Mencari Kerja Sambilan yang Boleh Dilakukan Dari Rumah
Rina 158 - Wed 5/Jun/2013 2:40pm [Last Comment]
Urgently! Saya ingin mencari kerja sambilan yang boleh dilakukan dari rumah samada menaip, membuat terjemahan dan lain-lain. saya dari Selangor..
Harap ada sesiapa yang dapat membantu...


email saya: defiena@hotmail.com


terima kasih

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Ayik - Wed 5/Jun/2013, 3:01pm
Cuba kerja nie http://www.dollars-paradise.net/r/s/M3F21 yg pting awk register dlu..xpkai ape2 modal pn dn ✗ rugi pn..  
2. Siti Zaleha 3 - Wed 5/Jun/2013, 3:24pm
buat droship nak?  
3. Darryl - Wed 5/Jun/2013, 5:12pm
Anda Berani Kaya? Modal Sekali Sahaja!

Nak Duit Raya? Modal Sekali Sahaja!

Saya Mencari 100 Orang Untuk Menyertai Projek Roket Tunai.

Siapa Cepat Dia Dapat RM15000 Berkali-kali

Pendaftaran Di Buka Sekarang.

Sila Layari Laman Web Di Bawah Untuk Pendaftaran Segera!

Daftar Di Sini: www.RoketFormula.com  
4. Amiradania3036 - Wed 5/Jun/2013, 9:00pm
cik rina.. kerja dari rumah macam cik harapkan tu sememangnya x wujud! kalau ada pun seperti kerja menaip, terjemah, pasang barang, kopek bawang, bersih ikan bilis dll seemuanya pembohong. xde satu pun yang betul. berhati hati ye.
yang 90% okey ialah dropship jual barang sahaja!
yang berunsur program, mlm dan sebagainya tu mengarut je.. jangan buang masa layan. tq..  
5. Smart4rich - Wed 5/Jun/2013, 9:10pm
RM300 SEHARI ?? RM500 SEHARI ??
ANDA TENTUKAN..

BUAT DUIT DENGAN MUDAH, HANYA JAWAP SURVEY SHJA..

INFO LANJUT, LAYARI :

http://surveyberbayar.webs.com  
6. Nurfarhana 5 - Thu 6/Jun/2013, 2:57am
SAYA MEMPUNYAI PRODUK KESIHATAN & KECANTIKAN YANG SEDANG MENINGKAT NAMA DALAM PASARAN MALAYSIA & NEGARA SERANTAU..JANAAN PENDAPATAN TANPA HAD DGN KEUNTUNGAN 70%...SESUAI UTK BISNES ON9 @ OFFLINE..HUBUNGI FARHANA 0122662732  
7. Khairul 72 - Thu 6/Jun/2013, 11:29am
Ingin memohon francais cosway farmasi dimana 98 peratus modal disediakan oleh pihak cosway.Berminat hubungi suzi 0126702211  
8. Kamarul 26 - Fri 7/Jun/2013, 4:10am
Ni kerja partime,jawab survey dari rumah.setiap kali jawab survey dibayar duit. Paling penting tak perlukan Modal,daftar free je.tgk surveyonlinepaid.blogspot.com selamat mencuba  
9. Pj Man 3 - Sat 8/Jun/2013, 12:56am
try kerja ni.. kerja ni kena pandai BI sikit-sikit. bukan jual barang tapi 100% kerja secara online. http://www.jobdirumah.com/carikerja22  
10. Syed Asri - Sat 8/Jun/2013, 8:56am
ONLINE BUSINESS PALING SENANG!!!!!
Phyto Science Snd Bhd-menawarkan pendapatan minimum RM500(sehari)= RM15000 sebulan.

