Mencari Keje2x Kosong Area Terengganu
Muhd Hazwan - Tue 24/Dec/2013 1:15pm [Last Comment]
Xkisah keje ape..cuma xnk sales2 mcm astro tu..kalau keje jaga kedai bundle pun xpe..0 lvl..

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Mazlan 64 - Tue 24/Dec/2013, 1:38pm
Nak jana income tambahan secara part time atau hujung minggu?
ADAKAH ANDA:
baru sahaja habis SPM/Sijil/Diploma/Ijazah?
tiada pekerjaan @ menganggur?
ingin menambah pendapatan secara sambilan atau hujung minggu?
ingin meningkatkan ekonomi keluarga?
Ingin menukar kerjaya yang lebih profesional?Nak jana income tambahan secara part time atau hujung minggu?
ADAKAH ANDA:
baru sahaja habis SPM/Sijil/Diploma/Ijazah?
tiada pekerjaan @ menganggur?
ingin menambah pendapatan secara sambilan atau hujung minggu?
ingin meningkatkan ekonomi keluarga?
Ingin menukar kerjaya yang lebih profesional?

http://www.iluvurl.com/Ajenhartanah  
2. Zalehahmohamad - Thu 26/Dec/2013, 1:21pm
Pekerja Am Diperlukan di Kilang Pemprosesan Keropok Lekor Rangup, Sinku Food Industries yang terletak di Chendering, Kuala Terengganu.

Tugasan:
-Menjalankan kerja-kerja yang diberikan dengan sempurna dan siap
-Menjaga kebersihan kilang

Kelayakan:
-Lelaki
-Umur 20-35 Tahun
-Jujur & Amanah
-Rajin Bekerja
-Jaga Solat
-Tidak Banyak Kerenah

Gaji:
-RM25-RM35/hari
-Ada SOCSO dan EPF

Waktu kerja:
-9pagi-5 petang

Ingin tahu lebih lanjut, boleh hubungi atau SMS ke 014-5133437 /09-6173825 (Pn. Nadia) atau emel ke ztastyfoodindustries@gmail.com.

Terima kasih.  
3. Muhd Hazwan - Thu 26/Dec/2013, 2:31pm
Cndering dekat dah tu..boleh cube ni..  
4. Shalyzai - Fri 27/Dec/2013, 2:28pm
Ingin menjana pendapatan melalui handphone anda...
sila hubungi saya..017-9159879  
5. Nur Ain 15 - Tue 31/Dec/2013, 2:10am
laki je ke..sy nk cari keje jgk nie..xkisah la keje ape pn..  
6. Mohd Azrul 2 - Fri 3/Jan/2014, 10:42am
promoter streamyx diperlukan

berminat hubungi
azrul
017 9589300  
7. Zulhasnida - Sat 4/Jan/2014, 3:50pm
Sesiapa yang rajin online boleh jana duit melalui kaedah ini. untuk maklumat lanjut, buka link di bawah. (jangan risau, ini bukan spam)

http://bit.ly/1cLenzc  
8. Azhar 45 - Mon 6/Jan/2014, 4:00pm
berminat nak kerja dgn NH Outdoor
call 01129434822 ..  
9. Rahimah Dalilah - Sun 12/Jan/2014, 4:27pm
Berminat utk keje partime di NR EXPRESS LAUNDRY..wanita shj...hubungi sy 0199799456  
10. Ahmad 762 - Mon 20/Jan/2014, 2:35pm
Duduk Rumah jer sambil bilang duit... jom2..www.tajibizz.com.my  
11. Yanie 60 - Mon 27/Jan/2014, 5:19pm
berminat jalankan bisness dengan modal yang kecil rm180 anda akan dapat keuntungan berganda... jgn lepaskan peluang.. sms/wasap 0148295752  
12. Twofive - Tue 4/Feb/2014, 12:01pm
sy memerlukan perkerja utk jaga kedai saya dekat giant dan md trg nk pki 3 org 1 org inchages 2 org pmbantu gaji incharges rm1200 gaji pmbantu 700 berminat tel 0183606541  
13. Haddi I7 - Thu 13/Mar/2014, 12:19pm
tawaran ni ade lagi ker twofive...  
14. Irfan Nadein - Tue 5/Jan/2016, 1:26am
Masih mmerlukan org ke twofive??klau ade sye ingin memohon,,tlg call sye klau ade lagi,,01117843674  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..