Mencari Kerja Kosong
Erina 11 - Fri 7/Jun/2013 12:29pm [Last Comment]
Saya sedang mencari kerja kosong di kawasan kedah. Saya berkelulusan diploma pengurusan dan teknologi pejabat..boleh mula segera..sila email saya dila_dhohir@yahoo.com.tq

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Nor Suhadah - Sun 9/Jun/2013, 10:20pm
kerani admin
pengurus catering

hubungi 012 4940443  
2. Mar 33 - Mon 10/Jun/2013, 12:50am
sy jg mencari pekerjaan sekitar perlis/kedah. Kelulusan degree civil eng. tetapi mempunyai pengalaman sebagai guru sandarn sek menengah selama 2 tahun, pustakawan 1 tahun, pembanci 3 bulan. semua jawatan tu adalah secara sambilan.
tel: 012-5838799  
3. Ishak 15 - Mon 10/Jun/2013, 8:51pm
jika berminat untuk mengusahakan farmasi sndiri dgan modal yg rendah sila email sy di eastharknarf@gmail.com  
4. Shafawi 4 - Mon 10/Jun/2013, 9:02pm
KERJA KOSONG. Menjana pendapatan dengan handphone yg kita guna setiap hari. modal produk 1 kali sahaja. http://dunianiaga.com.my 0105374811  
5. Fatin Safinas - Mon 10/Jun/2013, 10:53pm
saya fatin...baru lepasan diploma farmasi ingin mencari kerja dalam bidang yang di ambil dengan segera di sekitar kulim..kalau ada,tolong email saya..
tq.
sofea_narita@yahoo.com  
6. Eyda 20 - Mon 10/Jun/2013, 11:26pm
Slm sejahtera,
Jom sertai kami dlm Program Franchisee/Franchisor *Ecosway Farmasi* Konsep prniagaan yg unik dan sgt mnguntungkan!

1. Modal cuma RM5100 seumur hidup, sgt berbaloi..
2. Brpeluang mmilki kdai farmasi scara PERCUMA, dmana smua kos operasi kedai dtanggung spenuhnya pihak syarikat.
3. Income bulanan yg lumayan dan tidak terhad, mncecah shingga RM200K sebulan.menarik kan?..
4. Tiada risiko kerugian/prsaingan, x perlu pening kepala..
5. Prniagaan sgt trjamin, krn cosway telah lama broperasi d M'sia~34thn, dan menembusi pasaran antarabangsa
6. Tiada pengalaman? Jgn risau, latihan/bimbingan dberikan percuma shingga brjaya.
7. Lokasi adalah pilihan anda.

Jgn lepaskan peluang hebat ini, ubah khidupan anda brsama Ecosway, anda pasti untung! 019-5761445~waheda~ sya akan mmbantu anda.  
7. Nur Waheeda - Wed 12/Jun/2013, 5:49pm
salam ..
saya pelajar diploma kejuteraan elektronik
mohon perkejaan bahagian elektronik..
PM sy nurwaheedawahid@gmail.com  
8. Wirr - Thu 13/Jun/2013, 1:34am
Sales promoter kedai motosikal di seri manjung diperlukan segera.. hubungi 0194351422  
9. Airist Management Resources - Sat 15/Jun/2013, 10:30am
Salam..

pekerja dlm pemasaran diperlukan.

sila email ke airistmr@gmail.com / 0112-8476 124

utk pekerja di penang bg kedai runcit diperlukan segera di lokasi tasek mutiara sps penang..

tq  
10. Nadia 358 - Sun 16/Jun/2013, 1:07pm
saya mencari kedai kosong d kawasan kedah untuk memulakan bisnes cafe...  
11. Eknor - Mon 17/Jun/2013, 11:30am
saya mencari pekerjaan lebih2 lg di bahagian admin.sy merupakan kelulusan ijazah multimedia tp berpengalaman dlm bidang pentadbiran.penah memegang jwtn kerani tapak,PA,S/U,penolong s/u,pembantu perancang di 3tmpt kerja yg berlainan
ni email sy nor_angle5754@yahoo.com  
12. Zahier 3 - Tue 18/Jun/2013, 2:01pm
Kami ialah sebuah pusat latihan kemahiran di alor setar sedang mencari pekerja
1. cikgu aircond & elektrik(kena ada VTO)
2. perunding latihan(pemasaran)

berminat hubungi segera di talian 047300939(zahier)  
13. Zila 108 - Wed 19/Jun/2013, 12:06pm
assalamualaikum & selamat pagi...

memerlukan RUNNER dengan kadar segera..
alamat: No 6, Taman Cahaya, Jalan Kodiang, 06000 Jitra, Kedah
sebarang pertanyaan hubungi 04-9113684 / 019-3572828  
14. Ayu Azhari - Wed 19/Jun/2013, 3:22pm
Assalamualaikum

Kami sedang mencari dua orang pembantu jualan bagi booth zehra boutique yang akan beroperasi sepanjang bulan ramadan bertempat di bazar ramadan amanjaya mall, sungai petani.

Ciri-ciri:
1. Wanita muslim
2. Jujur dan rajin
3. Mempunyai kemahiran berkomunikasi dan mesra pelanggan
4. Berpenampilan menarik
5. Kemahiran menggayakan pelbagai jenis tudung merupakan satu bonus

Kepada yang berminat boleh pm kami di facebook SilverLinen Apparel https://www.facebook.com/pages/SilverLinen-Apparels/144893062258059 atau emailkan permohonan anda ke silverlinenapparel@yahoo.com..Tq  
15. Nurfarahin Samshuddin - Tue 25/Jun/2013, 3:36am
salam..
saya mencari pekerjaan fulltime di sekitar sungai petani..

jika ada hubungi saya nurfarahin91@yahoo.com  
16. Sihat2us - Wed 26/Jun/2013, 11:52am
salam
Part timer wanita melayu & bertdung diperlukan untuk Hari Peladang Pulau Pinang 2013 bermula 3-7 Julai 2013
Berminat sila hubungi 016 2150 750 dan emel resume kpd syahira.ar@gmail.com  
17. Nur Fatin Izztia - Wed 26/Jun/2013, 8:50pm
sy mencari kerja kosong di sktar alor setar.hubungi sy di 0174586509
pingu2190@gmail.com  
18. Sabri 14 - Tue 23/Jul/2013, 9:16am
Jawatan kosong di kepala batas p.pinang. gaji rm1200++. Sms ke 0127185066 utk temuduga.  
19. Khairulbariyah - Tue 23/Jul/2013, 2:15pm
Salam.. Jika berminat nak keja part time or full time dgn income rm500-3k sebulan, bole cntct sya Yun 0133579026..  
20. Puan Memey - Thu 25/Jul/2013, 3:05am
Salam.sy memiliki dip in nursing.mempunyai pengalaman diklinik dan tempat ujian darah dan sy amat memerlukan pkerjaan dengan segera terutama di kulim atau tasek gelugor.ada kekosongan sila hubungi saya :013-2744577  
21. Zaihar - Mon 29/Jul/2013, 11:19am
Jika anda berminat kerjaya yang professional sebagai perunding unit amanah di Public Mutual Bhd, sila hubungi saya di 016 4320133 @ email ke zaiharm@gmail.com
Tidak kisah di mana anda berada.
Umur mesti 21 tahun dan ke atas.  

Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..