PRODUCT LIABILITY RM3j-(boleh sue kalau product tidak berkesan!!!)


email:asri_rosely@yahoo.com  
11. Ramzi 2 - Sat 8/Jun/2013, 11:20am
Peluang perniagaan bersama international...
Pakej 1 modal RM39 seminggu dapat withdraw RM210
Pakej 2 modal RM154 seminggu dapat withdraw RM840
Pakej 3 modal RM770 seminggu dapat withdraw RM4200

APA YG PERLU ANDA LAKUKAN SELPAS MENDAFTAR??
Anda kena cari dua org rakan join biz nie,,lepas tu akaun anda akn aktif dalam 24 jam,nty admin akn bgi link kt anda.selepas anda dapat link anda buka kemudian kat dalam link tu anda kena isi detail seperti no acc n email,,

p/s:anda hnya perlu cari dua org rakan join biz ni n anda akn dpt income setiap minggu,,modal hnya sekli kerja sekli,,income dpt setiap minggu...mudah bkn hanya 2 org sahaja..jika lebih syarikat akn susun sponsor anda tu di bawah org lain..

Untuk setiap ahli yg mendaftar di bawah anda, anda akan dapat jumlah seperti di bawah:
~Pakej 1 RM39 dapat RM15 seorang
~Pakej 2 RM154 dapat RM66 seorang
~Pakej 3 RM770 dapat RM330 seorang

COMPANY ADVANCE MODAL 80%, AHLI KELUAR 20% SAHAJA
PAKEJ 1 = USD1000(RM3,300) - AHLI KELUAR MODAL HANYA USD200 (RM770)
PAKEJ 2 = USD200 (RM660) - AHLI HANYA KELUAR MODAL HANYA USD40 (RM154)
PAKEJ 3 = USD50 (RM165) - AHLI HANYA KELUAR MODAL HANYA USD10 (RM39)

Pakej 1 modal RM39 seminggu dapat withdraw RM210
Pakej 2 modal RM154 seminggu dapat withdraw RM840
Pakej 3 modal RM770 seminggu dapat withdraw RM4200

APA YG PERLU ANDA LAKUKAN SELPAS MENDAFTAR??
Anda kena cari dua org rakan join biz nie,,lepas tu akaun anda akn aktif dalam 24 jam,nty admin akn bgi link kt anda.selepas anda dapat link anda buka kemudian kat dalam link tu anda kena isi detail seperti no acc n email,,

p/s:anda hnya perlu cari dua org rakan join biz ni n anda akn dpt income setiap minggu,,modal hnya sekli kerja sekli,,income dpt setiap minggu...mudah bkn hanya 2 org sahaja..jika lebih syarikat akn susun sponsor anda tu di bawah org lain..

Untuk setiap ahli yg mendaftar di bawah anda, anda akan dapat jumlah seperti di bawah:
~Pakej 1 RM39 dapat RM15 seorang
~Pakej 2 RM154 dapat RM66 seorang
~Pakej 3 RM770 dapat RM330 seorang

COMPANY ADVANCE MODAL 80%, AHLI KELUAR 20% SAHAJA
PAKEJ 1 = USD1000(RM3,300) - AHLI KELUAR MODAL HANYA USD200 (RM770)
PAKEJ 2 = USD200 (RM660) - AHLI HANYA KELUAR MODAL HANYA USD40 (RM154)
PAKEJ 3 = USD50 (RM165) - AHLI HANYA KELUAR MODAL HANYA USD10 (RM39)
DAFAR DISINI:

http://member.amgint.biz/user_regist...p?ref=myramzie
ah register sms saya 0139452548  
12. Mohd Amir 4 - Sun 9/Jun/2013, 1:39am
aku paling benci melayu dok kencing melayu ni.........org tanya elok2 nak cr pndptn tmbahan dtgla langau2 yg cm sial.....aku rasa forum ni sampahla..xmembantu pun  
13. Adi Fazli - Sun 9/Jun/2013, 4:24am
sokong mohd amir n amiradania3036  
14. Bob 103 - Sun 9/Jun/2013, 10:20am
salam.jadi ejen unifi/streamyx/maxis home fiber.komisen akan dibayar atas pendaftaran yang berjaya. emel saya maidez_87@yahoo.com untuk maklumat lanjut  
15. Nas 67 - Mon 10/Jun/2013, 10:31am
lubuk duit raya di sini. ketahui rahsia orang kaya di hari raya..
http://www.duitraya.cc/nasni  
16. Shafawi 4 - Mon 10/Jun/2013, 10:35am
Anda ada handphone? , JOM buat duit mudah dan santai sambil jadi penguna yg bijak. lihat dulu di http://toneexcel.biz/?id=126763 dan hubungi saya di 0105374811  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..