Mencari Agent Dropship/Reseller Kacamata Rayban Gred AAAAA
Zulkarnain Abu Bakar 2 @ Carnine Trading
Tue 30/Jun/2015 10:23am [Last Comment]
Salam semua, Kami merupakan pembekal dan pemborong Kacamata RAYBAN/Oakley/Spy/Vonzipper/Gucci/Porsche/Carrera DLL terus dari kilang di China.

Kami memerlukan reseller dan agent dropshipping yang boleh bekerjasama dengan baik dan jujur.

Kenapa pilih kami:

- Kami adalah supplier terus dr kilang di china
- Harga borong&dropship kami paling murah pada kualiti yg tinggi.
- Keuntungan yg tinggi. dari rm20- rm130
- Kualiti produk paling menyamai seperti yg dijual dibutik kacamata
- Tidak semua dibutik kacamata menjual yg betul2 ori. Disebabkan ini, ramai kini lebih memilih utk tdk membeli di butik.
Kami tidak seperti supplier lain, yang dilihat menjual produk bergred 3A sahaja tetapi declare sebagai 5A, Original Grade, dan pelbagai lagi untuk menarik pelanggan. Kami tidak menyalahkan mereka kerana kemungkinan kurang ilmu pengetahuan/tidak membuat kajian terperinci terlebih dahulu, atau mungkin juga mereka tertipu dengan supplier/pembekal mereka
- Feedback positif dari setiap pelanggan ejen dropship kami
- 0% risiko, kerosakan/ketidakpuashatian produk yg dihantar di tanggung oleh kami.


Kelebihan kami:

- 8 tahun pengalaman dlm bidang kacamata
- Kualiti amat diutamakan, kepuasan pelanggan terjamin
- Stok sentiasa diupdate setiap hari.
- Penghantaran poslaju setiap hari, isnin-jumaat
- Tracking number poslaju diupdate
- Gambar produk yg kemas dan profesional

Kelebihan Produk:

- Kualiti 90-99% sama dgn ori
- Sukar utk bezakan dgn original. Hanya professional yang boleh bezakan.
- Ramai yg sudah menyesal beli pada harga mahal dibutik, padahal boleh dpt pd harga 4kali ganda lebih murah pd kualiti yg sama dgn kami
- Kualiti lens 100% sama dgn original
- Tidak menyakitkan mata, ada uv400 protection sama seperti original lens
- Antara produk paling laris jualan di fb, Instagram dan blog
- Disertakan sekali free gift utk pelanggan anda (rayban paperbag)


Sekiranya anda berminat untuk menyertai kami sila register di http://pusatborongkacamata.com/index.php?route=account/register

Selepas Register, sms/whatsapp nama anda ke 012-2288678 untuk kami verified dan upgrade akaun anda ke akaun dropship.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian 012- 2288 678 / SMS/whataaps sahaja
atau melalui email di pusatborongkacamata@gmail.com

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini.

Sekian,
admin pusatborongkacamata.com

Niche: Program Dropship | Bisnes Cermin Mata | Pemborong Aksesori Lelaki
 
1. Saleh 10 - Sat 19/Nov/2011, 8:40pm
salam bro..saya berminat jadi agent.dan ingin tahu lebih lanjut ttg hal ni..sekian  
2. Afiq 52 - Sun 11/Dec/2011, 4:47pm
saya berminat menjadi agent dropshipping.
bole email ke saya butirannya
apix_gallardo@yahoo.com.my  
3. Muhammad Abdul Hafiz Bin Abu Hassan 2 - Mon 26/Dec/2011, 3:45am
salam....saya berminat untk menjadi agent dropshipping.
boleh tlng emailkan saya butirannya trmasuk term&cndt...trma ksih
n.abdul.hafiz18@gmail.com  
4. R A Z L A N 13 - Thu 19/Jan/2012, 9:18pm
berminat untk menjadi agent dropshipping.

