Mencari Agent Dropship/Reseller Kacamata Rayban Gred AAAAA
Zulkarnain Abu Bakar 2 @ Carnine Trading - Tue 30/Jun/2015 10:23am [Last Comment]
Salam semua, Kami merupakan pembekal dan pemborong Kacamata RAYBAN/Oakley/Spy/Vonzipper/Gucci/Porsche/Carrera DLL terus dari kilang di China.

Kami memerlukan reseller dan agent dropshipping yang boleh bekerjasama dengan baik dan jujur.

Kenapa pilih kami:

- Kami adalah supplier terus dr kilang di china
- Harga borong&dropship kami paling murah pada kualiti yg tinggi.
- Keuntungan yg tinggi. dari rm20- rm130
- Kualiti produk paling menyamai seperti yg dijual dibutik kacamata
- Tidak semua dibutik kacamata menjual yg betul2 ori. Disebabkan ini, ramai kini lebih memilih utk tdk membeli di butik.
Kami tidak seperti supplier lain, yang dilihat menjual produk bergred 3A sahaja tetapi declare sebagai 5A, Original Grade, dan pelbagai lagi untuk menarik pelanggan. Kami tidak menyalahkan mereka kerana kemungkinan kurang ilmu pengetahuan/tidak membuat kajian terperinci terlebih dahulu, atau mungkin juga mereka tertipu dengan supplier/pembekal mereka
- Feedback positif dari setiap pelanggan ejen dropship kami
- 0% risiko, kerosakan/ketidakpuashatian produk yg dihantar di tanggung oleh kami.


Kelebihan kami:

- 8 tahun pengalaman dlm bidang kacamata
- Kualiti amat diutamakan, kepuasan pelanggan terjamin
- Stok sentiasa diupdate setiap hari.
- Penghantaran poslaju setiap hari, isnin-jumaat
- Tracking number poslaju diupdate
- Gambar produk yg kemas dan profesional

Kelebihan Produk:

- Kualiti 90-99% sama dgn ori
- Sukar utk bezakan dgn original. Hanya professional yang boleh bezakan.
- Ramai yg sudah menyesal beli pada harga mahal dibutik, padahal boleh dpt pd harga 4kali ganda lebih murah pd kualiti yg sama dgn kami
- Kualiti lens 100% sama dgn original
- Tidak menyakitkan mata, ada uv400 protection sama seperti original lens
- Antara produk paling laris jualan di fb, Instagram dan blog
- Disertakan sekali free gift utk pelanggan anda (rayban paperbag)


Sekiranya anda berminat untuk menyertai kami sila register di http://pusatborongkacamata.com/index.php?route=account/register

Selepas Register, sms/whatsapp nama anda ke 012-2288678 untuk kami verified dan upgrade akaun anda ke akaun dropship.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian 012- 2288 678 / SMS/whataaps sahaja
atau melalui email di pusatborongkacamata@gmail.com

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini.

Sekian,
admin pusatborongkacamata.com

Niche: Program Dropship | Bisnes Cermin Mata | Pemborong Aksesori Lelaki
     
  1. Saleh 10 - Sat 19/Nov/2011, 8:40pm
    salam bro..saya berminat jadi agent.dan ingin tahu lebih lanjut ttg hal ni..sekian  
  2. Afiq 52 - Sun 11/Dec/2011, 4:47pm
    saya berminat menjadi agent dropshipping.
    bole email ke saya butirannya
    apix_gallardo@yahoo.com.my  
  3. Muhammad Abdul Hafiz Bin Abu Hassan 2 - Mon 26/Dec/2011, 3:45am
    salam....saya berminat untk menjadi agent dropshipping.
    boleh tlng emailkan saya butirannya trmasuk term&cndt...trma ksih
    n.abdul.hafiz18@gmail.com  
  4. R A Z L A N 13 - Thu 19/Jan/2012, 9:18pm
    berminat untk menjadi agent dropshipping.

