Mencari Funder/Sleeping Partner untuk Perniagaan, Customade Beg, Beg Sekolah, Sofa Cover dan Spray Mop
Afis 6 - Tue 12/Dec/2017 1:05pm [Last Comment]
Hi.. sy muhammad hafis, saya ingin mengembangkan lagi perniagaan saya. buat masa ini saya berniaga di pejabat kerajaan, majlis perbandaran, teknolgi park bukit jalil, uptown sg buloh, serta beberapa tapak lagi.

saya mencari funder atau sleeping partner untuk membesarkan lagi perniagaan saya. keuntungan untuk funder saya boleh beri 50%-50%. pengurusan, penjualan saya akan buat semua macam biasa, tapi jika partner nak tolong jual atau turun padang sekali dengan saya, saya amat lah alu alukan????.

Saya ada banyak lagi perancagan untuk memajukan perniagaan ini. fund yang saya perlukan tak banyak.. cum rm1500-rm3000 sahaja. untuk pertambahan tapak dan stock niaga. boleh whatsapp @ call saya untuk kita bincangkan dengan lebih lanjut.

Muhammad hafis
0182821327

Terima kasih.

Niche: Mencari Pelabur | Pemborong Beg Tangan | Perkakas Rm2 Dan Gajet
 
1. Mohd Faudzi Bin Zainal Abidin - Tue 12/Dec/2017, 11:43pm
Afis boleh msj/call saya 019-2856054  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..