Mencari Consignment Sempena Aidilfitri 2012 (Pakaian, Tudung, Keronsang) - Melaka
Sri Tuah @ Sri Mir Enterprise
Tue 8/May/2012 9:33am [Last Comment]
salam , saya mencari consignment untk barangan berikut sempena Jualan Ramdhan/Aidilfitri 2012 . saya mempunyai premis tetap , tapak pasar malam dan uptown ..
antara barangannya :
baju kurung
baju melayu
tudung
minyak wangi

jadi , saya berharap akan ade para consignmer yang sudi utk meng consignment kan barangannya kepada saya
boleh hubungi saya di rnrexxona@yahoo.com.my atau call/sms 012 626 9321

Niche: Program Consignment | Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Tudung
 
1. Rozy Razlan - Tue 8/May/2012, 9:43am
emailkan tempat niaga anda : ROZZMAN74@yahoo.com  
2. Syubli - Tue 8/May/2012, 6:18pm
sy pun berminat mencari pengedar yg sudi utk meng consignment kn produk nya...tq
ahmad.syubli@yahoo.com  
3. Butik Nageena - Tue 8/May/2012, 10:01pm
Sri Tuah @ Sri MIR Enterprise..boleh bgtau lokasi dimana?sy ada brg yg perlukan..email:butik.nageena@yahoo.com  
4. Sri Tuah - Wed 9/May/2012, 9:18am
salam ,
lokasi saya di Melaka , Tg Minyak
kepada consignmer ... sila call 012 6269321 atau email rnrexxona@yahoo.com.my  
5. Mohd Rizwan Bin Kamaruzaman - Thu 10/May/2012, 2:26am
Pemborong blouse,lady pants dan jacket.

RM13-15 sahaja..
boleh campur jenis,saiz dan warna..

consignment di alu-alukan..

call:016-6339373@019-2969882
email : subangtrader@yahoo.com

kunjungi "melayu borong" di facebook untuk melihat sample blouse di ruangan foto.

like n share..tq.  
6. Umiediniy - Thu 10/May/2012, 2:28pm
saya pun email me : umiediniy@yahoo.com  
7. En Sharif - Wed 16/May/2012, 1:01pm
Kami pun berminat mencari barang-barang kesihatan yang ingin di pasarkan secara consigment.. hubungi email saya sharifali.enterprise atau hubungi saya 0173956109.. kedai kami di semenyih

http://www.TalkTalkBIZ.com/ qaseh_hana  
8. Aku Wanz - Thu 17/May/2012, 4:52pm
pembelian kain cotton secara borong, boleh hubungi sy d mwanz81@yahoo.com  
9. Hasrina - Wed 23/May/2012, 8:34pm
tudung cantik2 setaraf butik sila ke www.beautysignatures.com  
10. Ct Zaleha 2 - Mon 25/Jun/2012, 11:11pm
Sya pn berminat..email or call sya 0135898279  
11. Ieqa 4 - Mon 9/Jul/2012, 2:33am
salam ..sy Pemborong barangan make up miss rose.dialu-alukan untuk cnsgment brg2 ini terutama yg sudah mempunyai tapak niaga..kita akan bagi harga tolak dan penjual boleh meletak harga sendiri.. harga tolak serendah rm4 shj.. pada sape2 yg berminat boleh sms/call sy di 0136422466 atau email chatieq88@yahoo.com..untuk area melaka boleh dtg ambil brg d tmpt sy.. siapa cepat dia dpt bnyak pilihan brg!!!  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..