    xck3nx@yahoo.com

    tq  
  5. Anne 96 - Sat 4/Feb/2012, 8:03am
    Assalamualaikum... sangat2 berminat utk mnjadi agent droship.. nmpak gmbar dan kualiti bagus.. gred apa ni? ori @ x? grandiosefood@gmail.com  
  6. Shaiful 11 - Tue 7/Feb/2012, 1:46am
    boleh emel kt ahmadshaiful_bj@yahoo.com.my  
  7. Fuadjal - Tue 14/Feb/2012, 9:49am
    bro .. berminat tuk dropshiping.
    boleh mail details kt sy gk
    fuadjal@yahoo.com  
  8. Arie 25 - Sat 10/Mar/2012, 12:10am
    detail no_yah89@yahoo.com  
  9. Faizal 254 - Thu 15/Mar/2012, 7:40am
    saya berminat menjadi agent dropshipping
    nr.faizal@gmail.com  
  10. Tarnimi - Wed 21/Mar/2012, 10:25pm
    saya berminat nk menjadi agent dropshipping tapi baper yuran dia?
    sila email ke mrmarkmint_231@yahoo.com  
  11. Hairilt - Sun 15/Apr/2012, 1:54am
    berminat jadi agen dropshipper, sila email detail ke hairilt@yahoo.com  
  12. Apy 2 - Thu 19/Apr/2012, 11:44am
    sy berminat..camne care ? ..tlg emailkn ke jimbitesma_apy@yahoo.com  
  13. Rizal 222 - Fri 11/May/2012, 2:24pm
    berminat....mintak emailkn info selanjutnye kpda sye
    budaklelaki_92@yahoo.com  
  14. Wardina - Wed 16/May/2012, 3:43pm
    minat sgt...mohon email ke daniea_rose83@yahoo.com  
  15. Afancy - Sun 20/May/2012, 5:14pm
    email please fnc_structure@yahoo.com thanks  
  16. Muhamad Afiq Zhafri - Mon 21/May/2012, 1:31am
    saya nak jadi reseller..
    email kat penan_90@yahoo.com  
  17. Shahfitri - Mon 4/Jun/2012, 2:16pm
    sy berminat jd agent dropship
    detail pliz
    Shah89_mcride@yahoo.com  
  18. M Azman Amin - Wed 6/Jun/2012, 11:32am
    Saya berminat jadi agen dropshipper, sila email detail & katalog ke madazman@streamyx.com  
  19. Pherd 2 - Mon 11/Jun/2012, 10:30am
    bro,emailkan maklumat lanjut
    whippersnapper777@gmail.com  
  20. Haswadi 3 - Thu 5/Jul/2012, 1:33am
    sya minat nk buat dropship ni...bleh bg detail kat email saya Haswadishop@yahoo.com  
  21. Mohd Hafezzul - Sat 7/Jul/2012, 6:44pm
    armyanfield83@gmail. com (detail plz)  
  22. Zulqarnain - Sat 21/Jul/2012, 4:07pm
    detail info and catalog please email me at turfkiller_92@yahoo.com. im interested  
  23. Fira 7 - Thu 26/Jul/2012, 6:49am
    tlg emel detail sy minat agent dropship abfira_meme@yahoo.com  
  24. Mohamad Rizalman - Wed 1/Aug/2012, 4:36pm
    saya berminat dan komited email saya riz_8020@yahoo.com.my  
  25. Adinie - Fri 14/Sep/2012, 9:38am
    berminat nak jadi agen dropship
    emailkan k
    Adinie_mz@yahoo.com  
  26. Firdaus 348 - Fri 30/Nov/2012, 11:39am
    firdaus.ahmad000@gmail.com  
  27. Semutar Hitam - Fri 28/Dec/2012, 1:03am
    salam....sgt berminat untk menjadi agent dropshipping.
    boleh tlng emailkan saya butirannya termasuk term & condt...t.q
    erryazwary@yahoo.com  
  28. Ajham - Sat 2/Feb/2013, 11:58pm
    berminat jd agen dropship..detail
    funmixi@yahoo.com  
  29. Izwan 109 - Thu 14/Mar/2013, 1:20pm
    leh emel detail ke wanz.empirez90@gmail.com  
  30. Razman 56 - Wed 20/Mar/2013, 4:28pm
    berminat nak jadi agen dropship. emel detail.

    mohdrazman1985@yahoo.com  
  31. Azrul 179 - Thu 21/Mar/2013, 1:35pm
    tolong emailkan detail ke fkaa7476@gmail.com  
  32. Syukri 33 - Fri 22/Mar/2013, 5:00am
    emelkan kt sy bro..

