Mencari Gerai untuk Menempatkan Makanan - Area Johor Bahru
Masamah Mulani @ D'Naz Catering - Fri 30/May/2014 8:17am [Last Comment]
Assalamualaikum.

Sy ingin mencari gerai area Johor bahru yg sudi untuk menempatkan makanan sy seperti nasi lemak, nasi ambang, kuih muih.

Terima Kasih

Niche: Program Consignment | Tempahan Nasi Lemak | Tempahan Kuih Muih
     
  1. Masamah Mulani - Fri 30/May/2014, 8:21am
    Boleh hubungi sy Kak Mas 013-7288713  
  2. Ina 470 - Fri 30/May/2014, 1:35pm
    assalamualaikum...tumpang iklan. saya mencari gerai area kulaijaya yg sudi utk menempatkan kuih muih saya utk sarapan pagi. boleh contact saya di 0105039725 (ina)  
  3. Afiza 15 - Fri 30/May/2014, 1:47pm
    Tumpang juga.sy boleh bekalkan laksa Penang yg sedap pekat secara consignment.bole cuba sample percuma.area putrajaya cyberjaya kajang Bangi sri kembangan shah Alam dan sewaktu dgnnya.01123124458  
  4. Ieja 27 - Tue 3/Jun/2014, 10:59pm
    Salam...Kami di Iejafood membekalkan sambal tumis bilis/udang yang istemewa...mudahkan kerja anda dan jimatkan masa...cod area kulai,kluang,jb

    hubunggi 017-9514342(Pn ct hajar)
    https://www.facebook.com/Iejafood  
  5. Suriya Hashim - Fri 6/Jun/2014, 9:15am
    Askm sy suriya ada membekal kerepek pisang berangan dan kerepek udang geragau..0127437326  
  6. Bettylola - Fri 13/Jun/2014, 1:41pm
    Salam.

    Sy menyediakan perkhidmatan FIBER BROADBAND KHAS utk SME!! Sangat murah berbanding dengan unifi.
    Boleh jimat RM62 sebulan & RM750 Setahun!!
    1)RM138 Sahaja- Unifi RM199
    2)Speed 5Mbps
    3)Unlimited Downloaded
    4)Free Installation
    5)Free Routers
    6)Zero Registration Fee
    7)REBET RM50 setiap introducer!!!

    8)Black list bole apply!
    9)Warga Negara asing juga boleh apply,x perlu deposit !!


    Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut!

    PN Betty 013 7177778
    Email : bettylola@gmail.com
    WHATAPPS: 019 7167176

    https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#inbox?compose=new

    --  
  7. Ida 56 - Sat 14/Jun/2014, 4:20pm
    salam saya mencari kuih seperti keria dan kuih koci untuk di letakan di bazar saya di taman suria,berminat boleh hubungi saya 0197316653  
  8. Ct 37 - Mon 16/Jun/2014, 2:26pm
    Salam..tumpang iklan..saya pembekal popia simpul bagi kawasan jb.
    Harga borong
    Mentah sekilo rm21
    Siap goreng rm25
    Syarat order 6kg keatas
    Cepat2 sebelum terlambat..pemborong dialu-alukan
    Bayaran diperlukan!!
    Beli dan packing dengan label sendiri
    Call
    0177172576  
  9. Nesa 2 - Wed 25/Jun/2014, 10:05am
    Hai Masamah.. Saya ada gerai makanan di Taman Suria Muafakat Uda Johor, Boleh hubungi saya Nesa 017-7768159  
  10. Kapak81 - Mon 14/Jul/2014, 4:06pm
    Salam, tumpang lalu tuan tanah..saya amy ada membekal kerepek pisang 3 rase. Sila hubungi 012-7636935.  
  11. Maria 182 - Mon 15/Sep/2014, 12:42pm
    sape2 yang nak letak barang niaga(makanan) kat gerai sy di taman molek johor bharu, blh hubungi saya 0139254587.  
  12. Fazilah Binti Mohd Padzil - Tue 18/Nov/2014, 2:36pm
    salam tumpang iklan..sya ada membekal laksa utara sedap di sekitar johor bahru..ingin menmpah hubungi 012 -4596620  
  13. Ellyana As - Sat 18/Apr/2015, 2:29pm
    Salam semua
    Saya Ada membekalkan untuk pelbagai Tempahan majlis/kedai/gerai/restaurant/pejabat/vendors seperti ns lemak ayam goreng berempah, mee Singapore, mee rebus banda hilir, roti jala berkuah ayam kerisik, ns tomato ayam merah, cupcakes,muffins, mini moist mocha cake, cake kukus pandan/mocha/marble,
    qaseh suji, snowball makmur, almond London, qaseh dahlia.Bolehla segera hubungi kami segera.
    Pn Ellyana
    017-7934947
    dqasehheritage@gmail.com  
Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.