Mencari Kelas Jahitan dan Sulaman Manik
Suhaila 25 @ Is Suhaila Enterprise - Fri 18/Mar/2011 8:59am [Last Comment]
Salam warga majalah,

Saya mencari kelas jahitan dan sulaman manik area klang @ shah alam...untuk sabtu ahad jer..
Tolong email details tentang harga, masa belajar dan lain-lain yang berkaitan kepada saya

suhaila.880520@gmail.com

TQ.

Niche: Kedai Jahit | Kursus Dan Seminar
     
  1. Nawawi Aris - Fri 18/Mar/2011, 9:22am
    suhaila.
    anti kalo dah belajar menjahit.
    bole dtg kerja dengan saya.
    ss13 shah alam..

    emel : contact@nawyaris.com  
  2. Nur 44 - Sun 20/Mar/2011, 8:19pm
    slm suhaila 25, cuba tngk fb ni (Aziz Mohd Ariff)... dia ada ajar jahit manik....  
  3. Suhaila 25 - Mon 21/Mar/2011, 9:08am
    Nur 44- Mekasih..nanti saya tgk.  
  4. Fitriani Binti Mohd Nasir - Mon 21/Mar/2011, 2:04pm
    Assalamualaikum kak saya boleh ajar akak menjahit baju kurung, jubah dan tudung instant ariani. Yuran hanya RM250 sahaja.. kelas selama 2 hari di kota damansara akak boleh belajar secara personal kalau akak nak di syarikat saya.

    Untuk jahit manik asas yuran hanya RM130 semua barangan menjahit baju dan manik saya sediakan akak tak perlu bawa apa - apa.

    Akak boleh pilih tarikh dan waktu yang akak boleh hadir ke syarikat saya .. saya sedia mengajar akak.

    Sekiranya berminat boleh hubungi saya di talian 013 - 274 6887 Puan Fitriani.

    Bagi sesiapa yang nak masuk kelas saya sangat dialu-alukan..

    T.kasih  
  5. Fitriani Binti Mohd Nasir - Mon 21/Mar/2011, 2:10pm
    Tarikh kelas bersama saya akak boleh pilih waktu lapang akak dan saya bersedia mengajar akak. t.kasih  
  6. Rosli 39 - Mon 21/Mar/2011, 3:25pm
    maaf, tumpang lalu... saya nak cari tukang jahit cadar berspan...ada tak sapa-sapa yang boleh..nanti email saya yer...nuriman1my@yahoo.com  
  7. Nurulain Bt Mohd Yusof - Mon 21/Mar/2011, 3:55pm
    Kol no ni 0173964294. Cikgu kemas. Boleh belajar di rumah sendiri.  
  8. Linda 65 - Tue 22/Mar/2011, 4:20pm
    sy boleh jahit cadar berspan..

    nak ambik upah ke nak tempah cadar?

    -set cadar queen,single,pengantin,baby
    setiap set mengandungi 1 cadar,4 sarung bantal, 1 sarung bantal pelok.

    kedai ni ada kat kelantan..

    berminat contact sy di lynnda_tk@yahoo.com / 0192576838  
  9. Nur 44 - Tue 22/Mar/2011, 8:49pm
    sama-sama kasih Suhaila 25.  
  10. Magnet Wang - Wed 23/Mar/2011, 12:33am
    PERLUKAN MODAL PERNIAGAAN??WorldtradeHalal sedia membantu untuk mendapatkan modal perniagaan bebayar dari RM100++

    Peluang ini terbuka kepada individu,peniaga kecil & sederhana(IKS)
    & Sykt Usahawan MUSLIM yang berIntegriti & mahu mencari hala tuju perniagaan.

    Daftar PERCUMA di:
    http://worldtradehalal.asia/BioSC9
    010-4242702  
  11. Azah 5 - Sat 9/Apr/2011, 12:33am
    maaf mengganggu.saya berminat utk belajar menjahit di sekitar kwasan ipoh perak..tlng e-mailkn detail dan harga jika ada.  
  12. Anz 3 - Sun 10/Apr/2011, 6:23pm
    Azah 5,
    boleh bagi email? saya ada malumat untuk kelas jahitan area ipoh...  
  13. Hazlyn - Thu 14/Apr/2011, 12:04am
    maaf....tumpang lalu..hehehe
    saya sgt2 berminat nak belajar menjahit di sekitar kota bharu kelantan.. tlng email jika ada yg boleh boleh mengajar... f_hazlyn@yahoo.com.
    tq...  
  14. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Sat 23/Apr/2011, 1:45am
    Salam..ramai ke orang kedah yang nak belajar jahit???... Mei ini Siti akan buat kelas baju kurung gan manik di Kedah...

