Membuka Francise Syarikat Training dgn Daily Student dan Portfolio Kontrak GLC
Razzmanrazi - Thu 17/Oct/2013 10:16am [Last Comment]
Salam. Saya ingin membuka peluang kepada sesiapa yang ingin membuka syarikat training centre yang mempunyai (program akaun,sumber manusia dan pengurusan) yang sudah berpengalaman 2 tahun setengah di KL (Ampang Park) dan Lembah Kelang( Subang Jaya).

Kontrak training daripada 1 syarikat glc boleh dijadikan porfolio syarikat dan memiliki student yang datang ke centre untuk daily training.

Surat lantikan drpd syarikat tersebut juga diberikan.Telah melatih lebih daripada 300 individu self sponsered dan lebih daripada 8 program syarikat.Margin profit adalah 30% hingga 40% daripada jumlah marketing modal. Turn over 20 hingga ke 30 k sebulan.Office juga dilengkapkan dengan bilik 3 bilik training fully furnished.Overhead cost hanya pada sewa office dan gaji trainer sahaja beserta marketing buget.
Supplier untuk pay per click marketing untuk website juga akan diberikan .

Modal permulaan hanya 6 k (bergantung kepada forecast dan lokasi tempat peniagaan-lokasi dibuka bergantung kepada rundingan)

Saya boleh dihubungi di 017-3780194 Mohd Rosman
atau di razzmanrazi@gmail.com

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Pusat Latihan
 
1. Roszad Razaili - Sat 19/Oct/2013, 12:23am
detail kepada saya ladcorp@yahoo.com  
2. Airist Management Resources - Sun 20/Oct/2013, 11:55am
salam...

sy ada kedai pejabat di jitra kedah...

jika tpt tersebut sesuai utk projek tuan... bolehlah kita bekerjasama...

airistmr@gmail.com / 0112-8476 124

Alamat pejabat:-

No 30c, Commercial Square, Kolej Heights Utara, Kubang Pasu, 06000 Jitra Kedah...

wassalam  
3. Pakcik K - Tue 22/Oct/2013, 1:03am
Salam tlg email sy detail pakcikakakzza@gmail.com  
4. Kimie 9 - Sun 27/Oct/2013, 7:45am
detail plss

lubokmaju@gmail.com  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..