xck3nx@yahoo.com

tq  
5. Anne 96 - Sat 4/Feb/2012, 8:03am
Assalamualaikum... sangat2 berminat utk mnjadi agent droship.. nmpak gmbar dan kualiti bagus.. gred apa ni? ori @ x? grandiosefood@gmail.com  
6. Shaiful 11 - Tue 7/Feb/2012, 1:46am
boleh emel kt ahmadshaiful_bj@yahoo.com.my  
7. Fuadjal - Tue 14/Feb/2012, 9:49am
bro .. berminat tuk dropshiping.
boleh mail details kt sy gk
fuadjal@yahoo.com  
8. Arie 25 - Sat 10/Mar/2012, 12:10am
detail no_yah89@yahoo.com  
9. Faizal 254 - Thu 15/Mar/2012, 7:40am
saya berminat menjadi agent dropshipping
nr.faizal@gmail.com  
10. Tarnimi - Wed 21/Mar/2012, 10:25pm
saya berminat nk menjadi agent dropshipping tapi baper yuran dia?
sila email ke mrmarkmint_231@yahoo.com  
11. Hairilt - Sun 15/Apr/2012, 1:54am
berminat jadi agen dropshipper, sila email detail ke hairilt@yahoo.com  
12. Apy 2 - Thu 19/Apr/2012, 11:44am
sy berminat..camne care ? ..tlg emailkn ke jimbitesma_apy@yahoo.com  
13. Rizal 222 - Fri 11/May/2012, 2:24pm
berminat....mintak emailkn info selanjutnye kpda sye
budaklelaki_92@yahoo.com  
14. Wardina - Wed 16/May/2012, 3:43pm
minat sgt...mohon email ke daniea_rose83@yahoo.com  
15. Afancy - Sun 20/May/2012, 5:14pm
email please fnc_structure@yahoo.com thanks  
16. Muhamad Afiq Zhafri - Mon 21/May/2012, 1:31am
saya nak jadi reseller..
email kat penan_90@yahoo.com  
17. Shahfitri - Mon 4/Jun/2012, 2:16pm
sy berminat jd agent dropship
detail pliz
Shah89_mcride@yahoo.com  
18. M Azman Amin - Wed 6/Jun/2012, 11:32am
Saya berminat jadi agen dropshipper, sila email detail & katalog ke madazman@streamyx.com  
19. Pherd 2 - Mon 11/Jun/2012, 10:30am
bro,emailkan maklumat lanjut
whippersnapper777@gmail.com  
20. Haswadi 3 - Thu 5/Jul/2012, 1:33am
sya minat nk buat dropship ni...bleh bg detail kat email saya Haswadishop@yahoo.com  
21. Mohd Hafezzul - Sat 7/Jul/2012, 6:44pm
armyanfield83@gmail. com (detail plz)  
22. Zulqarnain - Sat 21/Jul/2012, 4:07pm
detail info and catalog please email me at turfkiller_92@yahoo.com. im interested  
23. Fira 7 - Thu 26/Jul/2012, 6:49am
tlg emel detail sy minat agent dropship abfira_meme@yahoo.com  
24. Mohamad Rizalman - Wed 1/Aug/2012, 4:36pm
saya berminat dan komited email saya riz_8020@yahoo.com.my  
25. Adinie - Fri 14/Sep/2012, 9:38am
berminat nak jadi agen dropship
emailkan k
Adinie_mz@yahoo.com  
26. Firdaus 348 - Fri 30/Nov/2012, 11:39am
firdaus.ahmad000@gmail.com  
27. Semutar Hitam - Fri 28/Dec/2012, 1:03am
salam....sgt berminat untk menjadi agent dropshipping.
boleh tlng emailkan saya butirannya termasuk term & condt...t.q
erryazwary@yahoo.com  
28. Ajham - Sat 2/Feb/2013, 11:58pm
berminat jd agen dropship..detail
funmixi@yahoo.com  
29. Izwan 109 - Thu 14/Mar/2013, 1:20pm
leh emel detail ke wanz.empirez90@gmail.com  
30. Razman 56 - Wed 20/Mar/2013, 4:28pm
berminat nak jadi agen dropship. emel detail.

