Mencari Forex Trader USD300 - USD500 Permulaan
Houseofbeauty 3 - Sat 15/Aug/2015 1:35pm [Last Comment]
Slm warga majalah.com. hamba baru nak berjinak dgn forex dan untuk permulaan hamba ingin melabur USD300.00 - USD500.00. Ada sesiapa trader yg boleh tolong? Roi per hari? Trader yg komited lagi jujur, profit sharing. Tkasih. Whatsapp 0136700300 houseofbeauty26@gmail.com

Niche: Forex Malaysia
 
1. M Hassan Ashari - Sat 15/Aug/2015, 9:56pm
Anda boleh cuba di sini. Sgt berbaloi. ROI harian minima 12%. Company telus. Gabungan beberapa trader. Saya sendiri dh dapat untung, dh buat widraw beberapa kali. Sy boleh buktikan melalui whatsapp. Peluang terbaik, sangat rugi klau tk join.
Copy paste link di bawah. Pastikan anda daftar terus secara percuma dlm web tu. ID penaja: Asan7.

bit.ly/1CpwSZL

Whatsapp saya 0196834014 Asan  
2. Rudy Bin Gonzales - Sun 16/Aug/2015, 2:18am
Mr M hassan pls email to me detail rudygonzales162@gmail.com or wassup 0107913852  
3. Idfx - Sun 16/Aug/2015, 9:01pm
pada pendapat aku,
yg untung ni admin dan 2% ahli yg join awal..

98% ahli yg join kemudian rugi sebahagian atau semua wang peleburannya, makin menambah masalah kewangan.

sikit hari lingkup ler..
Hati2 yer..  
4. M Hassan Ashari - Sun 16/Aug/2015, 10:10pm
Stakat ni takde msalah tentang ahli lama atau baru. Tempoh pelaburan hanya sebulan. Lepas sebulan terpulang pada ahli nk aktifkan balik atau tidak. Klau blum cukup sebulan pun boleh klau nk tmbah modal. Yg modal baru tu akan tamat sebulan jugak.
Company ni buat pelaburan forex dan cfd(saham emas perak).
Klau yg mcm pendapat ldfx tu biasanya yg melibatkan money game/rolling.  
5. Medicalcard2011 - Mon 17/Aug/2015, 9:12am
12% sehari tuan hassan? Payment mode berapa kali sebulan dan payment on schedule tak?  
6. Kieyjejung - Mon 17/Aug/2015, 1:56pm
Jana Income dengan melabur dalam forex dan ada orang lain yang uruskan..


# ROI HARIAN 12%.
# DIBAYAR SELAMA 30 HARI.
# TOTAL ROI ANTARA 350% - 388%.
# 10 TINGKAT BONUS UNILEVEL 25%.
# TIDAK PERLU BUAT APA-APA..

Berminat daftar

https://www.baiduri4u.com/kieyjejung

Apa-apa pertanyaan sila whatsapp or telgram 010-2785627..

Company bumiputera..  
7. Hamzah 80 - Wed 19/Aug/2015, 10:06am
salam, jgn tertipu dgn company investment forex ni... better cari trader personal... banyak menipu... untung awal2 bulan je.. pastu lingkup...  
8. Fxsolution 2 - Thu 20/Aug/2015, 9:58am
kenapa tak belajar trade sendiri? 100% keuntungan sendiri.. ermmm..  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..