Mencari Funder. 25% Profit Sebulan.
Hilda 7 - Wed 5/Dec/2012 11:19am [Last Comment]
Salam warga majalah. Saya mencari funder utk membesarkan perniagaan saya.
Untuk pengetahuan, sebelum ini saya mempunyai seorang funder yg melabur rm40K dgn saya.
Pembayaran untung juga dibuat dgn baik setiap bulan.
Disebabkan beliau akan berkahwin hujung tahun ini, kontrak kami telah tamat pada awal Disember lalu, bersamaan 1 Disember 2012. semua modal pokok telah diberikan.
Saya juga boleh sertakan surat perjanjian pelaburan kami yg distamping LHDN. Anda boleh tgk tarikh cop distamp (bulan 3)

So, kepada sesiapan yg nak invest boleh tinggalkan email. saya akan forwardkan detail business. Minimum modal rm10K.

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Muhamad 12 - Wed 5/Dec/2012, 11:22am
ok email kan saya johnlabuz23@yahoo.com.my  
2. Mohamad 179 - Wed 5/Dec/2012, 11:27am
sila email maklumat ke rafiz75@yahoo.com  
3. Id 2 - Wed 5/Dec/2012, 1:28pm
Email detail : fiwa.resources@yahoo.com  
4. Adie 13 - Wed 5/Dec/2012, 1:31pm
Emailkan:-) dagangpersada@gmail.com  
5. Abangngah - Wed 5/Dec/2012, 5:39pm
Salam ustaz, email saya dbtravel08@gmail.com  
6. Roslan Aziz - Wed 5/Dec/2012, 8:00pm
Berminat sila email detail ke roslan.aziz@gmail.com  
7. Azhar 109 - Wed 5/Dec/2012, 9:08pm
salam..sila email detail ke coleq86@gmail.com  
8. Zairi 15 - Wed 5/Dec/2012, 10:45pm
Email detail : zairiothman@yahoo.com  
9. Ban - Wed 5/Dec/2012, 10:54pm
Saya juga sedang mencari funder untuk perniagaan saya. Perlukan antara 5K -10K. Pulangan bulanan bunga 7% dari nilai pelaburan. URGENT. Projek ditangan kena bekalkan sebelum 21.12.12. Berniaga barangan cenderahati , pakaian dan bahan cetakan. Berminat email bmworld11@yahoo.com  
10. Maha 5 - Wed 5/Dec/2012, 11:52pm
salam..emailkan pada saya..
mahathevan30@yahoo.com
thanks  
11. Amri 54 - Thu 6/Dec/2012, 2:12am
hi hilda..
emailkan details:

amagro.amri@yahoo.com  
12. Ganaraj - Thu 6/Dec/2012, 10:14am
Pls send me details!

tq  
13. Nawi Ismail 2 - Thu 6/Dec/2012, 10:28am
pls emailkan detail pd sy..
anakktassek74@gmail.com  
14. Bb 4 - Thu 6/Dec/2012, 10:46am
emailkan detail kepada saya di normasyirah@gmail.com
terima kasih  
15. Muddy 2 - Thu 6/Dec/2012, 11:07am
hi ..pse email the details..hold1414@yahoo.com...tq  
16. Wapendos - Thu 6/Dec/2012, 12:32pm
Pls email : sigenco@yahoo.com  
17. Saiful Training Consultancy - Thu 6/Dec/2012, 12:34pm
salam semua...sy dah email....
sila rujuk www.saifultrainingconsultancy.com.my
hbgi terus saya di talian 019 978 1101
ust saiful nizam...  
18. Airul 2 - Thu 6/Dec/2012, 4:03pm
Email pd saya

airul2020@gmail.com  
19. Akmal 91 - Thu 6/Dec/2012, 5:33pm
pls email to me

bagbiru@hotmail.com  
20. Abu Nuha 2 - Thu 6/Dec/2012, 7:02pm
haydar@streamyx.com  
21. Mkorie - Thu 6/Dec/2012, 8:25pm
emailkan saya korie_august@yahoo.com  
22. Api 5 - Thu 6/Dec/2012, 11:01pm
Minat mahu cari funder budget 5-10 mil untuk housing development project.
Urgent . Profit 25%
0176734144 Ashley  
23. Idaud 2 - Sat 8/Dec/2012, 8:40am
Email detail utk saya..

idaudyoung@gmail.com  
24. Zana 76 - Sat 8/Dec/2012, 10:24am
email detail kt sy

zazmie97@yahoo.com  
25. Mkorie - Sat 8/Dec/2012, 10:58am
hilda 7 jgn lupa emailkan saya jika masih perlukan modal.
korie_august@yahoo.com  
26. Fairus Ibrahim - Sat 8/Dec/2012, 5:40pm
email plz afi_5433@yahoo.com  
27. Faizal 420 - Sat 8/Dec/2012, 6:34pm
Pekerja kerajaan atau pekerja swasta yang masih berkerja makan gaji sepenuh masa tetapi ingin menjana duit poket lebih?

