Mencari Dealer Kad Prepaid - Tawau, Sabah
Yosua Kelvin Bin Yontunis @ anugerah hidup trading
Wed 4/Mar/2015 12:31pm [Last Comment]
mencari dealer kad tambah nilai telefon area tawau kalau ada pm saya

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload
 
1. Sifutopup Com - Thu 5/Mar/2015, 3:17pm
topup reload nak.. boleh jadi dealer atau agen
layari www.sifutopup.com  
2. Mohd Alias 7 - Thu 5/Mar/2015, 5:29pm
assalam,
saya ada supply terminal topup 1malaysia ezeelink
terminal ini boleh jual topup untuk semua telco
keuntungan tertinggi
terminal ini akan print no pin untuk semua telco
terminal ini juga boleh buat pembayaran bil air,letrik,indah water,telco,tm,tmnet dll
terminal ini juga boleh buat kiriman wang keindonesia
untung tinggi
syarat nk beli
kena ada ssm daftar syarikat
penyata akaun bank syarikat
salinan ic
harga terminal ini
Rm 1000
pecahan spt dibawah
Rm500 deposit terminal ( refundable after use 2 years contract )
Rm 500 Reg+ training+ etc
yuran internet harian Rm1.28 sahaja
waranty selama mana pakai
call me or whatsapp
01110792561  
3. Mera 4 - Mon 9/Mar/2015, 10:30am
Jual topup hanya mengunakn hp tidak perlu simpan kad whatsapp 0163016719  
4. Ezahaiza - Sat 21/Mar/2015, 10:03am
Assalam....

Saya DEALER simkad SR1M Bahagian Tawau. Jika berminat untuk menjadi reseller SR1M Tawau terutama kepada kedai-kedai topup dan handphone, boleh berhubung dengan saya di whatsapp 0198035425  
5. Sylvia 5 - Fri 27/Mar/2015, 11:34pm
jadi agent topup dengan modal serendah rm30,boleh guna utk kegunaan sendiri,blh bayar bill postpaid,astro bill dgn hya menggunakan hp.berminat wasap saya d 0198427521...  
6. Syam 338 - Wed 8/Apr/2015, 5:41pm
Assalam..sape thu mcm mna nk jdi dealer clcm?nk jual simkad sndri & dftar sndri..sape2 thu tlg inform sy ye..0148327326..whtspp..  
7. Ashyrich - Wed 6/May/2015, 9:49pm
X perlu cari2 lagi..

Guna OPV semua ada..
1.Jadi agent bayar bil untuk jiran2 atau rakan2 anda anda dibayar komisyen..
2. Anda bayar bil2 bulanan anda dan topup anda dapat rebate dan bil settle free aje
3.Anda kenalkan rakan2 anda guna sistem ni.. anda dibayar secara pasif tiap bulan

Bestkan? Jadi agen bil2 bulanan dan topup boleh jadikan anda jutawan??

Whtsapp saya 0127010121
Www.OnePowerVenture.com/Ashyrich  
8. Jumaq - Mon 8/Jun/2015, 9:09am
saya Berminat nk jadi agen topup...do contact me 0148701862  
9. Bryan Chin - Tue 6/Dec/2016, 10:13am
sy jual kad tamba nilai
kopun rm5:90 dan rm9:90
whtspp 0195387491  
10. Nurul Farhana 33 - Sat 8/Aug/2020, 6:26pm
Saya lagi mencari biz partner untuk menjual simkad prepaid Tone Wow. I can give sim card to you for free. PM saya: 0178652712  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..