Menawarkan Consigment (Berniaga Dulu Baru Bayar) Buat Semua Yang Baru Berniaga/Ingin Memulakan Perniagaan/Peniaga Pasar Malam/Peniaga Ekspo dan Lain-Lain.
Bisnes 11 - Sat 5/Oct/2013 10:12am [Last Comment]
Assalamualaikum..
kami adalah pemborong dan peruncit makanan sejuk beku.. di sini kami mempunyai 2 tawaran buat anda di luar sana..

tawaran pertama..
kami ingin memberi tawaran kepada sesiapa yang ingin berniaga secara consignment.anda tidak perlukan modal...kami akan memberikan anda barang terlebih dahulu.selepas jualan, anda boleh lah bayar kepada kami...terbuka kepada seisapa sahaja!!

tawaran ke 2..
kami ingin meletakkan barangan sejuk beku kami di kedai@premis anda..

jika ada yang berminat boleh emailkan ke
ingin.berniaga@yahoo.com
atau sms ke 0176048882

Niche: Program Consignment | Produk Sejuk Beku
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Hidayah 219 - Sun 6/Oct/2013, 8:18pm
    salam,area mane?  
  2. Bisnes 11 - Mon 7/Oct/2013, 11:57am
    salam...ni alamat kami Che Ena ENt, no 21 jalan S2 D39, magistrate square,70300 seremban , negeri sembilan  
  3. Hawa 12 - Tue 8/Oct/2013, 4:46pm
    berminat ada apa2 syarat? norsitihawa@yahoo.com  
  4. Waffle Hauz - Wed 9/Oct/2013, 3:32pm
    nak berniaga roti tortilla sejukbeku? boleh sajikan hidangan mcm wraps/ twister ala2 kfc/mekdi. kami merupakan pengedar roti tortilla sejukbeku dgn harga borong pd kuantiti borong.
    search blog kami dgn menaip 'ananaifa tortilla' for more info atau sms/call 013 3209715.  
  5. Siti Sarah Binti Yen - Thu 10/Oct/2013, 1:00pm
    Berapa bayaran perlu dibayar selepas jualan.  
  6. Jamal 42 - Sat 12/Oct/2013, 10:19pm
    slm tuan sy dari melaka jika ingin urus niaga sy di melaka sy ada wat catering n restoran boleh ke tuan hantar ke melaka  
  7. Bisnes 11 - Sat 26/Oct/2013, 1:14pm
    tawaran kami telah di tutup....ini kerana quota kami sudah penuh..terima kasih buat yang sudi bekerjasama dengan kami...

    sekarang kami mengadakan PROMOSI PENGHABISAN STOCK...jika anda berminat boleh HUBUNGI 017-6048882  
  8. Noa 2 - Tue 5/Nov/2013, 12:42pm
    Salam, saya mencari supplier www.frozenfoodmalaysia.com. tq  
  9. Farah Loh - Fri 29/Nov/2013, 4:59pm
    Salam..tumpang iklan
    Sesi perkongsian ilmu cara memiliki free store dan menjana pendapatan pasif. Saya akan berada di Port Dickson mulai 2 Dis (Isnin) sehingga 4 Dis (Rabu). Call/sms 01128544880 (farra) untuk temujanji  
  10. Fadzlinda Chik Tak - Thu 12/Dec/2013, 3:10pm
    baru baca dah tutup plak..huhu..xde rezeki  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.