Mencari Bisness Carwash untuk Dijual atau Tanah untuk Disewa Bg Perniagaan Carwash.
Asyraf Mazlan @ Puncak Global - Wed 4/Jan/2012 12:38pm [Last Comment]
area JB, Ampang, Cheras.
cash ready.
blh terus bayar jika tempat menarik.

asyraf.mazlan@gmail.com

Niche: Tanah Sewa | Bisnes Cuci Kereta | Bisnes Untuk Dijual
     
  1. Teratai - Wed 4/Jan/2012, 12:43pm
    tanah untuk dijual : teluk gong klang
    keluasan 6000kps : 140k
    keluasan 4000kps : 120k

    tanah terletak : jalan ikan tenggiri teluk gong klang

    email saya : rezqi8@gmail.com
    03-33230459
    office hour  
  2. Star Fresh - Wed 4/Jan/2012, 11:22pm
    bro saya ada 1 carwash nk jual area shah alam..tempat cun,semua complte termasuk perkerja...
    email saya starfreshmarketing@gmail.com  
  3. Muzza 2 - Fri 6/Jan/2012, 12:10am
    Salam Tuan.saya ada auto detailing centre - wash.polish.wax.headlamp.cushion.interior. lokasi bangi.utk di jual.cctv,unifi,lounge,surau,brg2 meguiars,mesin2.lesen.

    terima kasih  
  4. Asaingv - Fri 6/Jan/2012, 12:50am
    Muzza brp hrga nk jual  
  5. Hazrul 7 - Fri 6/Jan/2012, 9:25am
    salam..sy ade car wash di s.alam untuk di jual..berminat hubungi sy hazrul 013-6182303..  
  6. Asyraf Mazlan - Mon 9/Jan/2012, 12:36pm
    Alhamdulillah.dah dapat bisness di cheras.minggu depan baru beroperasi.perlukan 1 lagi bisness carwash/tapak untuk cawangan. dijangka bisness cawangan baru nk dimulakan bulan depan kalau xde aral melintang.diutamakan area jb.jika tapak di ampang/cheras pn blh email. jika tapak/tempat strategik boleh dipertimbangkanjanji bisness jangan di dalam premis.tq very much warga majalah.  
  7. Stormreaders - Fri 13/Jan/2012, 3:36pm
    perlukan tapak car wash area klang valley... hf_awib[@]yahoo.com.my  
  8. Wan Mohamad Fahmy Bin Wan Azizan - Wed 25/Jan/2012, 9:07pm
    sy ada carwash untuk dijual.hrga 12k complete peralatan dn 2 pekerja ada hostel dlm carwash..di shell jalan gasing.pj sebelah kwsp..sewa 1k sbuln..tempat strategik...bleh tengok dulu 0123848923  
  9. Ino - Fri 17/Feb/2012, 6:02pm
    Saya ada satu tapak car wash yang mmg strategik!!!! Di cheras.. Datang tgk dulu pun takpa.

    Kalau berminat call saya terus,

    WAN 013-2424245 (takyah email2 eh)  
  10. Faris 17 - Tue 26/Jun/2012, 2:49pm
    muzza 2 : bg lokasi  
  11. Suren Kl - Tue 24/Jul/2012, 3:44pm
    hi members..i tengah cari tempat car wash untuk disewa dengan stall berhampiran kawasan ampang..pandan indah..cheras n lain..sekiranya ade hubungi nm saya di 0166747519..(email jgn ye..)  
  12. Faizal 132 - Sun 16/Sep/2012, 10:07pm
    blh tlg pm detail tapak utk jual?
    stanblues004@yahoo.com  
  13. Lissa - Fri 21/Sep/2012, 3:24pm
    saya tengah mencari tapak car wash utk dijual atau disewa area kl/selangor

    PM/Email utk details - miszrina@gmail.com  
  14. Madi 37 - Tue 19/Nov/2013, 9:19pm
    saya tengah mencari tapak sewa untuk membuka car wash @area pantai dalam atau kg. dato harun. jika ada, sila call saya 016-7157826  
  15. Kirana Matli - Wed 15/Jan/2014, 8:52pm
    saya mencari tapak car wash kl area masej kirana 0105104880  
  16. Kirana Matli - Wed 15/Jan/2014, 8:57pm
    saya mencari tapak car wash dgan burjet yg berpatutan kl area masej kirana 0105104880  
  17. Hazim Jamadi - Sun 25/Sep/2016, 4:56am
    Assalamualaikum,

    MABINA RENOVATION

    Kami pakar dalam :
    >> Ubahsuai rumah overall
    >> Ubahsuai dapur
    >> Tambah balcony
    >> Tambah carporch
    >> Tambah bilik
    >> Tambah toilet
    >> Partition
    >> Counter top batu
    >> Mozek lantai/dinding baru


    Khas untuk kawasan JOHOR shj.

    Pelbagai FREE GIFT ! menanti anda
    .
    Call sekarang !
    0177827322 (En Ammar)  
Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)