Mencari Agent Dropship Utk Dress And Bags.
Corea Mari - Tue 21/Jun/2011 8:54am [Last Comment]
Assalamualaikum warga Majalah.com

Disini saye ingai menawarkan part time pade semua yang berminat untuk jadi agent saye.
tak susah mane pon..
cuma tolong carikan customer sahaje.
dapat pula income yang lumayan..

saye jual bag and dress..
semua sample dalam blog saye.
cuma copy paste picture2 tu and then mark up harge sikit.
klw sales banyak boleh dapat reward.
further detail boleh tengok dalam my blog... ''

http://wholetosalecentre.blogspot.com


sesiape yang berminat bolehla emel pada saye ye...

corea.mari@gmail.com

Niche: Program Dropship
     
  1. Nikisha82 - Tue 21/Jun/2011, 9:58am
    please email me detail nikisha_82@yahoo.com  
  2. Manjajelita - Tue 21/Jun/2011, 10:36am
    email details manjajelita@yahoo.com  
  3. Nedya - Wed 22/Jun/2011, 6:39pm
    brminat..ade no tipon x.?i blh kol..
    email nedyagurlz@yahoo.com  
  4. Anizazack - Wed 22/Jun/2011, 11:34pm
    salam,
    saya bminat, tp sebelum ni saya pernah jd agent dropship kpd beg2 korea ni juga, gambar2nya sama sprt yg ada kat blog awak...tp supplier saya sblm ni, susah sgt nak jwb sms / email, bila nk tnya stok ada ke tak...huhu...email & sms sampai sudah tak bjwab, harap2 dgn awak tak berlaku sprt tu ye...kalo ok, emailkan ke anizazack@yahoo.com

    tq  
  5. Shahrilx - Thu 23/Jun/2011, 1:06am
    sis saya pun minat juge....utk keterangan lanjut sila emel ke shahrilx@hotmail.com  
  6. Nuraida Anisa Sobri - Fri 24/Jun/2011, 4:04pm
    tolong emailkan saya berminat juga
    anisa2079@yahoo.com  
  7. Afg7525 - Sat 25/Jun/2011, 2:51pm
    me too..  
  8. Azie 76 - Mon 27/Jun/2011, 12:26am
    email me too.
    syaziemeeya@yahoo.com  
  9. Nik 34 - Tue 28/Jun/2011, 2:59pm
    email sy niky_capsule@yahoo.com  
  10. Azlin 2 - Tue 28/Jun/2011, 11:18pm
    email saya jgk yer..minat sgt.az_iqra4@yahoo.com.my  
  11. Diandahlia - Thu 30/Jun/2011, 1:57pm
    dian_dahlia15@yahoo.com  
  12. Nurhidayah Ismail - Thu 30/Jun/2011, 9:55pm
    berminat.tlg email detail
    nurhidayah084@gmail.com  
  13. Rahana - Sun 3/Jul/2011, 3:47pm
    email sy detail dan catalog ye
    rahana_90@yahoo.com  
  14. Siti Nuraihana - Sun 3/Jul/2011, 8:33pm
    saya berminat,boleh saya tanye beg2 ni ade x yang npak mcm ori contohnya LV....tlong hantar detil dan katalog ..
    cte_ask@yahoo.com  
  15. Miss T - Sun 3/Jul/2011, 11:56pm
    berminat,,,boleh email ctalog... fazilasiti@yahoo.com  
  16. Aeda18 - Mon 4/Jul/2011, 1:49pm
    Berminat
    urgently
    pls email aeda1808@yahoo.com  
  17. Masniza Binti Masran - Thu 7/Jul/2011, 2:48pm
    e-mail details MAS
    mmsaom@yahoo.com.my  
  18. Cik Amy 3 - Fri 8/Jul/2011, 1:03pm
    saya berminat??bole emel???camne cara2nye ye??tq:)  
  19. Amin 75 - Tue 12/Jul/2011, 4:53pm
    saya berminat, boleh emel saya... saya mempunyai kenalan yang ramai dan nak tambah perniagaan macam ni... sila emel saya wing_nima90@yahoo.com  
  20. Wien 2 - Tue 19/Jul/2011, 12:40am
    sy berminat utk jd agent dropship..
    email sy ke azwin_9@yahoo.com  
  21. Kumkumbee - Wed 21/Sep/2011, 10:27pm
    sy berminat utk jd agent dropship..kumkumbee@gmail.com  
  22. Alya 29 - Thu 12/Jul/2012, 11:57am
    email cadburygirlz@yahoo.com  
  23. Zairul Rwg - Wed 19/Sep/2012, 2:52pm
    sy nk keterangan lanjut
    sila email maklumat di erol.rolling@yahoo.com  
  24. Siti Aisah 8 - Tue 27/Nov/2012, 5:24pm
    berminat untuk dropship email: isyah_9@hotmail.com  
Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.