Mencari Kerja Sambilan
Alieza 2 @ Produk Kecantikan Nourain
Thu 2/Dec/2010 4:44pm [Last Comment]
saya ingin mencari kerja sambilan secara online atau offline, boelh sesiapa bagi idea, tq

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Miss99 - Thu 2/Dec/2010, 4:52pm
JADI AGEN UNTUK PINJAMAN PERIBADI NAK X??incame sbulan boleh mencapai puluhan ribu....paling sikit sebulan 2k  
2. Roslan Said - Thu 2/Dec/2010, 4:57pm
Kalau nak cuba online business, saya boleh guide. tq
Visit : biglaunchmlm.com/LanSaid  
3. Cahaya Berseru - Thu 2/Dec/2010, 5:01pm
http://www.loginwang.com/?a=Rezeki7PetalaBumi
PERCUMA. JANGAN BAYAR 1 SEN PUN. PERCUMA. DAFTAR PERCUMA.  
4. Dhani - Thu 2/Dec/2010, 5:03pm
alieza 2 : http://www.aleacorp.com/?ref=ruzita
cube tgok ni klu minat nk cuba...

Miss99: email sy cmne nk jd egen ni,
myzieta@yahoo.com.my tq  
5. Abekun89 - Thu 2/Dec/2010, 5:05pm
Takyah buat kerja apa2...jadi rakan kongsi saya.just beri modal pada saya minimum RM300,saya akan beri RM30 setiap minggu pada ahli2.Modal akan dipulangkan!add YM saya (abe_kun89)  
6. Diana 8 - Thu 2/Dec/2010, 5:06pm
alieza, saya sedang mencari pembantu kedai roti di bandar baru bangi, seksyen 3.

email saya dyusop@gmail.com  
7. Edubiz1001 - Thu 2/Dec/2010, 5:40pm
promoter nak? Promote brg edu. Sminggu rm500 aje. Edubiz1001@gmail.com  
8. Alex 20 - Thu 2/Dec/2010, 5:55pm
belajar sambil buat duit,buat duiit sambil belajar,

RM100.00

Join Akademi Nusantara  
9. Ery 5 - Thu 2/Dec/2010, 5:59pm
miss99; email sya mcm mane nk jd egen..pengguna_86@yahoo.com  
10. Bilberry - Thu 2/Dec/2010, 6:16pm
miss99,, saya juga berminat nak tau macam mana nak jadi agen,,
bilberry8998@yahoo.com  
11. Jailani 3 - Thu 2/Dec/2010, 6:39pm
miss99, saya juga berminat sila e-mail kat saya. kekwa38@yahoo.com  
12. Amal Rezeki Trading - Thu 2/Dec/2010, 6:57pm
puan boleh tgk:
http://gempar868.blogspot.com
atau boleh call@sms 019-683 6351

p/s:boleh dpt aset percuma  
13. Aznee Yantee - Thu 2/Dec/2010, 7:59pm
Peluang utk anda yg berminat berniaga secara kecil-kecilan.Modal permulaan hanya RM185 shj.Kami merupakan pengusaha produk IKS ingin membantu anda utk menjana pendapatan sampingan......berminat? sila email ke isniereen@gmail.com / call/sms ke 012 2508189 tuk keterangan lanjut....  
14. Juta1 - Thu 2/Dec/2010, 10:01pm
NAK RM150 SEBULAN DENGAN MUDAH?

BERIKAN ALAMAT EMAIL ANDA.  
15. On9tudung - Fri 3/Dec/2010, 5:53am
berminat menjadi agen sy? jika berminat boleh emailkan ke on9tudung@yahoo.com.my. x perlu keluarkan modal pon. cari order shj.  
16. Saga 2 - Fri 3/Dec/2010, 11:04am
on9tudung call sy 012 2029559...minat gak  
17. Alieza 2 - Fri 3/Dec/2010, 12:08pm
diana 8
terima kasih atas offer anda, saya berada diperak  
18. Fitry 3 - Fri 3/Dec/2010, 6:45pm
join saya di dlm kelab gp mart, modal rendah dan pulangan sehingga RM2.56juta dan boleh berkongsi2 bisnes lain dgn ahli kelab kami yg mempunyai mcm2 perniagaan  
19. Fitry 3 - Fri 3/Dec/2010, 6:47pm
010-7888462  
20. Rafizah Bt Abdul Razak - Sun 5/Dec/2010, 11:41pm
bisnes online...alas seterika ajaib....produk terbaru dah laris dionline..
019-6027697  
21. Miss99 - Mon 6/Dec/2010, 1:09pm
sesiapa berminat untuk menjadi agen pinjaman peribadi sila hubungi saya...0166918327  
22. Azlynndzul - Wed 8/Dec/2010, 11:34am
bleh call saya lynn 012 2226842.
modal kecik untung besar.
produk wajib..setiap hari org guna.  
23. Mim Karim - Sat 18/Dec/2010, 4:48am
sila layari http://kopisbp.blogspot.com
tanpa modal permulaan. boleh buat test market dulu skit2..dan boleh rasa dulu untuk perbezaan secara percuma. dan yg plg bagus,dpt menambah pendapatan RM 4-500 atau lebih sehari...hubungi 019-2244824.. tak percayakan..sms atau colje..bukan kena bayar pun...lagi boleh minum free..dan boleh diskus bila rasa ada potensi..kal tak,boleh jadi kawan...  
24. Cda 4 - Thu 23/Dec/2010, 10:07am
salam.jual pin bunga sulam ngan reben.lihat blog sy collectionniyaz. blogspot.com.modal rm 50 je  
25. Kamar 3 - Tue 22/Mar/2011, 2:48am
http://fomulaluarbiasa.com/1easymoney
RAHSIA BUAT DUIT 250K HANYA DUDUK DI RUMAH...TERHANGAT LAGI EKSLUSIF  
26. Markjep - Wed 6/Jun/2012, 2:57pm
biz percetakan..modal sekali shj.blh bt online @ offline.email je jeffrysyia3643@gmail.com  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..