Mencari Kerja Kosong
Nieyna 2 - Tue 5/Jul/2016 12:50pm [Last Comment]
Assalamualaikum.. sy memerlukan kerja selama 2 bulan lebih selepas cuti raya.. sebab sekarang cuti semester.. area bangi, nilai, sepang.. jika terdapat kerja kosong blh email sy di nuramanina0809@gmail.com

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Izzah 102 - Fri 8/Jul/2016, 7:30am
salam tumpang iklan sy mencari kerja pada hari weekend bermula 16/7 area semenyih/kajang/bangi atau tempat awak ada kemudahan bas . kerja apa apa tak kisah janji halal . whatsapp 011-11249795  
2. Norida 6 - Fri 8/Jul/2016, 9:24pm
Di kedai saya ada kerja kosong Sales Promoter...di Mydin Mall, Seremban 2. Kalau berminat boleh WA: 012-282-8811 (Nori)  
3. Dali78 - Sun 10/Jul/2016, 2:58am
Join grup whtsap cr keje area KL & Sel. Terbuka kepada yg nk cr keje or cari pkrja. Whtsap sy di 0126516516, Terima kasih  
4. Kinah 4 - Sun 10/Jul/2016, 4:29pm
assalamualaikum nina, berminat bekerja dengan kami ? kami mencari partime sebagai juruterapi di spa kami. Boleh hubungi kami 0122618082.

kami bertempat di seksyen 7 bangi  
5. Junaidah 44 - Sun 10/Jul/2016, 6:24pm
Jika berminat bekerja di restoran group chef Zubir di Bangi Seksyen 9, hubungi saya.
Part time atau full time.
Bahagian kitchen/floor/sales.
Komisen lumayan untuk sales.
019-3035399  
6. Salsabila 11 - Sun 10/Jul/2016, 10:55pm
Di Kedai Dobi saya ada kekosongan..Gaji 1000 - 1200..bg yg berminat boleh hubungi saya 0194648931 lokasi Cinta Sayang Resort Home Sg Petani  
7. Ros Juimiza - Sun 10/Jul/2016, 11:24pm
Saya memerlukan pekerja wanita utk bekerja di kios produk jamu di area batu caves warta (8.30pagi - 5.30ptg isnin - jumaat shj) & lokasi kedua di dlm giant taman permata hulu kelang (9.30pagi - 9.45mlm) whtsapp ke 0193377000  
8. Zira 46 - Mon 11/Jul/2016, 8:10am
saya dh email  
9. Sirlicherose - Mon 11/Jul/2016, 12:33pm
Saya perlu kerani account..call 0193114597  
10. Fmnauto - Mon 11/Jul/2016, 12:52pm
kerani di pejabat kami di ada kekosongan jika berminat.
lokasi di kajang prima,jalan semenyih.
whatsapp 0122080515 jika berminat  
11. Zairina 3 - Mon 11/Jul/2016, 2:42pm
Saya Mencari pekerja wanita untuk menjaga Kiosk/ Pushcart saya di ioi City Mall Putrajaya. Wanita dan tak tinggal solat. Full time dan part time. Gaji diantara 1200-1500 (belum termasuk Komisyen) berminat Whatapps Saya- 012 3245608  
12. Nur Afiqah 28 - Mon 11/Jul/2016, 3:52pm
Salam sy sedang mencari kerja kosong/ part time yang bole masuk pukul 7 pg. Sy nak ber kerja sampai hujung bulan 8 sebab sekarang tengah cuti sem... Jika Terdapat kerja kosong bole email sy di ika_peace94@yahoo.com. Terima kasih.  
13. Khairul Ghafar - Mon 11/Jul/2016, 4:55pm
Pelayan/juruwang diperlukan di KL. Gaji menarik, KWSP. Call/wassap 011 2707 3900  
14. Khaslinda Mohd Said - Tue 12/Jul/2016, 5:40am
wanita shj...jurujual butik di bangi avenue dpn theme park bangi...jika berminat boleh what sap 0123719885/0173714494  
15. Hazim 47 - Tue 12/Jul/2016, 1:06pm
Tumpang iklan: sy sedang mencari kerja di bahagian site @ oil & gas, siapa yang ade info tolong bantu sy: 01121151184.  
16. Masz 7 - Tue 12/Jul/2016, 1:16pm
Kerja kosong
1- pembantu kedai
2- barber
Area uniten
Sila call 018-2090038(en faizal)  
17. Azarul Aamk - Wed 13/Jul/2016, 2:58pm
Jika berminat bekerja di restoran Dsummotuous di Menara 238,Jln Tn Razak ,KL

Part time atau full time.
Bahagian kitchen/floor/sales.
014-5067901(azarul)  
18. Cari Kerja Urgent - Sat 16/Jul/2016, 4:15pm
Maaf tuan tanah , tumpang iklan yea.

Ada tak sesiapa yg ade bisnes tp xade masa untuk uruskan bisnes tu ???. Sekiranya ade , sy blh jea uruskan bisnes itu jika perlukan khudmat saya. Saya berpengalaman dalam pengurusan kiosk baju dan jubah serta berpengalaman dlm pengurusan kedai baju. Jika ade blh ler emailkan pada saya yea......
shayusmal16@gmail.com  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..