Mencari Kedai Makan/Restoran untuk Disewa di Area Kubang Kerian, Kelantan.
Shah 428 - Thu 27/Mar/2014 2:36pm [Last Comment]
Assalamualaikum semua.

Seperti tajuk diatas,saya sedang mencari kedai makan/restoran untuk disewa di kawasan Kubang Kerian.
Kosong atau pun sekali kelengkapan kedai.
Sekarang berniaga diKota Bharu,tapi kawasan yg kurang strategik,jualan pun kurang. So,mencari kawasan bandar Kubang Kerian yg strategik dan berdekatan kediaman sy sendiri.

Jika ada owner yg sedang berniaga,tetapi tidak mahu berniaga lagi,ataupun ada bisnes lain ataupun ada masalah lain yg menyebabkan susah nak berniaga,boleh juga kita bincangkan jika nak JV/share partner. Yg penting dah ada kedai dikawasan tersebut..

Ataupun jika ada sesiapa yg tahu jika ada owner yg nak sewakan kedai di kawasan tersebut,sy b'harap dapat membantu dgn memberikan maklumat kepada saya.
Terima kasih banyak kepada yg ingin membantu.

Jika ada,hubungi saya terus di ;
013-3355 458
Shah

Niche: Bisnes Restoran | Kedai Sewa
 
1. Sr Infinity 2 - Sat 29/Mar/2014, 10:58pm
PELUANG utk memiliki kedai serbanika/farmasi. Keperluan &kelengkapan kedai termasuk STOK disediakan secara PERCUMA. Latihan disediakan. Sms/call: 0107798839  
2. Zalrich - Wed 11/Jun/2014, 11:50am
Ada restoran / kedai makan untuk dijual di Bandar Baru Pasir Mas Lubok Jong, Berhampiran dengan Kolej Tinggi Kemahiran MARA Pasir Mas. Berminat sila hubungi saya 017-985 4627  
3. Qlateboyy - Thu 2/Oct/2014, 4:04pm
Lot kedai dan ruang niaga untuk disewa di mydin mall kubang kerian. hubungi atau watsapp sy 0176781424  
4. Affifah - Thu 11/Aug/2016, 3:07pm
Boleh hubungi (kak nor) p19 981 9815 / ( Abe lie) 019 980 9815. Ada kedai makan untuk dijual beserta dengan kelengkapan. Beli terus boleh start jual. Murah2 jah.  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..