Mencari Kedai Printing yg Terima Tempahan Bawah 10 Pcs/Helai - Kulim, Kedah
Mycelebstation - Thu 26/Jan/2012 12:05pm [Last Comment]
Salam semua warga majalah.com

Saya baru mulakan bisnes online dalam menjual merchandise dengan design sendiri. saya sedang mencari mana2 supplier yang boleh print bawah 10 helai/pcs mana2 produk yang dikehendaki:

-Baju tshirt round neck cotton
-Mug
-Desktop calendar
-canvas bag
-umbrella
-note pad
-tumbler/sports flask

saya cuma boleh print produk ikut kehendak customer shj, maksudnya kalau cuma ada order 2-3 helai/pcs utk 1 design, saya hanya boleh print sebanyak tu shj.

Saya akan terus menempah dari sapa2 yang boleh terima tempahan saya kalau kualiti dan harga produk tu bagus. Jadi boleh simpan blok print kalau untuk baju.

Kalau pihak encik boleh terima tempahan bawah 10 helai/pcs, saya minta saudara/saudari sertakan sekali harga yang boleh diberi.

design dia ada yg 1 color sahaja, ada yg full color (3-4 color).

saya tinggal di Kulim, Kedah, jadi kalau sedara/sedari dari luar kedah, saya terpaksa terima secara post, jadi postage fee harus di ambil kira.

Sila email pada saya di mycelebstation@gmail.com utk detail atau berminat utk jadi supplier.


Terima kasih,
Anna

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan
 
1. Nor Atikah 2 - Fri 27/Jan/2012, 2:33pm
hai....boleh jer di kilang kami...baleh hubungi saya 012-9748463(fiera) atau juga boleh email kn pada saya Liena_5610@yahoo.com  
2. Siti 345 - Tue 31/Jan/2012, 10:52am
salam, tumpang iklan ye..kpd diluar sana yg masih belum memiliki life insuran, prudential sdg mmbuat promosi pelan lengkap 3 in 1 dalam 1 harga sahaja bermula serendah rm100. pelan lengkap medical card, saving dan perlindungan..anda tidak perlu risau jika apa2 berlaku kepada anda kerana prudential akan melindungi anda sehingga umur anda 80++..

untuk free consultation area kulim atau penang sila sms atau call 019-5723440 (ain)  
3. En Zam 2 - Thu 9/Feb/2012, 3:48pm
Salam tuan, kalau blum jumpa yang sesuai boleh contact saya. Sehelai pun pihak saya terima bab harga boleh bawa berbincang...

Sekian terima kasih  
4. Azimah 45 - Sat 9/Nov/2013, 12:18am
salam...ada x company kat sini yang boleh print plastik packaging mee kuning??design dh ada  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..