Mencari Kerja Part Time - Area Batu Pahat
Aieu - Fri 20/Dec/2013 8:55am [Last Comment]
salam, sy sedang mencari kerja part time area batu pahat.. kalau ada sila bgtahu sy.. tq

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Kuryu89 - Fri 20/Dec/2013, 9:02am
Tumpang iklan,

Kepada para lepasan SPM yang berminat untuk mengisi masa terluang dengan kerja berfaedah dan dibayar dengan gaji secara mingguan, boleh email saya di nydurehaz@gmail.com. Area Melaka sahaja. Skop kerja pembantu kedai. Kepada siswa-siswi yang berminat untuk buat parttime juga digalakkan.  
2. Nor Asyima Muhammud - Fri 20/Dec/2013, 9:26am
kerja kosong : pembantu taska gaji rm600 makan dan tempat tggal disediakan. taska di sg ramal kajang. Pengurus taska cik nurul 0148401318. urgent. perlu segera  
3. Kamarudin Azni B Mohd Asmani - Sat 21/Dec/2013, 1:17am
Anda pakai HP? Ingin saya tunjukkan satu teknik bagaimana dgn HP anda boleh mendapatkan sedikit duit poket tiap2 bulan. Penerangan percuma, tidak kena bayar apa2!
http://www.toneexcel2u.my/kiradana7
http://toneexcel.biz/?id=161494
Call 010-5447635  
4. Shalihuddin Naharuddin - Sat 21/Dec/2013, 11:45am
Anda mencari kerja sambilan.. hanya memerlukan rangkaian internet.. tiada kommitmen dan tiada siapa yang akan mengarah anda.. sila klik link ini.... >> https://www.jobdirumah.com/sparcorazo  
5. Myra 81 - Sat 21/Dec/2013, 2:13pm
TERBUKA KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT..KERJA MUDAH DAN SENANG HANYA DI RUMAH ATAU DIMANA SAJA..UNTUK KETERANGAN LANJUT BOLEH EMAIL SAYA MYRAAG70@GMAIL.COM  
6. Mohamad Farid 3 - Sat 21/Dec/2013, 11:53pm
Saya sedang mencari mereka yang berminat untuk tambah pendapatan. yang diperlukan hanya sebuah telefon bimbit dan kesungguhan. boleh email saya di diraf_91@yahoo.com  
7. Mohd Shafizal 2 - Mon 23/Dec/2013, 7:13pm
Boleh join program ni.Cuma klik iklan,dibayar dlm USD.Daftar percuma di sini ..

http://www.clixsense.com/?6068987  
9. Ummialya - Tue 24/Dec/2013, 8:37pm
Pm saya sape nk buat side income harian/mingguan..anda tentukan..m0dal serendah RM50 jer..Semua mampu..

- rajin inc0me pun lbh
- malas nk d0k diam2 je pun ade b0nus yg menanti
- x perlu jual brg
- x perlu jumpa 0rg
- xde meeting
- x perlu 0nline 24 jam....waktu kerja anda tentukan
- c0mpany berdaftar dgn SSM----002213355-W
yg berminat blh email kpd saya
ummialya2011@gmail.com  
10. Mohd Mazuwan - Thu 26/Dec/2013, 12:27am
Nak jadi pengedar Anis Choc Moist ?PM saya Hadiah menarik menanti anda . mohdmazuwan@rocketmail.com  
11. Aziatie - Wed 8/Jan/2014, 3:33pm
Pm saya jika and berminat untuk buat side income harian/mingguan..

sila whatsapp ke 012-761 4530
nama dan lokasi anda..  
12. Fadzillah 9 - Sun 12/Jan/2014, 10:17pm
Salam. Cik, boleh sms no hp cik pada saya untuk saya hubungi. 0122371543  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..