Mencari Jawatan Kosong di Sekitar Jalan Kebun Klang/Kota Kemuning/Bukit Rimau - Lepasan Diploma
Masz Zare - Thu 23/Jul/2015 2:59pm [Last Comment]
Saya mencari jawatan kosong di sekitar Jalan Kebun Klang / Kota kemuning / Bukit Rimau /Berjaya Park Shah Alam. Saya mempunyai Diploma dan mempunyai pengalaman dalam bidang latihan & pentadbiran hampir 10tahun. Tujuan pencarian job baru ini adalah tertumpu kepada lokasi tugas saya sekarang yang agak jauh dari rumah ke opis di kl.

Jika ada kekosongan yang sesuai, sila email pada saya di azwin25@hotmail.com. TQ

Niche: Kerja Diploma Dan Ijazah | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Sutera Maya2 2 - Mon 27/Jul/2015, 9:44am
sekiranya berminat sila hubungi 0174074246/ 0175334246 atau emailkan resume anda ke suteramaya2009@gmail.com

syarikat kami berdekatan uitm shah alam, jakel dan icity

terima kasih  
2. Masz Zare - Mon 27/Jul/2015, 4:36pm
@Sutera Maya, baik. Terima kasih  
3. Izar - Tue 28/Jul/2015, 9:51pm
Sila hubungi HR di 012 9200 205. Kami terletak di Klamg Sentral, Klang. Dekat dgn Setia Alam  
4. Masz Zare - Thu 30/Jul/2015, 2:11pm
@ Izar - baik..TQ  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..