Mencari Kerja Dirumah
Mazlina 18 - Tue 3/Jun/2014 8:35am [Last Comment]
assalamualaikum warga majalah... saya ingin mencari kerja sambilan dirumah untuk menambah pendapatan...

islamdina84@yahoo.com

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Enihaiza - Tue 3/Jun/2014, 9:00am
    cik mazlina try ni hanya RM10 jer..kalau anda rajin pasti akan membuahkan hasil..tq
    http://www.spshops.com/EniDz  
  2. Tasbih Wangi - Tue 3/Jun/2014, 9:04am
    tnm sndr cndwn kt rmh..hslnye nk mkn sndr bole,jual paket2 rm2 pd jiran n sedara mara pn bole..sgt sng jg,hsl tiptop..whatsap 0107629147.. :)  
  3. Mira 111 - Tue 3/Jun/2014, 9:25am
    Saya memerlukan Agen & Stokis untuk Slimming Product from Swiss yang terhebat masa kini... High quality high demand testimoni proven!! Bonus & komisyen dibayar setiap hari sebanyak rm815 sehari bagi Agen utk Stokis pula dibayar sehari maximum sehingga rm20k. Saudari atau sesiapa berminat boleh direct email saya di mylurveshoppe@gmail.com untuk keterangan lanjut. Tqvm  
  4. Husna 82 - Wed 4/Jun/2014, 1:10pm
    Assalam..Berminat dgn kerja online? pendapatan SEHARI min RM100. Blh Whatsapp ke 017-203 1023  
  5. Mids - Wed 4/Jun/2014, 1:12pm
    Penat post iklan
    Tiada respon post pada group
    Sekejap dah hilang
    Langsung tiada sesiapa nak baca, sebab semua join group nak beriklan.
    Jom iklan kat SpShops. Iklan dapat, duit pun dapat. Kenalkan pada kawan pun dapat duit.
    KLIK dan DAFTAR di:
    www.spshops.com/midsengyamal
    Mana ada iklan berbayar, bayar balik duit anda.
    Modal pun murah. Hanya RM10.00 sahaja.  
  6. Azlinazahari - Wed 4/Jun/2014, 2:20pm
    Jom join nie kat umah kat mana2 pn blh bt duit x pyh kuar modal

    http://cashnjob.com/index.php?refer=185485  
  7. Hazwan 87 - Wed 4/Jun/2014, 5:46pm
    Memerlukan modal hanya rm10 sahaja anda bole buat duit.
    http://www.myr10.com/?id=Wongka666  
  8. Muzzs - Thu 5/Jun/2014, 10:13am
    Anda hanya modalkan rm10 jer lps tu income akan berlipatkali ganda untuk lebih lanjut rej. free di sini www.spshops.com/netzone  
  9. Mimi 176 - Thu 5/Jun/2014, 11:21am
    as salam...warga majalah...sy tersangat memerlukan pkerjaan skrg nie..sy baru kematian ayah n skrg pelukan keja untuk menyara ibu...harap jasa pihak yg sudi membantu...any info boleh email sy mimibeauty986@gmail.com  
  10. Azza 47 - Fri 6/Jun/2014, 12:19pm
    daftar percuma di sini .. jana pendapatan di rumah 1) http://jobdirumah.com/azzaierma  
  11. Royal Collagen - Fri 6/Jun/2014, 3:44pm
    ingin mencari pendapatan sampingan email saya di hi160290@gmail.com  
  12. Yusma 12 - Fri 6/Jun/2014, 6:14pm
    PELUANG HANYA DATANG SEKALI
    Sila hadir ke Seminar Facebook PERCUMA.Terbuka kpd sesiapa yg mencari peluang tambah pendapatan dgn Program kerjaya Elken CBP Plus
    1)kami akan ajar teknik rahsia sedut prospek 24 jam sehari hanya bekerja dr rumah
    2)Prospek/org yg bertubi2 dtg kpd kita tanpa perlu bersusah payah keluar jumpa mereka
    3)Dgn teknik ini anda hanya perlu bekerja 1 jam shj dr rumah
    4)Teknik ini akan diajar secara percuma sehingga anda berjaya berdikari
    SMS Elken>nama>lokasi ke 01110845037 utk kami hubungi.  
  13. Kayjue92 - Fri 6/Jun/2014, 11:21pm
    eni, husna, mids, azlina, hazwan, muzzs, royal, yusma: berminat. pls email sy..

    sy nk kje part time freelance bole on9. TAK NAK MLM, dropship, marketing, upline downline, affiliate. cntct sy iriy_cute@y.c. TQ  
  14. Ella Isagenix - Sun 8/Jun/2014, 7:36pm
    Home base & network marketing biz, hubungi (SMS/WhatsApp) 013 395 0977  
  15. Shamrizz6670 - Mon 9/Jun/2014, 5:30pm
    eni, husna, mids, azlina, hazwan, muzzs, royal, yusma: berminat. pls email sy..

    sy nk kje part time freelance bole on9. TAK NAK MLM, dropship, marketing, upline downline, affiliat

    email sy juga

    shamrizz7057@yahoo.com  
  16. Mazlina 18 - Thu 12/Jun/2014, 2:54pm
    Azlinazahari

    mcm mana tu.. email saya islamdina84@gmail.com  
  17. Shoppearound Point - Thu 12/Jun/2014, 6:15pm
    Sykt kami menjual barangan sunnah. Memerlukan pekerja part-time dari rumah. Upah + Komisyen + Bonus yang tinggi. Berminat, sila call / whatsapp 0122808229 segera.  
  18. Syafrizal Malik - Mon 16/Jun/2014, 3:45pm
    email di jaejan89@gmail.com  
  19. Kayjue92 - Thu 19/Jun/2014, 2:54pm
    ella & shoppe - pls email me iriy_cute@y.c. TQ.  
Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)