Mencari 100 Kontraktor - Tukang Besi dan Tukang Kayu (Projek di Bangsar)
Fijoe - Thu 16/Feb/2012 1:10pm [Last Comment]
hai.
sy memerlukan 100 kontraktor tukang besi dan tukang kayu..

projek di bangsar dekat kl sentral..projek sudah jalan tetapi tidak cukup tenaga buruh...

sesiapa yang ada supplier pekerja kontraktor sila Call sy..( tukang kayu dan tukang besi sahaja)

urgent....
memerlukan secepatnye!!!

En Afiq ( 019-4272611 )
email: ans.alliance@yahoo.com

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Swasta | Kedai Hardware
 
1. Fijoe - Thu 16/Feb/2012, 1:32pm
sila call sy 019-4272611
URGENT  
2. Razali 20 - Thu 16/Feb/2012, 1:39pm
insyaalah en. afiq.. Kalau nak cepat cuba call en izwan 0102313567.  
3. Fijoe - Thu 16/Feb/2012, 5:06pm
supplier kontraktor hanya untuk tempoh2 tertentu shj sehingga siap projek tersebut...

sila antar quotation di email sy: ans.alliance@yahoo.com  
4. Fijoe - Fri 17/Feb/2012, 12:35pm
gaji 1 org pekerja RM50 setiap hari...
sesiapa yang boleh supplier blh emailkan quotation..

harga bwh rm50 ye..TQ  
5. Wan 84 - Wed 22/Feb/2012, 4:34pm
maaf bertanya kenapa harga pekerja tu murah sangat,saya ada pekerja tukang kayu tapi saya bagi gaji kat dia orang rm 70.00 sehari.Kalau boleh up sikit ok kot.  
6. Hawk77 - Sun 4/Mar/2012, 1:11pm
Hye...ada lg ke supply pekerja tukang kayu n besi...bdk sy tgh ramai nie..sy pun blh supply general worker..kalau ada roger kt email saya ariyouss_77@yahoo.com harga blh bincang  
7. Saffuan 4 - Mon 5/Mar/2012, 8:57pm
wan 84- blh amik sub dgn saya tak?tukang kayu dan besi, bt slab. project bt apartment 78 blok. 3, 6, 9 tingkat kat JB .. klu minat call saya Saffuan 0197572792 / email saffuan1@yahoo.com.my  
8. Azrul 71 - Tue 6/Mar/2012, 9:44am
wan 84 boleh pas kat saya pekerja u? saya perlukan pekerja untuk plaster serta ikat bbatu,, 0123442274,, boleh call i - ADI  
9. Phillips - Mon 19/Mar/2012, 11:07am
kepada sesiapa yang memerlukan pekerja asing fresh calling(pekerja asing di bawah nama syarikat anda) boleh la sms ke 0194219188 atau emaail ke ig_phillipslim@yahoo.com... min 50 orang.. proses 1 1/2 bulan sampai pekerja asing...(negara sumber) dan bangladesh  
10. Faizal 186 - Fri 30/Mar/2012, 3:09pm
kalau ada kerja pasang tile boleh call saya.
Saya ambik upah pasang rm 2.50/kps
017-2882402  
11. Muchlis - Sun 15/Apr/2012, 12:22am
salam nama sy muchlis asal indonesia tuan puan kalau ada kerja boleh hubungi saya. tapi saya ambil sub label kerja formwork,besi,concrete,longkang. pekerja sya ada 80orang nama sy muchlis 0163248559/0149209915 muchlis96@ymail.com  
12. Emy 18 - Mon 7/May/2012, 2:40pm
hubungi sy sekira memerlukan tukang welding...anuar 0176092401  
13. Vkkr Trading - Fri 6/Jul/2012, 11:44pm
Hi En Afiq kami mempunyai kemahiran dalam kerja kimpalan besi boleh huhungi saya klu ada apa2 projek call saya utk runding 0142676744 (Viji) Klang  
14. Ms Teguh Bina - Sun 28/Oct/2012, 6:39pm
Kami membekal tunggal "instant grill" untuk pintu saiz standard 3'x7' (36"x84"). RM200 boleh runding untuk kontraktor projek perumahan. Email msteguhbina@yahoo.com/msteguhbina@gmail.com atau 017-9370739/013-9965229.  
15. Nik Mohd Firdaus Bin Abdullah - Fri 23/Nov/2012, 9:33pm
slm...sy baru buka welding,dan mmerlukan projek untuk bhagian welding..saya jga ade pengalaman buat slab..kalau berminat sila tel saya..0199909963..saya di area kelantan.  
16. Roslan 127 - Sat 5/Oct/2013, 3:22am
salam bekalan pekeja mohon antar ke alamat ibnigroupholding@outlook.my?  
17. Dani 28 - Sun 10/May/2015, 11:26am
kami supply untuk :

1. ikat batu
2. plaster
3. kayu
4. gambar pelan dan 3d

whatsapp 017 621 4017  
18. Syikin 59 - Thu 18/Feb/2016, 11:51am
Saya ada amik sub kerja2 besi
jika berminat boleh whatsap saya di
011 1069 7986  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..