Mencari Kerja Kosong Sbg Cikgu Tadika/Pengasuh di Kawasan Bandar Tun Razak, KL
Kiki Lala8808 - Mon 19/Mar/2012 9:39am [Last Comment]
saye mempunyai pengalaman menjaga kanak-kanak hampir 2 tahun dan berminat untuk menjadi cikgu tadika atau pengasuh di kawasan atau berhampiran Bandar Tun Razak.

Niche: Kerja Kosong | Pusat Tadika Dan Taska | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Ain 20 - Mon 19/Mar/2012, 10:21am
kiki lala,bru sbntr tadi saya iklan utk mncari pengasuh utk pst ashan milik abg saya,,,,,tolong email saya.ainy82@yahoo.com.my  
2. Kiki Lala8808 - Mon 19/Mar/2012, 10:38am
email sent to your email. ada terima?  
3. Hasan 10 - Mon 19/Mar/2012, 10:47am
kawasan kl boleh? tadika di menara pjd email saya hasan_bnm@yahoo.com  
4. Anak Bestari - Thu 22/Mar/2012, 9:39pm
saya perlu pengasuh di kelana jaya. kalau anda atau kenalan anada berminat email saya. taskaanakbestari@gmail.com  
5. Has Linda 16 - Wed 28/Mar/2012, 12:23pm
kikilala
tlg hubungi saya di hasurinde@gmail.com.
lokasi taska di bdr tun razak.  
6. Kiki Lala8808 - Sat 31/Mar/2012, 10:58am
kalau ada kat area Bukit Beruntung, Rawang pun x pe.  
7. Muhammad Asri Bin Harun - Tue 3/Apr/2012, 12:51am
sungai buloh atau sri damansara ok? kalau minat sms atau call akak di 016-2056026 @ 011-15678901.  
8. Pn Sharah - Fri 13/Apr/2012, 10:49am
dekat area puchong boleh? taska seri kinrara ( taska berdaftar ) kami juga ada tadika.

tawaran

gaji rm 600 ke atas
elaun
kemudahan tempat tinggal
makan minum disediakan
kwsp
socso
latihan diberikan selama 3 bulan
kursus pendidikan awal kanak2 jangka pendek.

Alamat Taska Seri Kinrara Puchong
No 2 & 4 Jln kinrara 4/6B, Tmn Kinrara Seksyen 4, 47100 Puchong, Selangor Darul Ehsan.
No tel 012 ? 312 9842 / 03 ? 80703451 ( Pn. Norsharah ? pengusaha )  
9. Mooncake - Wed 2/May/2012, 4:24pm
has lin 16:still avalble lg x twran 2....  
10. Cryst2ll - Fri 11/May/2012, 4:48pm
Sy mencari pembantu guru/pengasuh lokasi tadika di bdr sri permaisuri..berminat sila email ke crysT2ll@gmail.com  
11. Ryna 13 - Mon 21/May/2012, 10:58am
Kiki Lala....jika belum bekerja dan berminat Call saya..saya stay kat bandar tun razak. rina (019-4144308)  
12. Zalina87 - Fri 13/Jul/2012, 12:54pm
sya amat minat pekrjaan sebagai guru tadika area ptrajya dn selanggor..ada pngalaman dlm tadika cme 6 blan tp klu dpt kerja mhu kerja lebih lama  
13. Nurul 715 - Fri 13/Jul/2012, 4:49pm
Hi zalina87, saya ada buka taska di putrajaya dan mmg perlukan guru di sana. gaji dan elaun yg menarik. berminat call saya 012-5274845 ( nurul)  
14. Shafyza Shahri - Sun 12/Aug/2012, 9:01pm
Saya mencari taska yg menerima pelajar praktikal sekitar Bandar Tun Razak / KL, pada bulan 12 2012. Pelajar tahun akhir di International Islamic College. Berpengalaman menjadi pembantu guru.  
15. Ain Atiqah - Thu 4/Oct/2012, 9:57pm
shafyza shari, sy pun dari iic,
sy dok area btr gak..na cri tmpt practical gk..sy thn akhr sme awk...  
16. Mylurve Topix - Mon 15/Oct/2012, 11:26pm
saya Nurul budk lepasan spm , mncari kerje sbgi guru tadika di kwsan bndr tun razak cheras kL , pngalaman bekrje di tadika slame lime bulan mngjar budk 3 , 4 & 5 tahun subjek math & bm ...  
17. Zati95 - Sat 5/Jan/2013, 6:18pm
area kubang kerian kelantan ada x? sy umo 17tahun, lepasan spm, sy mencari keje pembantu tadika/taska atau guru tadika.. sms 014 527 7167  
18. Julia 148 - Wed 30/Aug/2017, 2:48pm
Hai berminat untuk menjadi tutor kelas membaca di pusat tuisyen kami DI SERI KEMBANGAN SELANGOR. boleh Whatsapp ''TUTORMEMBACA'' di 01128003637 ..  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..