Mencari Consignment Untuk Kedai Baru
Norazlina Bt Nasir - Mon 10/Feb/2014 12:09pm [Last Comment]
salam majalah.com

saya mencari pembekal barang kering (consigment) cth baju/kasut dll yang sudi meletakkan barang2 untuk sy jual. kedai akan saya buka tidak lama lagi .Semua pembekal boleh membekalkan dalam kuantiti sederhana, Harga mengikut harga pasaran iaitu murah dan berbaloi2 dan pembekal mestilah mudah dihubungi dan boleh membuat penghantaran terus ke kedai sy. Insyallah moga dipermudahkan

sms/watsupp untuk perbincangan :017-6964175(puan Lina)

Niche: Program Consignment | Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Kasut Dan Sandal
 
1. Mustaniza Dollah - Mon 10/Feb/2014, 1:00pm
tinggal kat mana ye?
email ke dollah.mustaniza14@gmail.com  
2. Maslinah Binti Mohamad - Tue 11/Feb/2014, 2:33pm
kalu jual popia nestum horlick bole ke?..sya tinggl area bndr permaisuri...bole email masl31@yahoo.com  
3. Afizah 6 - Fri 14/Feb/2014, 10:11am
Tumpang iklan:
Saya sedang membuat clearance baju kurung manik cotton 'siap' & jubah manik lycra semua import dr Vietnam.

Untuk makluman, saya berhenti meniaga kerana menjaga mak sakit. Sebelum ini, saya meniaga di Uptown Mines & ada kiosk di PJ/Pantai Dalam
menjual baju kurung siap bermanik, tudung, kain ela dan telekung import dr Vietnam.. sya juga nk clear stock bju kurung vietnam & Jubah (blh campur2 saiz S-XXL).
Harga+shipping dr Vietnam 1 psg rm65 saya jual min 12 psg dgn harga yg sama tp klu nk bli kurang dr 12 psg saya jual rm90.

Jika berminat boleh tinggal email: afizahar@yahoo.com  
4. Qisbellacosmetics - Fri 14/Feb/2014, 1:39pm
Berminat untuk meletakkan Product kecantikan seperti MAGIC BB FOUNDATION ikut darah dan warna kulit??
Boleh hubungi Puan Nanie untuk keterangan lanjut
0123876980

Bunting disediakan  
5. Hatizal - Sat 15/Feb/2014, 1:27am
bleh bg details lokasi kedai dimana 0179135648  
6. Aween 5 - Sun 16/Feb/2014, 1:51pm
saya nak clearance stock tudung dan baju t-shirt wanita...kira harga rugi ada sape2 nak x..URGENT

tudung ada anggaran 30helai (campur bawal,tudung ekspres 3layer,shawls,inner magic)
t-shirt wanita ada anggaran 50helai (lengan panjang dan pendek)

total saya nak jual cuma rm1000 termasuk cos penghantaran ke semenanjung atau sabah sarawak

berminat email ke azween_amir@yahoo.com atau sms ke 0173925714  
7. Wan Nurain Binti Md Zamri - Tue 18/Feb/2014, 12:28am
Salam..

Masih terbuka untuk consignment barang? Email: mznurain@gmail.com  
8. Syaza 32 - Thu 20/Feb/2014, 6:00pm
Salam, saya boleh bekalkan tshirts, hoodies, baju kolar, produk kecantikan, halfmoon labuh, tudung satin labuh, shawl glitter dll. Hrga boleh runding. Email saya ye urbanmuslimashop@yahoo.com  
9. Melovexvigilant - Fri 21/Feb/2014, 4:46am
sy ada baju baru vintage email melovexvigilant@gmail.com  
10. Zieira - Wed 26/Feb/2014, 2:01pm
D' zieiras Collection
Kami merupakan pembekal kepada barangan seperti berikut:

Kain pasang cotton,English cotton, silk dan sutera. telekung, shawl,tshirt dan beg-beg jenama deuter,karrimor,samsonite,AC Lite, The North Face dan Crumbler.

Kain pasang cotton dan silk adalah dari 1st gred. Dijamin paling lembut dan tidak kedut apabila basuh didalam washing machine.

Berminat untuk membekal kepada anda sila hubungi kami/whats app.

010-3130 999 / 010-329 9779 (d' zieiras collections)  
11. Mizieman - Thu 27/Feb/2014, 1:04am
salam,,kepada sesiapa yg sudi beri consigment berbagai jenis pakaian wanita dll.utk di letakan di kedai saya sila hubungi
0111-2264438 mizi tq.  
12. Nurul Syahida 8 - Fri 7/Mar/2014, 9:04pm
Salam. Saya nak letak cdbrry buble rice klau anda berminat. Boleh email sy nurulsyahida2@gmail.com  
13. Abu Muhammad 3 - Wed 12/Mar/2014, 3:09am
Kedai kat mana? Wassap saya 0187881782  
14. Baizura Buang Jr - Thu 13/Mar/2014, 4:53am
Email details please at beey_utiful@yahoo.com  
15. Kay2805 - Wed 2/Apr/2014, 1:48am
Area mana? Boleh detail ke kay2805[at]gmail.com

Thanks.  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..