Menawarkan Consigment (Berniaga Dulu Baru Bayar) Buat Semua Yang Baru Berniaga/Ingin Memulakan Perniagaan/Peniaga Pasar Malam/Peniaga Ekspo dan Lain-Lain.
Bisnes 11 - Sat 5/Oct/2013 10:12am [Last Comment]
Assalamualaikum..
kami adalah pemborong dan peruncit makanan sejuk beku.. di sini kami mempunyai 2 tawaran buat anda di luar sana..

tawaran pertama..
kami ingin memberi tawaran kepada sesiapa yang ingin berniaga secara consignment.anda tidak perlukan modal...kami akan memberikan anda barang terlebih dahulu.selepas jualan, anda boleh lah bayar kepada kami...terbuka kepada seisapa sahaja!!

tawaran ke 2..
kami ingin meletakkan barangan sejuk beku kami di kedai@premis anda..

jika ada yang berminat boleh emailkan ke
ingin.berniaga@yahoo.com
atau sms ke 0176048882

Niche: Program Consignment | Produk Sejuk Beku
     
  1. Hidayah 219 - Sun 6/Oct/2013, 8:18pm
    salam,area mane?  
  2. Bisnes 11 - Mon 7/Oct/2013, 11:57am
    salam...ni alamat kami Che Ena ENt, no 21 jalan S2 D39, magistrate square,70300 seremban , negeri sembilan  
  3. Hawa 12 - Tue 8/Oct/2013, 4:46pm
    berminat ada apa2 syarat? norsitihawa@yahoo.com  
  4. Waffle Hauz - Wed 9/Oct/2013, 3:32pm
    nak berniaga roti tortilla sejukbeku? boleh sajikan hidangan mcm wraps/ twister ala2 kfc/mekdi. kami merupakan pengedar roti tortilla sejukbeku dgn harga borong pd kuantiti borong.
    search blog kami dgn menaip 'ananaifa tortilla' for more info atau sms/call 013 3209715.  
  5. Siti Sarah Binti Yen - Thu 10/Oct/2013, 1:00pm
    Berapa bayaran perlu dibayar selepas jualan.  
  6. Jamal 42 - Sat 12/Oct/2013, 10:19pm
    slm tuan sy dari melaka jika ingin urus niaga sy di melaka sy ada wat catering n restoran boleh ke tuan hantar ke melaka  
  7. Bisnes 11 - Sat 26/Oct/2013, 1:14pm
    tawaran kami telah di tutup....ini kerana quota kami sudah penuh..terima kasih buat yang sudi bekerjasama dengan kami...

    sekarang kami mengadakan PROMOSI PENGHABISAN STOCK...jika anda berminat boleh HUBUNGI 017-6048882  
  8. Noa 2 - Tue 5/Nov/2013, 12:42pm
    Salam, saya mencari supplier www.frozenfoodmalaysia.com. tq  
  9. Farah Loh - Fri 29/Nov/2013, 4:59pm
    Salam..tumpang iklan
    Sesi perkongsian ilmu cara memiliki free store dan menjana pendapatan pasif. Saya akan berada di Port Dickson mulai 2 Dis (Isnin) sehingga 4 Dis (Rabu). Call/sms 01128544880 (farra) untuk temujanji  
  10. Fadzlinda Chik Tak - Thu 12/Dec/2013, 3:10pm
    baru baca dah tutup plak..huhu..xde rezeki  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.