Mencari Kerja Sambilan di Rumah (JB) - Data Entry & Account Basic
Roha 6 - Tue 2/Oct/2012 2:14pm [Last Comment]
saya nak cari kerja sambilan di rumah lah..utk menambahkan pendapatan..skg sy berkerja tp x cukup nak menampung kos idup yg makin tinggi..kalau boleh ada sapa2x yg baik hati ofer saya kerja di rumah account basic atau data entry.
area jb jerk..klu boleh

contact saya:013-7044926 @ email roha_82@yahoo.com.my

Niche: Servis Freelance | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Bisnes Stiforp - Tue 2/Oct/2012, 2:26pm
    saya ada buat bisnes di rumah..dua hari lepas saya withdraw Rm1000 hasil daripada bisnes ni utk bulan 9. kalau berminat sms nasrol - 0132503240  
  2. Villayath - Tue 2/Oct/2012, 2:35pm
    Roha 6 . saya nak cari orang bantu saya iklan kan bisnes saya dekat internat seperti mudah.com,majalah.com dan lain2 lagi

    satu costomer RM200
    hussein 016-6512836  
  3. Roha 6 - Tue 2/Oct/2012, 2:41pm
    hussein-mcm ner nk joint  
  4. Roha 6 - Tue 2/Oct/2012, 3:12pm
    saya kalau boleh nk cari kerja ada kertas kerja..etc:account or data entry..kalau bos2x yg duk area jb lg senang..senang nk cari..  
  5. Za 9 - Tue 2/Oct/2012, 5:01pm
    email sy jika bermint jd agent dropship... tanpa modal

    za_8088@yahoo.com  
  6. Noorazlin Bt Nordin - Tue 2/Oct/2012, 8:16pm
    En Roha saya mmg hari2 online..bg tau saya lebih detail-azlin@maxoildistribution.com  
  7. Mohd Noor Bin Hj Nawi - Thu 4/Oct/2012, 1:32pm
    Salam ...klau nk jadi advisor Takaful? bleh contact saye md.noor-kg maju jaya,seelong,skudai johor...ING PUBLIC TAKAFUL EHSAN BERHAD  
  8. Eija 29 - Thu 4/Oct/2012, 2:17pm
    Pn Roha..saya menjual brgn cenderahati berasaskan kain felt..produk kami amat diminati semua golongan..kami mengeluarkan produk sprt kychain, hp charm, beg goodies,bookmark,pelbagai doorgift yg sesuai utk semua jenis majlis..Tidak perlu guna modal Puan..cuma promote brgan kami..setiap jualan, kami akan membayar komisen mengikut harga produk..Jika berminat boleh add kami di fb Deli Dolce @ emailkan pada kami di eirinzas@gmail.com utk keterangan lanjut..
    Sekian...  
  9. Mohd Faizal Raihan 2 - Thu 4/Oct/2012, 3:54pm
    Salam,Pernah dengar cara BERANAKKAN EMAS?? Lock jadi Master Dealer Hanagold Kg. Melayu JB.. dan anda akan di ajar cara BERANAKKAN EMAS melalui arrahnu.. di samping jana pendapatan daripada beranakkan emas tu.. berminat boleh hubungi saya

    Mohd Faizal Raihan
    Galeri Hanagold Kg. Melayu JB
    010 366 7174  
  10. Nizam 360 - Fri 5/Oct/2012, 7:34am
    Mari JOIN KERJA PARTIME
    sELEPAS WAKTU KERJA

    eMAIL KE partime769@gmail.com  
  11. Roha 6 - Mon 8/Oct/2012, 10:45am
    Mohd faizal raihan 2: ada email adress x?..terus forward kepada email saya: roha_82@yahoo.com.my  
  12. Ell Hussaini - Fri 19/Oct/2012, 4:45pm
    Jika anda ada barangan emas yang patah, rosak, lama, lusuh, tidak dapat diperbaiki boleh ditukar ke 'wang tunai serta merta'

    sila call 0192527986  
  13. Misza - Mon 1/Apr/2013, 10:27pm
    Menjana pendapatan dari rumah secara online..daftar percuma. Boleh menjana $1500-2500/bulan. info:http://www.earnparttimejobs.com/index.php?id=4544679  
  14. Jdrnadz - Fri 8/Apr/2016, 8:52pm
    Tumpang iklan..

    Saya menawarkan khidmat berikut:
    - Terjemahan BM-BI; BI-BM
    - Proofreading (Untuk bahan BI dan BM)
    - Data Entry
    - Menaip

    Sila SMS ke 0195838260 untuk runding tentang kerja dan upah.. terima kasih.  
Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)