    syukri_42nd@yahoo.com
    im student n would to make money  
  33. Fiq3090 - Sun 14/Apr/2013, 4:03pm
    Minat nak jadi agen dropship email detail
    fiq_3090@yahoo.com  
  34. Syed Mohammad 3 - Mon 17/Jun/2013, 1:57am
    Emailkan kepada saya dui syed_matt@hotmail.com. ..
    Berminat untuk menjadi agent dropship. ..  
  35. Zul Osman - Mon 17/Jun/2013, 7:08pm
    OK  
  36. Nizam Lima Utara - Tue 18/Jun/2013, 1:25am
    Email kt mohd_nizammuddin@yahoo.com  
  37. Arisa Zk - Tue 18/Jun/2013, 10:05pm
    salam....sgt berminat untk menjadi agent dropshipping.boleh tlng emailkan saya butirannya termasuk term & condt...t.q
    arisazk@gmail.com  
  38. Razali Kiki - Wed 19/Jun/2013, 12:44am
    tumpang iklan..

    segalanya ada di sini..
    insyallaah pasti ada rezeki..

    klik link ini..

    http://adf.ly/QbAMd  
  39. Ahmad Gajah - Fri 21/Jun/2013, 5:55am
    Assalammualaikum w.b.t, En Zulkarnain Abu Bakar sy berminat dengan pelawaan anda...sy harap pihak en Zulkarnain menghantarkan segala maklumat mengenai cermin mata melalui email sy.Sekian terima kasih.

    email:ahmadgajah@gmail.com  
  40. Nick 37 - Fri 21/Jun/2013, 7:25pm
    sy berminat ...tlg email detail  
  41. Mnrs - Sat 22/Jun/2013, 7:10pm
    saya berminat.. tetapi saya nak tahu lebih lanjut.. email saya mnrs912@gmail.com  
  42. Panji Alam - Mon 24/Jun/2013, 12:52am
    Berminat utk dropship. Mohon email detail ke selembayung@gmail.com  
  43. Easy Money 4 - Mon 24/Jun/2013, 12:07pm
    Assalammualaikum niat kami ingin menumpang iklan. Hi rakan-rakan yang dihormati, kami ingin memperkenalkan konsep kedai farmasi percuma. Hanya dengan RM5,200 kedai farmasi cosway adalah milik anda. Kami sangat mengalu-ngalukan semua warga Malaysia, Indonesia, Brunei, Singapura malah seluruh asia dan peringkat antarabangsa. Sila war-warkan kepada rakan- rakan anda di Malaysia dan luar negara. Segala kos overhead akan ditanggung seperti renovation kedai, stok barangan, sewa bulanan kedai, kos gaji farmasi, kos utiliti, alatulis, internet dibiayai oleh cosway.jika berminat untuk mempuyai kedai farmasi percuma sila hubungi kami di talian 012 978 6174 (Puan Suzana) atau 012 721 0510 (Cik Nurul). Terima Kasih  
  44. Kamarul 141 - Tue 25/Jun/2013, 10:34am
    Saya berminat. Email ke marketing.n2nconcept@gmail.com  
  45. Hanim Husin 4 - Tue 25/Jun/2013, 11:32am
    berminat. tlg email ke hafezanhanim@gmail.com  
  46. Arfandi - Wed 26/Jun/2013, 2:54pm
    saya sangat berminat dgn bisnes ini.
    sila email kan saya detail nya..
    arfandirahim@gmail.com  
  47. Aleza Shaff - Fri 28/Jun/2013, 12:53pm
    email detail aleezatalk@ymail.com  
  48. Nizar 15 - Fri 28/Jun/2013, 7:56pm
    berminat untuk jadi dropship emel gulaikari2u@gmail.com...tq  
  49. Lanz 8 - Sat 29/Jun/2013, 12:26pm
    saya berminat, harap emailkan detail
    lanzshoppe@gmail.com  
  50. Adi7788 - Sat 29/Jun/2013, 9:51pm
    sy Berminat email an pada sy detail
    declozzupudeent@gmail.com
    tq  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 552 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.