Modal Kecik, Untung Besar..

Untuk maklumat lanjut;
http://www.Pioneer4u.com/faizal87  
28. Ed 22 - Sat 8/Dec/2012, 9:54pm
sila emailkan detail ke ed_zue5678@yahoo.com atau sms 0197598599  
29. Kahhauwong - Sun 9/Dec/2012, 12:25pm
Pelabur bagi membina vending air, berminat sila hantarkan email ke kahhauwong@yahoo.com  
30. Sue39penang - Tue 11/Dec/2012, 3:45pm
Sy pn memerlukan funder untk suntikkan modal bg memajukan biz pakaian sy, sy perlukan modal dgn kadar segera...sy perlukan modal 10k. Sesiapa yg berminat blh la hubungi sy 0125263385..tq.  
31. Fitzans - Tue 11/Dec/2012, 6:39pm
Saya jugak sedang mencari Funder untuk syarikat sy.. Dlm industri kreatif... RM 250k - Rm 10m..

email saya klu berminat - fitzansgroup@hotmail.com  
32. Ikhwan 52 - Sun 16/Dec/2012, 4:25pm
email details kpd malina_1112@yahoo.com  
33. Liza 53 - Wed 19/Dec/2012, 10:10pm
salam email pd saya amer270704@yahoo.com tq  
34. Khairul 504 - Sun 13/Jan/2013, 8:00am
Saya berminat email pd saya bloggercashflow@gmail.com tq  
35. Project2013 - Mon 14/Jan/2013, 10:22am
Pelaburan jangka panjang untuk bisnes kafe internet CHAMPION di Cheras tahun 2013.

Salam,
T.O.L& Tri Budiman Resources merupakan sebuah syarikat yang menjalankan perniagaan berteraskan IT & teknologi terutama dalam bidang internet cafe.Internet cafe yang pertama hasil kerjasama bersama di antara T.O.L & Tri Budiman Resources adalah CHAMPION Internet Cafe yang terletak di Bentong,Pahang Darul Makmur pada 2009,alhamdulilah perniagaan berjalan lancar dan semakin maju ke hadapan.

Sehubungan itu,kami merancang untuk mengembangkan lagi perniagaan ini seterusnya menjadi salah satu jenama internet cafe yang terkenal,berpengaruh serta kukuh di seluruh Malaysia.

Setelah perbincangan lanjut di muktamadkan,kami bersepakat untuk membuka serta menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk melabur dalam projek pembangunan internet cafe CHAMPION yang akan bermula tidak lama lagi dalam tahun 2013 ini.

Tawaran pelaburan ini adalah SELAMAT,MUDAH DAN TERJAMIN di mana setiap pelabur akan bersama-sama kami sepanjang tempoh pelaburan tersebut.

Konsep cadangan pelaburan adalah seperti berikut:

*PELABURAN 1
Jumlah Pelaburan :RM 30,000.00
Tempoh Pelaburan :36 Bulan ( 3 tahun )
Pulangan Pelaburan:RM 1,350.00/bulan
Jumlah Pulangan :RM 48,600.00

*PELABURAN 2
Jumlah Pelaburan :RM 40,000.00
Tempoh Pelaburan :36 Bulan ( 3 tahun )
Pulangan Pelaburan:RM 1,850.00/bulan
Jumlah Pulangan :RM 66,600.00

*PELABURAN 3
Jumlah Pelaburan :RM 50,000.00
Tempoh Pelaburan :36 Bulan ( 3 tahun )
Pulangan Pelaburan:RM 2,250.00/bulan
Jumlah Pulangan :RM 81,000.00

*Jumlah pulangan adalan TETAP & SELAMAT melalui bsines aggrement.  
36. Hasrol Amri - Mon 14/Jan/2013, 9:39pm
tq .. nanti sila bagi info lanjut pada saya, boleh hubungi saya di www.kliksini.biz , sy juga ada peluang yg mungkin kita boleh bertukar , bukti ada di web ni  

Page 1   (Total 36 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..