Memerlukan Pembekal/Pemborong/Pengedar! Consignment/Dropship
Mimie 11 - Wed 20/Apr/2011 1:40pm [Last Comment]
ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA,,,,

SAYA MENJEMPUT DAN MENGALU-ALUKAN RAKAN2 NIAGA YG BERMINAT UNTUK CONSIGNMENT / DROPSHIP PRODUK2 KALIAN KEPADA SAYA.
SAYA AMAT2 MENCARI PENGEDAR2 DAN PEMBORONG:-
-HANDBEG /BEG
-PAKAIAN / TSHIRT LELAKI & PEREMPUAN
-JUBAH/KAFTAN/ABAYA/ BAJU KURUNG KANAK2 &DEWASA
-TUDUNG & BROOCH
-KASUT/SANDLE/ WEDGES/HEEL
-JAM TANGAN
-PERALATAN ELEKTRONIK
- FROZEN FOOD / CAKES,ETC
KPD RAKAN2 YANG ADA PRODUK2 LAIN JUGA DIALU ALUKAN,,,,
EMAILKAN KEPADA SAYA CATALOG@ GAMBAR,TERMS,PRICE,CONTACT NO AND ADDRESS.

EMAIL:qis_iman2000@yahoo.com

terima kasih, salam 1 malaysia,,,,,

Niche: Program Dropship
 
1. Haniza 6 - Wed 20/Apr/2011, 2:17pm
saya ada menjual kraftangan sabun ukiran..sangat unik dan harga berpatutan..sila ke blog saya frozenflowerfashion.blogspot.com..jika berminat saya akan email quotation..  
2. Ajim 3 - Wed 20/Apr/2011, 3:05pm
saya berminat memborong tudung.. sila email harga2 tudung... silver_manbest@yahoo.com  
3. Ira 25 - Wed 20/Apr/2011, 8:34pm
luv_irachan@yahoo.com  
4. Eida 12 - Wed 20/Apr/2011, 9:12pm
mimie11,kedai u area mn yer?  
5. Mimie 11 - Wed 20/Apr/2011, 10:42pm
minta maaf rasanya dah salah faham nie,,,,saye yang mencari dan memerlukan pengedar serta pemborong bukan saya pengedar dan pemborong,,,,

eida12: saya di sg petani dan taiping.  
6. Lyzadzul - Thu 21/Apr/2011, 3:54am
sila ke blog sy dzlea.blogspot.com  
7. Ira 25 - Thu 21/Apr/2011, 11:16am
oooh... sorry.. salah baca.. hehehe...  
8. Dygku Nurul Jannah - Thu 21/Apr/2011, 4:01pm
sila ke web sy, http://www.nurfarizq.co.cc/  
9. Shawls 4 Us - Mon 25/Apr/2011, 4:13pm
email : shawls4us@yahoo.com (emailkan details anda ye)

blog : http://shawls4us.blogspot.com  
10. Ceotecteam - Tue 7/Jun/2011, 4:29am
Engine Oil & Fuel Booster
Agent & Stokist Wanted
1st Muslim Product Palm Oil Base
website : www.ceotecteam.com  
11. Asrol 4 - Fri 10/Jun/2011, 11:25am
Saya merupakan salah satu Syarikat Pengeluar & Pembekal Produk Pencuci di sungai Petani, Kedah. Antaranya Cecair Pencuci Baju, Cecair Pencuci Serbaguna (Serai Wangi), Cecair Pencuci Lantai dan Pencuci Pinggan.
Harga Borong (Terus Dari Kilang).
Jika Berminat hubungi saya 019-4923827 (En. Asrol) @ Emel mohdnor_asrol@hotmail.com  
12. Ideamarsya - Sun 12/Jun/2011, 3:57pm
saya boleh edarkan maruku...kalau berminat, email sya ideamarsya@yahoo.com  
13. Cycrus Design - Tue 14/Jun/2011, 10:55am
sesiapa yg bminat untuk mendapatkan bekalan pakaian, handbag n aksesori,

boleh contact sya nadia,

013-304 1181

blog --> cycrusdesign.blogspot  
14. Sue 118 - Sun 19/Jun/2011, 10:23am
sy membuatb biskut raya....berminat boleh sms sy.....0194809337  
15. Noorza - Fri 24/Jun/2011, 5:42pm
saya ada baju perempuan,kerepek, jam tangan kristal dan brooch juga gelang kristal. jika berminat blh emel saya di noorhazwaniismail@yahoo.com atau lawati http://NoorZa.blogspot.com  
16. Syaidattulhairinniza - Mon 27/Jun/2011, 1:21pm
saya telah pun email brooch catalog ..new arrival..kalau nak order boleh email saya ..tq.hairin_nam@yahoo.com  
17. Knzkencana - Fri 1/Jul/2011, 10:32pm
Syarikat kami memerlukan egen untuk tshirt,jaket exekutif,alatan sukan,alatan pencucian/bahan pencucian,cenderahati,uniform,kemeja f1 dl.Tidak perlu modal semua ditanggung oleh syarikat kami dan kami juga meberi komisen keda setiap barang yang akan diorder..Hanya untuk mereka yang betul2 ber minat sila layari http//knzkencanaenterprise.blogspot.com  
18. Farah Nina - Mon 4/Jul/2011, 6:20pm
saya berminat untuk mengedar barang2... boleh mesej kepada saya 012-5863608  
19. Fatira Fatisya 2 - Sat 22/Sep/2012, 5:54pm
kilang saya menghasilkan pelbagai jenis design tudung yg terkini..berminat bleh email fatirafatisya93@yahoo.com..atau call no..0136322087...tq  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..