mohdrazman1985@yahoo.com  
31. Azrul 179 - Thu 21/Mar/2013, 1:35pm
tolong emailkan detail ke fkaa7476@gmail.com  
32. Syukri 33 - Fri 22/Mar/2013, 5:00am
emelkan kt sy bro..

syukri_42nd@yahoo.com
im student n would to make money  
33. Fiq3090 - Sun 14/Apr/2013, 4:03pm
Minat nak jadi agen dropship email detail
fiq_3090@yahoo.com  
34. Syed Mohammad 3 - Mon 17/Jun/2013, 1:57am
Emailkan kepada saya dui syed_matt@hotmail.com. ..
Berminat untuk menjadi agent dropship. ..  
35. Zul Osman - Mon 17/Jun/2013, 7:08pm
OK  
36. Nizam Lima Utara - Tue 18/Jun/2013, 1:25am
Email kt mohd_nizammuddin@yahoo.com  
37. Arisa Zk - Tue 18/Jun/2013, 10:05pm
salam....sgt berminat untk menjadi agent dropshipping.boleh tlng emailkan saya butirannya termasuk term & condt...t.q
arisazk@gmail.com  
38. Razali Kiki - Wed 19/Jun/2013, 12:44am
tumpang iklan..

segalanya ada di sini..
insyallaah pasti ada rezeki..

klik link ini..

http://adf.ly/QbAMd  
39. Ahmad Gajah - Fri 21/Jun/2013, 5:55am
Assalammualaikum w.b.t, En Zulkarnain Abu Bakar sy berminat dengan pelawaan anda...sy harap pihak en Zulkarnain menghantarkan segala maklumat mengenai cermin mata melalui email sy.Sekian terima kasih.

email:ahmadgajah@gmail.com  
40. Nick 37 - Fri 21/Jun/2013, 7:25pm
sy berminat ...tlg email detail  
41. Mnrs - Sat 22/Jun/2013, 7:10pm
saya berminat.. tetapi saya nak tahu lebih lanjut.. email saya mnrs912@gmail.com  
42. Panji Alam - Mon 24/Jun/2013, 12:52am
Berminat utk dropship. Mohon email detail ke selembayung@gmail.com  
43. Easy Money 4 - Mon 24/Jun/2013, 12:07pm
Assalammualaikum niat kami ingin menumpang iklan. Hi rakan-rakan yang dihormati, kami ingin memperkenalkan konsep kedai farmasi percuma. Hanya dengan RM5,200 kedai farmasi cosway adalah milik anda. Kami sangat mengalu-ngalukan semua warga Malaysia, Indonesia, Brunei, Singapura malah seluruh asia dan peringkat antarabangsa. Sila war-warkan kepada rakan- rakan anda di Malaysia dan luar negara. Segala kos overhead akan ditanggung seperti renovation kedai, stok barangan, sewa bulanan kedai, kos gaji farmasi, kos utiliti, alatulis, internet dibiayai oleh cosway.jika berminat untuk mempuyai kedai farmasi percuma sila hubungi kami di talian 012 978 6174 (Puan Suzana) atau 012 721 0510 (Cik Nurul). Terima Kasih  
44. Kamarul 141 - Tue 25/Jun/2013, 10:34am
Saya berminat. Email ke marketing.n2nconcept@gmail.com  
45. Hanim Husin 4 - Tue 25/Jun/2013, 11:32am
berminat. tlg email ke hafezanhanim@gmail.com  
46. Arfandi - Wed 26/Jun/2013, 2:54pm
saya sangat berminat dgn bisnes ini.
sila email kan saya detail nya..
arfandirahim@gmail.com  
47. Aleza Shaff - Fri 28/Jun/2013, 12:53pm
email detail aleezatalk@ymail.com  
48. Nizar 15 - Fri 28/Jun/2013, 7:56pm
berminat untuk jadi dropship emel gulaikari2u@gmail.com...tq  
49. Lanz 8 - Sat 29/Jun/2013, 12:26pm
saya berminat, harap emailkan detail
lanzshoppe@gmail.com  
50. Adi7788 - Sat 29/Jun/2013, 9:51pm
sy Berminat email an pada sy detail
declozzupudeent@gmail.com
tq  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 552 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..