Mencari Kerja Part Time Gaji Harian
Ihsan 11 - Thu 1/Dec/2011 10:12am [Last Comment]
memerlukan duit untuk kegunaan peribadi..
gaji harian..
tq...

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Eina Lieyna - Thu 1/Dec/2011, 12:20pm
berminat tok jd agen dropship produk sy??just promote di laman web/fb shj..jualan bergantung pd usaha awk..kalo hari2 ada jualn ada la komisen..komisen akan di beri kn pd setiap jualan berlaku..

berminat email sy ukhti_liena89@yahoo.com.my  
2. Restu Bonda Catering - Fri 2/Dec/2011, 3:44am
kalau nk jual pakej pelancongan ke eropah dan dapat komisyen dan melancong sekali kalau minat boleh
email canang.enterprise@yahoo.com  
3. Mohamad Izwan Bin Masngud - Fri 2/Dec/2011, 4:31am
try ni: http://alturl.com/6e35j  
4. Rokiah Mohd Ibrahim - Fri 2/Dec/2011, 7:08am
Usahawan Bimbingan Menjadi Jutawan bersama 69z academy bagi yg mencari2 peluang utk masaalah DUIT...DUIT.. begitu keramat bunyinya mmg mngerikan bg yg x cukup & kering spnjang masa atau yg nak mantapkan lg agar hidup btmbah selesa. Tunaikan IMPIAN anda brsama kami. sms 0192401664 utk mtlmt lnjt  
5. Rabak - Sat 3/Dec/2011, 10:23am
berkerja dirumah....JDR jawapannya...maklumat lanjut boleh dilihat di

http://www.jobdirumah.com/mizan  
6. Hanan - Sun 4/Dec/2011, 4:53pm
gaji rm 45.. bekerja sekitar lembah klang.. waktu bekerja dari pukul 7 pg - 11 pg.. berminat sila email saya.. no_use4anick@yahoo.com  
7. Aslam 2 - Mon 5/Dec/2011, 1:23am
jual baju 1 helai anda jual di facebook atau laman sosial lain anda dapat rm 15
cari saya di facebook
http://www.facebook.com/pages/Kedai-BAJU/167741346577894  
8. Ayie 36 - Mon 5/Dec/2011, 1:33am
HANAN detail plzzz ayie1zura@gmail.com  
9. Azizah 40 - Mon 5/Dec/2011, 2:03pm
nak cari part time Pemandu Lori untuk sesi malam sahaja. Ada lesen E full. ada sesiapa boleh bagi info. hubungi man 012-2012964  
10. Matahari 2 - Wed 7/Dec/2011, 8:41am
Try buat part time kat sini. Kerja senang jek. Klik link ini.. http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=saroja  
11. Farhana 22 - Wed 7/Dec/2011, 6:08pm
ihsan awk nk keje dengan gj harian?just part time.menghantar brg ke pelanggan kami.kalo awk nak sms sy.esok sy nk pakai org utk hantar brg ke pelanggan sy.

fatin
0172876994  
12. Norkobart - Thu 8/Dec/2011, 11:49pm
awak duduk area mana? Restoran di seksyen 13, shah alam memerlukan pekerja segera. hubungi 0192310164.  
13. Ir Sukses - Wed 14/Dec/2011, 1:21pm
part time pembantu burger nak kat area taman puncak jalil (dekat2 taman equine) 4.30 - 12 mlm, gaji hari. 0162028187  
14. Azril 10 - Sat 17/Dec/2011, 10:49am
ada part time area s.alam ?  
15. Saufi Pegawai Promosi Pasaraya Freelance - Tue 20/Dec/2011, 5:59pm
pasaraya kami nak cari marketing executive partime/freelance je. setiap kali orang berbelanja barangan keperluan harian di pasaraya kami awak akan dapat RM 30.00

sms [pasaraya]_[nama]_[alamat] ke 017-6617270  
16. Lan1905 - Thu 19/Jan/2012, 1:28am
Salam...
Saudara.... Pernah tengok nie tak (http://www.ecommercemastery.com/provider8/idevaffiliate.php?id=12090) Lepak kat rumah je boleh dapat duit.
Selamat mencuba...
Wassalam  
17. Saiful 181 - Tue 21/Feb/2012, 3:36am
part time bakar otak-otak dan hidang ke meja pelanggan. keje senang tak penat dan relax. gaji hari boleh, minggu boleh, bulan pun boleh. kalau sales bagus atau dapat deal tempahan pelanggan, dapat komisyen. Nak buat sendiri dari rumah pun boleh.

