Mencari Kerja Part Time Sabtu Ahad - Area Bangi/Kajang
Nazirah Binti Mokhtar - Wed 13/Mar/2019 12:33pm
Salam, saya mencari kerja part time untuk hari sabtu dan ahad di kawasan Bangi/ Kajang. Terima kasih. :)

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Yummy Bakery - Wed 13/Mar/2019, 12:52pm
    HI Nazrirah. Boleh tambah pendapatan di mana2 anda berada. Santai2 buat pemasaran dan jualan produk bakeri, tiada min order. tiada yuran. Waktu atau masa tidak terhad. bergantung pada awk.
    jika kek adalah makanan ruji untuk awk dan sekeliling anda, boleh PM join droship kami. 010 357 1296  
  2. Azie 318 - Wed 13/Mar/2019, 2:23pm
    Peluang perniagaan tanpa had masa yang ditetapkan...Inginkan income 2k-9k sehari ?
    Perniagaan 100% mengunakan online marketing yg x perlu menjual apa2 produck...semua hanya di hujung jari...Tak kan nak tengok jer?

    Jom klik - www.wasap/60164100056/nakjadijutawan
    atau - smartbisnes.wordpress.com  
  3. Dja Ieja - Sat 16/Mar/2019, 5:19pm
    MAYBANK BAGI DUIT FREE!

    Sekarang ni Maybank dah buat e-wallet yang dipanggil MAE.

    Jom yang belum register..

    Dkt aplikasi MAYBANK, main game dan dpt duit tau.

    1. Kena download apps maybank dulu. Kalau dah ada, boleh update dulu.
    APPS MAYBANK yang sedia ada.
    2. Log in, tekan dekat “Say Hello to MAE”
    3. Daftar MAE, letak email, negeri dan invitation
    code : 👉 kbj0804
    code : 👉 kbj0804
    code : 👉 kbj0804

    Tekan confirm
    4. Sampai kat topup MAE tu korg skip je, log out, pastu log in balik
    5. Ok dah boleh main, tekan kat logo MONEY MAE-HEM tu, tekan la smua coin coin tu, jgn kena kat bom pulak, dapat DIAMOND dapat extra 5 saat

    Duit hasil main game.. Auto masuk ke akaun korg tau 💪🏻💪🏻

    Yang penting ini bukan SCAM tauu !! OFFICIAL MAYBANK yg buat

    Apps MAE ni juga function untuk bayar bil, shopping online dan banyak lagi lebih kurang macam boost

    Jika masih kurang faham, boleh lihat tutorial bergambar di https://goo.gl/Nm5dhm

    GOODLUCK SEMUA!......  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.