Mencai Kerja Sambilan di Rumah atau Jawatan Kosong Sebagai Kerani atau Pembantu Am
Shifa 7 @ mencari kerja menaip atau sambilan di rumah - Wed 28/May/2014 11:38am [Last Comment]
Sy lepasan diploma. Sy ingin mencari kerja sambilan di rumah
Atau jawatan kosong sebagai kerani area kajang.
Disebabkan sy belum punyai lesen sy mencari kerja kosong kawasan yg di kajang yg mudah untuk menaiki kenderaan awam.

Niche: Kerja Sambilan | Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Ps30 - Wed 28/May/2014, 11:45am
    puan email pada saya...saya ada 2 jenis pekerjaan yg memerlukan pembantu.

    pinjamanswasta30@gmail.com  
  2. Mazlina 18 - Wed 28/May/2014, 4:02pm
    assalamualaikum..saya perlukan kerja sambilan di rumah...sangat2 memerlukan kerja ni untuk pendpatan sampingan keluarga... sila email saya islamdina84@gmail.com...
    tp sy mengutama kan kerja sperti bungkus,melipat,dan kerja pasang memasang...  
  3. Rosfa - Thu 29/May/2014, 2:42am
    jika berminat utk menjana pendapatan secara online dan pasif hanya menggunakan handphone boleh refer sini http://rosza.tone-excel.my  
  4. Azimajim - Thu 29/May/2014, 8:23am
    saya pun sedang mencari kerja secara part time sekitar kajang bangi n putrajaya 0179761813  
  5. Laura 6 - Thu 29/May/2014, 10:38am
    Kerja sementara di Metropoint Kajang sepanjang bulan puasa akan datang sebagai pembantu jualan pakaian hari raya. Jika minat boleh hubungi 013-3709914.  
  6. Iconsultants 2 - Thu 29/May/2014, 5:02pm
    Kelas tuisyen Cikgu Mariyam memerlukan admin yang boleh bekerja di Semenyih. Waktu kerja dari 2pm-10pm. Berminat boleh hubungi saya di 012-6407062 atau hantarkan cv di farah@danakcm.my  
  7. Tasneem 2 - Fri 30/May/2014, 1:54pm
    bley tambah income part time, jual cookies raya produk saya nak?

    jadi agen cookies raya : minima 20 bekas (30% - 40%) commission

    jadi dropshipper : minima 5 bekas (15% comission )

    watsapp saya ( watsapp sahaja ) - 0173176280

    tempahan dibuka bermula 2/6/2014 - 21/7/2014  
  8. Armie 4 - Fri 30/May/2014, 9:58pm
    saya buat part time PTC gan survey... minat email kat saya raydiostone@yahoo.com... nanti saya bgi link... daftar percuma..  
  9. Eynamarina - Tue 3/Jun/2014, 8:33pm
    saya juga memerlukan pekerjaan ..  
  10. Zahra Sayed - Tue 3/Jun/2014, 10:13pm
    Saya ada kerja kosong. Kemasukkan segera. Sila hubungi saya 0123788905. Area Bandar Baru Bangi  
  11. Mama0712 - Thu 5/Jun/2014, 2:30am
    Jawatan Kosong di Bandar Baru Bangi

    - Admin assistant
    - Marketing exec
    - Kitchen Helper
    - Crew Waiter
    Pls sms 010 760 5946 or email resume to dilmayamir@gmail.com  
  12. Juenizan - Sat 7/Jun/2014, 1:02am
    Tambh pendapatan dgn buat home n mobile spa..modal sikit tapi insyaallah,blh membntu.
    0193468957 jue  
Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)