Memulakan Bisnes Butik dan Pemborong Busana Muslimah
Hadini @ Busana Anggun Muslimah - Mon 3/Jun/2013 12:06pm [Last Comment]
Saya berminat menjadi pemborong dan memulakan bisnes butik kelengkapan muslimah di Ipoh. Tumpuan jubah, baju kurung dan tudung terkini. Minta pendapat dan panduan dari sifu sifu di sini termasuk anggaran modal permulaan. Terima kasih.

email: busanatercantik@gmail.com

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Ingin Berniaga
 
1. Zam 12 - Tue 4/Jun/2013, 2:27am
salam,
kalau Cik berminat utk dpatkan bekalan baju kurung bermanik n t shirt muslimah saya adalah pengeluarnya.
sms/call saya 016 3798765  
2. Asikim - Wed 5/Jun/2013, 8:39am
Jom buat duit lebih utk persiapan raya kita..borong telekung sulam vietnam dan jual kat kwn2 office..harga runcit rm65-rm80..cepat2 beli sebelum harga borong dinaikkan
Min borong 5 psg rm43
borong 10 psg rm41
borong 50 psg rm40..

sy jual paling murah utk sepasang rm58 include postage

utk temphn boleh pm inbox atau sms/call 0149293142
area klia  
3. Faizal 409 - Wed 5/Jun/2013, 10:52am
Sila lawati http://www.pusatborongbaju.com.my untuk melihat katalog pakaian dengan harga murah  
4. Faisol Aka Fuad - Wed 5/Jun/2013, 2:59pm
test  
5. Tinjau Hosting - Wed 5/Jun/2013, 5:56pm
Jika perlukan laman web untuk jualan secara online boleh hubungi saya. Harga serendah RM200 setahun.

Email: sales@tinjau.net

Terima Kasih.  
6. Ayie 110 - Wed 5/Jun/2013, 11:46pm
Sila layari
https://www.facebook.com/justniceshoppe.hairi  
7. Eyda 20 - Thu 6/Jun/2013, 9:52am
Salam smua,
** Ecosway Farmasi**
#Konsep kedai PERCUMA, smua kos dtanggung syarikat cosway.
#Modal hanya RM5100 seumur hidup.
#Income unlimited, sgt lumayan!
#Tiada rsiko
#Lokasi anda yg tentukan.
#Prniagaan jgka msa panjang yg boleh dwarisi.
# Anda Juga brpeluang mmbuka kedai d luar negara.
#Latihan/bimbingan yg konsisten dberikan
Ini adalah konsep prniagaan yg terbaik, jgn lepaskan peluang ini, call/sms 019-5761445~waheda~anda akan dbantu shingga berjaya, Insyaallah!  
8. Norhazimah Awang - Wed 12/Jun/2013, 8:46pm
Cocoacologen power plus. Hrga xsmp 50rm 1set (3boxes). Berminat bleh pm sy 0139791449. Hrga mampu milik:-)
Tq  
9. Izzah Fatini - Thu 20/Jun/2013, 11:54pm
Salam. saya boleh bekalkan selendang untuk borong. Berminat untuk tgk katalog & runding harga? Boleh email saya courteouslyaisya@gmail.com  
10. Muhammad Nasrul 2 - Wed 31/Jul/2013, 2:53pm
Kami Pembekal Baju Peplum Terpanas Dalam Pasaran! Pemborong & Dropship Dialu-Alukan!

boleh email saya: nasmardhia@gmail.com
blog: nasmardhiacollections.blogspot.com
Kami akan upload banyak lagi gambar sedikit masa lagi?  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..