - Thu 9/Jun/2011, 4:35am
kereta sorong pun tengok model jugak.Kalau latest model yang pakai plastik bucket tu kena d/p juga.Kalau jenis skrap free pun ambik pi laa hahaha  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..