Mencari Kedai untuk Disewa - Sekitar Sungai Petani
Izwan Shah - Wed 3/Aug/2011 2:54pm [Last Comment]
saya ingin mencari kedai untuk disewa sekitar sungai petani
budjet dlm rm 250 sebulan..
sesiapa yg berkenaan thu..
sila tgglkan no pon sya akan hubungi anda....

Niche: Kedai Sewa
 
1. Dr Risk Farid - Fri 5/Aug/2011, 10:29am
Bro....nak kedai tingkat berapa? boleh bagi info sedikit mengenai perniagaan.....boleh la tgk2 kat area mana d sp yg sesuai.

tel/sms 019-5196616  
2. Izwan Shah - Tue 9/Aug/2011, 8:52pm
saya nak buka bundle..
nie no contact saya
012-5378955
wan =)  
3. Faizal Saleh - Mon 5/Sep/2011, 10:17pm
nk kedai area mn,sg petani luas jgk....  
4. Matbri09 - Thu 17/Nov/2011, 5:46pm
sy pon dok cri sewa kedai murah2 area sp... nk bukak kedai kraf... harap ada yg sudi membantu... klu boley senang bg kami golongan OKU.... email saya matbri09@yahoo.com  
5. Nor Rashidah Abd Aziz - Thu 24/Nov/2011, 6:33pm
saya pun nak cari kedai disekitar sungai petani, area dekat dengan taman sejati, taman bakar arang atau mana-mana yg berhampiran. Nak yang murah-murah je. Dlm lingkungan Rm200 - 250 ja...nak buat salon rambut kecil-kecilan aja.  
6. T Tech Enterprise - Thu 5/Jan/2012, 11:59am
kepada rakan majalah yang sedang mencari rumah,kedai tanah atau kilang sekitar sungai petani untuk sewa,beli atau jual boleh hubungi saya dengan segera...016-4191600-aril oriental realty  
7. Zura Arvaleez - Mon 6/Feb/2012, 7:31pm
sya sdg cr kedai /tapak dlm shoping cmplex or tesco.bjet 2k kbwh je.sape2 ade info please email sy d sara_arvaliz@yahoo.com.  
8. Aep - Wed 22/Aug/2012, 12:59am
saya tgah mncari lot yang sesuai untuk mmbuka kedai francais 24 jam area SP yang strategik (ramai orang) jika ada tlong hubungi saya 0174490151 @ email ke - saifkdh@yahoo.com  
9. Eytie - Fri 12/Apr/2013, 12:35pm
saya sdg cari kdai area sungai petani.kalau boleh nak area pekan depan jalan.kalau ada yg nak bagi share sebelah pun ok.contact saya 013-5900871  
10. Zul 137 - Tue 11/Jun/2013, 12:02am
nak tingkat bawah area bandar puteri jaya,,ada cepat2 cal 019 4221811  
11. Hafiz 653 - Wed 14/Aug/2013, 2:59pm
saya sedang mencari kedai untuk disewa.. di sekitar sungai petani , gurun

jika ade sila email hafizsp.ftkmy@gmail.com
012-4519604  
12. Aziz Ismail 5 - Tue 15/Apr/2014, 8:33am
salam, sy ingi mencari kedai di area sungai petani untuk dibuka kedai kosmetik. Jika boleh area sg petani selatan...bolh hubungi 012-5790247  
13. Zu 3 - Sat 3/May/2014, 9:41pm
sesiapa berminat nk sewa separuh kedai bandar laguna merbok, tingkat bawah ?
hubungi saya zu 013-3979706  
14. Man Z1000 - Wed 31/Dec/2014, 2:10pm
assalam.. sy mencari tanah kosong.corner lot kedai untuk buka restoran di sg petani. tq.  
15. Mira Yusop - Wed 27/May/2015, 11:47am
Assalammualaikum... ada pusat kecantikan untuk disewa sekali dgn kelengkapan...boleh terus beroperasi...di Bandar Puteri Jaya...Tingkat 1...berdepan jalan utama...

* yg berminat boleh whatssap sy 010-5414022  
16. Xxx 4 - Thu 18/Jun/2015, 1:32am
Saya mencari kedai untuk disewa di sekitar Sg Petani.Jika boleh di pusat bandar atau tumpuan org ramai ketika makan tghari sebab saya nk menjalankan perniagaan masakan berasaskan masakan thai.
Jika ada boleh hubungi saya di no 0124429378
atau emailkan details kepada saya :
prakit.baoh@gmail.com  
17. Ajeerahrais - Sun 3/Apr/2016, 2:31pm
ruang kedai untuk di sewa di Lagenda height Sungai Petani,tumpuan orang ramai,berdekatan Tesco,Village mall,Amanjaya Mall.
Berminat : 0134582621

Syarat : perempuan sahaja  
18. Yas 4 - Mon 25/Sep/2017, 3:47pm
tengah mencari kedai dalam shoping complex area sungai petani, pls pm saya 0164444512  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..