Memulakan Perniagaan Dalam Bidang Makanan/Minuman (F&B)
Hasyam - Sat 19/Jan/2013 10:36am [Last Comment]
salam..dalam zaman skrg memulakan perniagaan dlm bidang makanan / minuman mampu menjana pendapatan yg lumayan sekiranya kena dgn cara dan jalan yg betul..mulakan atau pelbagaikan perniagaan anda dgn menggunakan motor kiosk kerana ia akan memudahkan dan mampu menjadi tarikan..konsep motor yg berinovasi dan menggunakan bahan bermutu tinggi iaitu fiberglass beserta ciri2 keselamatan dan rekaan yg amat menarik mengikut kehendak anda. anda juga tidak perlu bersusah payah memikirkan masalah kehilangan stall/kiosk/penat/letih mengemas menolak stall setelah berniaga atau mencari tempat untuk berjaja..yg penting mendapat kelulusan jpj dan mendapat kerjasama dari pbt..hubungi saya 0122355796 sham atau email eezlinrazalienterprise@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan..terima kasih.

Niche: Pembuat Rak Kiosk Gerai
 
1. Airist Management Resources - Sat 19/Jan/2013, 11:15am
salam...

sy berminat utk mengetahui lebih lanjut mengenai projek tuan ini...

boleh email ke airistmr@gmail.com utk tindakan lanjut...

wassalam..0112-8476 124  
2. Rizal 13 - Sat 19/Jan/2013, 1:39pm
saya berminat nak tahu lebih lanjut..
Email sy rizalmx_5403@y.c  
3. Dennison Lukose - Sun 20/Jan/2013, 3:37am
saya pun minat send detail ke

dennisonlukose@yahoo.com  
4. Waksab - Sun 20/Jan/2013, 11:24am
Saya igin berniaga makanan dan minuman secara bergerak..ada cara macammana nak dpt loan secara ansuran..tksh  
5. Hasyam - Sun 20/Jan/2013, 12:16pm
salam waksab..boleh tinggalkan no telefon utk saya hubungi?  
6. Hasyam - Sun 20/Jan/2013, 2:09pm
en rizal sy xdpt send email..boley tinggalkan phone nom..tq  
7. Airist Management Resources - Sun 20/Jan/2013, 4:50pm
salam...

sy memperlawa kepada warga kedah/perlis/penang yg berminat utk menjadi usahawan mini pizza dgn modal RM500

anda akan dibekalkan alatan promosi dan produk yg boleh terus diniagakan..

anda cuma sediakan peralatan oven utk panaskan mini pizza yg sudah difrozenkan...

utk sekitar perlis kami mensasarkan 50 usahawan yg akan menjadi wakil kami.. bulan 6 kami akan francaiskan produk ini dan harganya akan mengikut pakej ( budget RM5000-utk kiosk) tapak tetap RM30000 ( utk wakil store bg memudahkan usahawan2 mendapatkan mini pizza frozen)

sebagai langkah pertama kami.. maka 50 usahawan diperlukan setiap negeri perlis/kedah/penang...

wassalam..

airistmr@gmail.com/0112-8476124

p/s: utk yg nak buat produk atas brand sendiri juga dialukan...

utk produk frozen dan juga madu asli..  
8. Hiekram - Wed 6/Feb/2013, 10:10am
saya sedang mencari stall burger bawah RM700. sila emailkan pic stall burger di nurulampang0520@yahoo.com
hubungi saya ikram di no 017-686 7736  
9. Nur Fatimah 2 - Thu 7/Feb/2013, 6:11pm
saya berninat nak tahu detail email nurfatimahmasrial@gmail.com  
10. Nur Aini Mm - Wed 13/Mar/2013, 2:06pm
Salam. PM details.

www.nurcahaya@gmail.com

ainimm.kkdtuthm@gmail.com

Tq.  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..