    Kalau nak joint, sms nama penoh ke-
    017 3964294  
  15. Freda 3 - Tue 17/May/2011, 11:59am
    Salam.. Sy nk buat survey sikit.sy berhasrat nk buka pusat latihan menjahit di kawasan Kota damansara to b exact sunway damansara dlm masA terdekat ni. Tp nak tengok dulu responds saudara saudari yg berminat di luar sana. Sekiranya berminat email at freda_mz@ymail.com  
  16. Deqna - Sun 22/May/2011, 8:47pm
    Nurulain Bt Mohd Yusof
    nurulain,sy tringin blajr mjahit tp sy kja.wkend jer bleh,tp sy area bdr tasik sltan.
    -Auryzna@yahoo.com.my  
  17. Rizal Yusuf - Tue 4/Oct/2011, 10:35pm
    Anz 3,
    email saya details rijjalz@yahoo.com. Wife nak blajar menjahit kat area ipoh.  
  18. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Fri 14/Oct/2011, 1:35am
    kELAS BAJU KURUNG...3 HARI.. 9PAGI - 5 PTG.. JIKA ADE 5 ORG.. SAYA SEDIA KETEMPAT ANDA...
    017 3964294  
  19. Rina 65 - Sun 16/Oct/2011, 8:02pm
    tumpang lalu.....sy pn bminat nk blaja jahit baju kurung & pesak gantung...blh inform sy klas jahit kat area klang/shh alam...email details syiera_chik@yahoo.com.my...TQ!!!  
  20. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Wed 19/Oct/2011, 10:36am
    Rina 65... saya duk S.Alam... tapi kelas di hulu kelang.. Sebenarnya ramai yg bole ajar di area S.Alam... Search je kat tenet...  
  21. Azah 5 - Thu 26/Jan/2012, 8:40am
    Anz 3,ni alamat e-mail saya azah_1108@yahoo.com..  
  22. Mazshahirah - Fri 20/Jul/2012, 4:51pm
    sy mencari kursus jahitan di area alor setar,kedah...spa2 yg thu tlg email sy...shahira_gurl94@yahoo.com  
  23. Rahimah Rahim - Mon 30/Jul/2012, 5:09pm
    saya mencari kursus jahitan baju di ipoh. kalau ada, minta emel saya di rahimah83@yahoo.com  
  24. Mieymarya - Thu 15/Nov/2012, 11:07pm
    ni area mana  
  25. Mieymarya - Thu 15/Nov/2012, 11:10pm
    Anz3. Ni email saya, yangmarya@gmail.com  
  26. Pn Afiza - Fri 18/Jan/2013, 1:24am
    Assalamualaikum, saya Pn. Afiza berminat untuk mengikuti krusus kelas jahitan di tempat tuan. Boleh emailkan alamat lengkap kepada saya. Saya nak tanya berapa yuran kalau full time. Kalau saya masuk kelas jahitan di tempat tuan, adakah sijil akan dikeluarkan.  
  27. Saniah 6 - Thu 31/Jan/2013, 12:56pm
    Anz 3,email detail kursus jahitan pakaian wanita area Ipoh,alamat e-mail saya hawani92@yahoo.com  
  28. Marr - Sun 9/Jun/2013, 8:35am
    Anz 3 , pls email detail kursus jahitan pakaian wanita area Ipoh,alamat e-mail saya ..... marrjunid@gmail.com  
  29. Nurul 1780 - Sun 14/Dec/2014, 12:14am
    sapa2 ada maklumat kelas belajar menjahit minta email ke nurulfalihin89@gmail.com  
  30. Nitamavell - Mon 26/Jan/2015, 4:14pm
    sila emel saya klau ada kelas menjahit di ipoh,kalau blh sabtu & ahad..nitamavell@gmail.com..trima kasih..  
Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)