sms OTAK2 [nama] [alamat] ke 0192653931  
18. Safi ee Rebu - Thu 20/Sep/2012, 2:05pm
Mencari kerja Pemandu Lori lesen lengkap full. di sekitar johor bahru  
19. Muzzaffar - Mon 24/Dec/2012, 5:27pm
sangat memerlukan kerja untuk dapat gaji hari call muzz 0129745840  
20. Pinkycoklet92 - Mon 1/Apr/2013, 3:14am
jika ada kerja part time yang bole bayar harian area JB pasir gudang, sila hubungi 0136474064 atau farajasmin1992@yahoo.com  
21. Nabila Bella - Fri 6/Sep/2013, 9:27am
Sya memerlukan kerja part time gaji hri..sya sudah bkerja..tp perlukn pkerjaan sambilan untk mendptkn kewangan sampingan untk menampung kehidupan di bndar jb ni.sekiranya ada tlg email kpd sya.sya nk pkrjaan yg halal..dan bukn MLM.  
22. Amirul 275 - Fri 28/Mar/2014, 8:56pm
mencari part time driver lori..ad info gtw la  
23. Aben - Sun 22/Jun/2014, 10:49am
saya nak cari kerja yang dibayar hari2..area klang..kalau sesiapa ada info boleh tolong..sms/call saya 0162842485..apa2 kerja pun boleh..janji halal  
24. Shida92 2 - Sun 24/Aug/2014, 9:39pm
Sy mencari kerja gaji harian. Own transport. Area kl ampang and lembah klang. Whatsapp 0176011907 sms 0176809021  
25. Azie 333 - Wed 3/Sep/2014, 6:09pm
sy mencari kerja gji hrian..area jb..ada transport sndri untuk pg blk kje..0177100633 azie..  
26. Are Fie Fie - Wed 3/Sep/2014, 6:14pm
Saya mencari part time memandu pada waktu malam or hujung minggu..Ada lesen D GDL...Area Shah Alam Klang...ada info bagi tau saya 011 33046325..  
27. Dato 2 - Fri 12/Sep/2014, 10:52am
Sy mencari part time gaji hari utk driver...area puchong...any info cal me 0123759512  
28. Raphael - Thu 18/Sep/2014, 2:47pm
salam semua. saya ingin menjadi pemandu part time hari sabtu dan ahad sesiapa yang ingin kan pemandu boleh la call saya - raphael - 017-6164434  
29. Syafiq 265 - Sat 18/Oct/2014, 3:32pm
jika ada kerja part time yang bole bayar harian area JB, ingin cari kerja untuk cuti sekolah ini..16 thun..Boleh masuk hujung bulan 10..sila hubungi 01117611581 atau syafiqyusmin@gmail.com  
30. Dahlia78 - Tue 16/Dec/2014, 5:48pm
ada lagi tak keje part time ni..my hb perlukan part time untuk 2 minggu sahaja.sila wassap 016 3870816  
31. Muhammad Akmal 11 - Thu 18/Dec/2014, 9:00am
Saya mencari part time and gaji harian . Mencari kerja halal multi tasker . . wassap ke 0143628771 Muhammad Akmal  
32. Jenalcico - Sat 5/Dec/2015, 5:35pm
mncari keja part time gaji harian lory driver atau car driver (ada gdl).mohon hubungi sy jika ada kekosongan.. zainal 0186684073  

Page 1   (Total 32 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..