Memerlukan Khidmat Membuat Indoor Food Kiosk
Man 14 - Wed 18/May/2011 1:16pm [Last Comment]
Salam,
Insyallah awal bulan julai nie sy akan buka F&B kiosk di Kelantan.

So sape2 yang boleh buat Kiosk F&B ala2 coolblog sila tinggalkan email/contact.nanti sy akan hubungi.

Perlukan kiosk saiz 8x8 dan design 3D.

Untuk rujukan boleh refer kpd kiosk coolblog.

Niche: Pembuat Rak Kiosk Gerai
 
1. Azlinaarifin 2 - Thu 19/May/2011, 1:14pm
Saya juga nak mencari Pembuat Indoor Food Kiosk
utk K-shoppe FAMA.. boleh la share info kalu ada ye.tq  
2. Rafiq 5 - Mon 23/May/2011, 7:58pm
kami dari Nebula Horizon sdn bhd mempunyai kepakaran dlm frozen food, kiosk dan khidmat nasihat utk establish kiosk..sila email sy

RenZhi86@yahoo.com  
3. Alin 10 - Wed 8/Jun/2011, 11:21am
hai...saya sebuah syarikat dalam membuat kiosk design concept..boleh email detail pada saya di azalinawati@gmail.com and kami juga ade carpanter di kelantan  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..