Menawarkan Peluang Consignment Untuk Serunding
Dyanna 3 - Sat 30/Jun/2012 2:51pm [Last Comment]
Salam semua warga majalah,

Sempena bulan ramadhan akan datang, saya ingin menawarkan peluang consignment serunding kepada sesiapa yg berminat atau kpd bakal2 peniaga di bazar Ramadhan 2012 nti..Saya membekalkan serunding ayam, daging dan ikan..

kepada sesiapa yg berminat, boleh emel kpd sy:
amanda_dyanna@yahoo.com
atau
call/sms - 012-6371906

Niche: Pembekal Serunding | Program Consignment
     
  1. Kapten 5 - Sat 30/Jun/2012, 3:36pm
    minat..rotiarabtabiramastika@yahoo.com  
  2. Lynn82 - Sat 30/Jun/2012, 8:18pm
    Berminat.sila email smartlife919@gmail.com -lynn-0133260162  
  3. Tekuniaga - Sat 30/Jun/2012, 8:26pm
    Sila beri info detail & terma.syarat...
    email ke tekuniaga@gmail.com  
  4. Permata Ventures - Sat 30/Jun/2012, 11:56pm
    saya berminat, boleh tolong hantar serunding tuan ke bazar ramadhan saya di wangsa maju dan shah alam pd bulan puasa nanti.. email kan gambar dan harga ke permataventures@yahoo.com. Tq  
  5. Dyanna 3 - Sun 1/Jul/2012, 2:18pm
    kapten5..cek inbox yer..  
  6. Dyanna 3 - Sun 1/Jul/2012, 2:19pm
    lynn82, tekun niaga n permata ventures cek inbox yer..already sent the details..tq semua~  
  7. Izwah - Mon 2/Jul/2012, 9:09am
    boleh kasi details kt email izzwa_tahrim@yahoo.com  
  8. Ctrod - Mon 2/Jul/2012, 11:58am
    email detail to
    ctrodzie@gmail.com  
  9. Onn Dahlan - Mon 2/Jul/2012, 1:48pm
    Saya berminat email pada saya onnbdchan@gmail.com  
  10. Kak Teh - Mon 2/Jul/2012, 9:22pm
    salam, tolong kasi detail kat ladyinspired@gmail.com. Tq.  
  11. Sueaziz - Tue 3/Jul/2012, 1:50pm
    salam, saya berminat. bleh bgtau details tq  
  12. Ann Nee - Tue 3/Jul/2012, 11:09pm
    Dyanna, berminat, gerai saya d p.ramadhan putrajaya, sixx69nine@gmail.com  
  13. Sarizah Mohd shariff - Wed 4/Jul/2012, 10:00am
    detail to sarizahms@yahoo.com  
  14. Suefirdaus - Wed 4/Jul/2012, 4:33pm
    teluk intan hantar x
    email : suefir_260504@yahoo.com  
  15. Dyanna 3 - Wed 4/Jul/2012, 9:56pm
    rkn2 semua,..cek emel yer!!tq  
  16. Mashayu - Sat 7/Jul/2012, 1:31pm
    salam. saya nak serunding pada 14hb ni dlm 20kg. tlg email detail. tq  
  17. Mahis - Sun 8/Jul/2012, 2:42am
    email detail ke mahis_08@yahoo.com  
  18. Hisham 120 - Sun 8/Jul/2012, 8:21pm
    sy minat nak jd pengedar. tlg email detail dorado_1973@yahoo.com  
  19. Dyanna 3 - Sun 8/Jul/2012, 9:57pm
    mahis & hisham 120..nti cek emel yer..tq  
  20. Dyanna 3 - Sun 8/Jul/2012, 9:59pm
    mashayu..leh tinggalkan emel x utk sy send details..tq  
  21. Yan 68 - Mon 9/Jul/2012, 12:08pm
    Detail ke yan8010@gmail.com  
  22. Ein 3 - Tue 10/Jul/2012, 2:55pm
    Assalam..jika sesiapa berminat utk membuat tempahan rendang tok asli dr perakk..bolela membuat tempahan skrg..sila hubungi sy d 0122420343..tq  
  23. Jezz - Thu 12/Jul/2012, 1:30am
    emel saya saikanosaber@gmail.com  
  24. Mohd Fairul Bin Wahid - Thu 12/Jul/2012, 10:07am
    memerlukan brg cosignment untuk kedai koperasi muamalat...call me 0129735253 fairul  
  25. Azizi 59 - Sun 15/Jul/2012, 5:35pm
    details..aggenius@yahoo.com  
  26. Radziah 7 - Thu 19/Jul/2012, 9:33am
    salam. tlg emailkan details ke radziahhamid@yahoo.com. sy berminat nk jual d ofis.  
  27. Marciello - Mon 30/Jul/2012, 1:53pm
    salam saya berminat. tlg bagi details 019 7588215 Sarah. Saya ada booth  
  28. Hairul Azhar - Wed 1/Aug/2012, 1:45pm
    boleh emailka ke
    kristal7885@ymail.com  
Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)