Mencari Agen Pemborong/Dropship Pakaian Muslimah dan Kanak2 Tshirt/Skirt Kembang
Layla Elyas @ Ewl Worldwide Resources
Wed 18/Jan/2012 9:10am [Last Comment]
ASSALAMUALAIKUM WBT

EWL WORLDWIDE RESOURCES (002048433-P) adalah sebuah syarikat yang berdaftar dgn SSM mengalu-alukan individu yang berminat membuat bisnes secara online @ offline memasarkan Tshirt/Blouse Muslimah Brand ZARIYA ke seluruh Malaysia..Pakaian ini mempunyai peminat yang ramai dan juga mempunyai prospek pasaran yang luas. Kami mengutamakan pemborong atau agen-agen dropship yang mahu menambah produk di kedai anda. Sesiapa yang berminat..boleh emelkan butiran anda seperti berikut:

1)nama
2)alamat
3)hp
4)blogshop @ fb address (utk pihak kami review)

emelkan ke: laila@laylaislamicfashion.com

Kami hanya akan respon emel anda disana!

Boleh rujuk katalog gambar-gambar pakaian di facebook dgn LIKE Layla Islamic Fashion PAGE.

(laman web rasmi syarikat masih dalam pembinaan)

Noor Laila Ariffin
Managing Director
EWL WORLDWIDE RESOURCES
002048433-P

Niche: Program Dropship | Pemborong Pakaian Kanak2 | Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Nur Eryna Qaisara - Wed 18/Jan/2012, 9:25am
email sy details..erynaqaisara@rocketmail.com..tq  
2. Ainye - Wed 18/Jan/2012, 10:00am
pls email details..
ainainye@yahoo.com  
3. Aniza 5 - Wed 18/Jan/2012, 10:43am
Email sy aniz_cute85@yahoo.com  
4. Zai 30 - Wed 18/Jan/2012, 2:12pm
salam,
boleh emel detail ke emel saya, bhepz@yahoo.com.
Tq  
5. Ashnitra - Fri 20/Jan/2012, 11:25am
EMAIL ashnitra@yahoo.com  
6. Wan Noorazirah - Fri 20/Jan/2012, 12:42pm
plz email detail pd sy.
wan.noorazirah@yahoo.com  
7. Jai 41 - Sat 21/Jan/2012, 9:44am
Assmkm..

EWL, berminat untuk menempah plastik utk produk anda? Email detail diperlukan ke jaidesign77@yahoo.com. Barang ANDA Akan Lebih MENARIK dengan plastik logo sendiri....  
8. Shariffah Amnah Ameer - Sat 21/Jan/2012, 3:04pm
salam..
kepada sesapa yang berminat nak berniaga di care4 wangsa maju tingkat F1(kawasan baru, hawa dingin dan dekat laluan keluar masuk)
sila email saya: nayli.iman@gmail.com

tarikh : 22 jan - 31 jan
luas : 10x11
waktu niaga : 10pg -10mlm

mmg sgt2 short notice sbb ada yang mungkir janji jadi mmg price sgt2 low untuk tapak di hypermarket...tq!  
9. Linapel 2 - Tue 24/Jan/2012, 10:28pm
tumpang iklan ya...tq.. saya ada menjual contact lens dari korea..siapa yg berminat blh hubungi saya 013 552 5209 / 019 589 5209.. jual borong sangat murah dan tak perlu kos penghantaran..area kk or papar sahaja...tq  
10. Dzul 6 - Wed 25/Jan/2012, 11:47am
sy berminat utk menjual pakaian wanita....
bleh emailkan produk yg ada...
dzulhia@yahoo.com  
11. Zanita - Wed 25/Jan/2012, 3:03pm
saya minat sekiranya diberi secara consigment. Butik saya di sg buloh. sila reply to Kak Jah 013-9854272.Tq  
12. Norhafizah 15 - Thu 26/Jan/2012, 1:09am
saya sangat berminat.sila email di norhafizah0902@yahoo.com  
13. Ameen 7 - Wed 14/Mar/2012, 9:36pm
email sy
ameen123789@gmail.com  
14. Marlina 2 - Wed 30/Jan/2013, 2:46pm
pls email details
lymarlina.q78@gmail.com  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..