Membuka Peluang untuk Dapat RM240 Seminggu. Bukan MLM Ni Ye. Anda Buat Marketing, Kami Buat Operasi (Operation).
Jai 162 - Sat 3/Mar/2018 8:51am [Last Comment]
Salam.
Fokus syarikat kami menjalankan perniagaan cenderamata & cetakan. Kedai di Kajang. Dengan pengalaman yang ada, kami bercadang untuk membuat kelas/workshop untuk silkscreen printing (cetak baju).

Kami ingin berkongsi peluang ini kepada sesiapa yang betul2 berminat sahaja. tak kira perempuan atau lelaki. buat kerja di rumah sahaja. samada offline atau online. tak perlu ke kedai.

Senang cerita, kelas/workshop ni akan dibuat pada hari ahad sahaja setiap minggu dan kami hanya terima 8 orang peserta sahaja setiap sesi (tak mau ramai2 sebab susah nak mengajar nanti). Kerja anda hanya untuk iklankan untuk cari peserta & arrange tarikh/sesi kelas sorang. Inform pihak kami nama peserta & tarikh/sesi dorang tu. peserta akan datang utk kelas/workshop di kedai kami pada tarikh/sesi yang anda dah arrange tu. (Anda tak perlu datang ke kelas tu, kalau nak datang tengok pun no prob)

Komisyen akan dikira utk setiap peserta yang anda cari tu & dibayar direct selepas kelas ahad tu.

ANDA BUAT MARKETING, KAMI FOKUS BUAT OPERASI(OPERATION)..

Kami hanya perlukan 3 orang sahaja untuk marketing ni (tak mau ramai2, nanti kami susah nak arrange schedule klas tu). cara anda nak buat marketing tu terpulang. jangan risau, kami syarikat sah didaftar dengan SSM. dah 4 tahun bisnes ni (cenderamata & cetakan).

Kalau sesiapa berminat, (betul2 berminat ye..) boleh contact kami ye.. 0192985463

Info tentang kelas/workshop tu kami akan bagi..jangan risau..nanti senang la nk buat marketing.

*Jangan pm sini, jarang tengok comment ni..nak, terus wasap/call je...0192985463

Niche: Kedai Cenderahati Dan Kraf | Program Dropship
 
1. Nadiah 11 - Fri 16/Mar/2018, 4:04pm
*Anda Mencari Kerja?*

Kerja yang sesuai dengan jiwa anda
Kerja yang mudah
Kerja yang ada orang bimbing anda

Kekosongan di Seluruh Malaysia

Tekan link di bwh jika anda berminat ????

www.wasap.my/601159214969/carikerja  
2. Fizah 77 - Mon 19/Mar/2018, 11:33am
Hai & Assalamualaikum,

Banner, Bunting, Sticker, Bis Card, Signboard, Signage, Buku dan segala jenis peoduk yang berunsurkan Percetakan & Periklanan anda boleh menghubungi saya di talian call/ws: 013-9840996 (Fiza), kerana syarikat kami menyalurkan perkhidmatan membekal, memasang, merekacipta (design) untuk pelanggan kami...dengan Harga yang MURAH & Berbaloi, dengan kuliti yang mantoppp...hee harga no problem...bley bwak bincang (nego)...im here for u.. dont worry...

Kembangkan Perniagaan anda atau Cantikkan syarikat anda dengan barang2 yang menyerlahkan kewujudan / keberadaan syarikat anda di mata orang yang memandangnya/melihatknya...

''PERCETAKAN SEMAKIN MUDAH Bila Anda Bersama Kami''  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..