Membuat Slip Gaji/Payslip untuk Sesiapa yg Ingin Membuat Loan Peribadi/Perniagaan
Didie 5 - Wed 11/Jan/2012 10:44am [Last Comment]
Ingin buat loan?? Tp tiada slip gaji?? Jgn risau,kami menyediakan perkhidmatan membuat slip gaji!!

2 jenis payslip :-
-Computer print payslip(rm500)
-Carbon payslip (rm1000)

*Computer print payslip,adalh payslip yg di cetak menggunakan computer sahaja.. Kemungkinan lulus 60%,soft copy akan diberi untuk anda print dan cuba beberapa bank sehingga lulus.

*Carbon payslip ,adalh payslip yg di cetak menggunakan kertas dan pencetak khas(seperti payslip gov)... Kemungkinan lulus 99%!

Payslip akan menggunakan nama syarikat kami dan urusniaga adalah SULIT. Gaji bergantung kpd jumlah yg anda mahu pinjam. Kami juga yg akan menjawab panggilan pihak bank mengenai pinjaman anda.

selepas pembayaran dibuat,soft copy bg computer print payslip akan diemailkan kpd anda... Manakala bg carbon payslip,akan dipos ke kediaman anda... (siap dlm masa 2minggu)

KPD YG BERMINAT,BOLEHLAH EMAILKAN DETAIL2:-
*nama
*alamat
*no kp
*jumlah pinjaman yg ingin dibuat

Email kpd : gadget.lover86@gmail.com

Niche: Pinjaman Peribadi | Pinjaman Perniagaan
 
1. Fathul - Wed 11/Jan/2012, 11:49am
salam tuan bank statement boleh ke 0193499895/0133126841 fathulmaju@yahoo.com  
2. Didie 5 - Wed 11/Jan/2012, 12:34pm
Utk bank statement rm200... Tp klu amik payslip yg rm500,nk bank statement skali cuma tambah rm150... Bg payslip rm1000,free bank statement.. Utk maklumat lanjut,email detail ke email yg diberi.. Tq..  
3. Zila 42 - Wed 11/Jan/2012, 1:30pm
Hai,sy berminat dan telah emailkan detail pd anda...  
4. Didie 5 - Wed 11/Jan/2012, 1:36pm
Tq zila,perincian telah dihantar ke email anda..  
5. Fiq Lobster - Wed 11/Jan/2012, 2:36pm
emaail sy jugak fiq_lobster@yahoo.com  
6. Naylisara - Wed 11/Jan/2012, 5:22pm
email saya juga yer..
naylisara@yahoo.com  
7. Didie 5 - Wed 11/Jan/2012, 5:54pm
Detail telah dihantar kpda semua... Tq.  
8. Zila 42 - Wed 11/Jan/2012, 6:00pm
Zila dh buat pembayaran... Tq ye didie,hope boleh siap cpt sbb zila byr lebih.. :) nk buat loan easy rhb jew,sehari boleh lulus... Hope lepas.. Tengs again ok... :)  
9. Didie 5 - Wed 11/Jan/2012, 6:05pm
Jumlah yg zila nk submit 2 xbyk,so simple carbon payslip jew... Mungkin esok tghri siap and zila boleh terus submit dgn rhb.. Bank statement pun sy sediakan in case diperlukan.. Tq.  
10. Den6 2 - Wed 11/Jan/2012, 11:34pm
company bhd atau sdn bhd  
11. Didie 5 - Wed 11/Jan/2012, 11:56pm
Sdn bhd sahaja... :)  
12. Hasnan 8 - Thu 12/Jan/2012, 2:16am
salam didie, sila email kepada saya juga..
hasnanshafwan83@gmail.com
thanks...  
13. Mohdazrie - Thu 12/Jan/2012, 8:22am
send email kepada saya , nebulahorizon@gmail.com  
14. Farah Asyikin - Thu 12/Jan/2012, 1:42pm
bleh email detail pada sya tak ciktomato_merah@yahoo.com  
15. Boy 13 - Thu 12/Jan/2012, 4:09pm
berminat

sila email detail pada saya di blee497@gmail.com  
16. Lina 92 - Thu 12/Jan/2012, 4:51pm
Kalau dah blklist boleh kautim x emelkan detail
lza03@yahoo.com.my  
17. Zila 42 - Thu 12/Jan/2012, 4:55pm
Didie,tengs for the payslip! It was wonderfull! Hope sok lulus ble submit kt rhb... Amin... Teng again k! :)  
18. Nurul Ashikin Binti Kamarudin - Thu 12/Jan/2012, 5:52pm
kalau dia mnta epf statement cmner?  
19. Ikmal 13 - Thu 12/Jan/2012, 6:56pm
Email kat saya juga.....
iqmalhanif22@yahoo.com.my  
20. Zaimiro - Thu 12/Jan/2012, 10:49pm
EMAIL KT I
ZAIYANIE68@YAHOO.COM  
21. Umi Kalsum - Fri 13/Jan/2012, 7:46am
Didie, payslip tu untuk 3 bulan kan ? kalau nak guna untuk loan kereta xde masalah kan ?  
22. Laily 8 - Fri 13/Jan/2012, 10:39am
Email kat saya detail..
mknm77@yahoo.com  
23. Amoy 4 - Fri 13/Jan/2012, 10:43am
email detail
copot71@yahoo.com  
24. Didie 5 - Fri 13/Jan/2012, 11:43am
Cik Umi Kalsum,ye payslip utk 3bulan... Boleh guna utk loan kereta.. Lbh mudah lulus dr personal loan..  
25. Didie 5 - Fri 13/Jan/2012, 11:45am
Detail telah dihantar pd semua... Tq..  
26. Pejal007 - Fri 13/Jan/2012, 3:45pm
emel kan saya detail..berminat nak buat nie...tq

zal_prima@yahoo.com  
27. Intan 148 - Fri 13/Jan/2012, 4:40pm
salam,
saya ada bisnes tapi statement x cukup kuat untuk buat loan. email kat saya detail..tq  
28. Intan 148 - Fri 13/Jan/2012, 4:44pm
tlg email detail ke intan.edyana@gmail.com  
29. Azli 13 - Fri 13/Jan/2012, 6:28pm
email kat saya juga,azlee.map987@gmail.com  
30. Dhir - Fri 13/Jan/2012, 6:28pm
TLG E mail detail ke islam_nurislam@yahoo.com  
31. Didie 5 - Fri 13/Jan/2012, 6:38pm
Semua detail telah diahantar kpd anda semua... Tq..  
32. Umi Kalsum - Fri 13/Jan/2012, 7:00pm
Ada kes yg perlukan surat pengesahan jawatan. Blh buatkan juga ?

Didie tlg hantarkan details ke : norainirapee@gmail.com  
33. Hamrun - Sat 14/Jan/2012, 12:11am
email sy...
h_necro7@yahoo.com.my  
34. Didie 5 - Sat 14/Jan/2012, 9:36am
Detail telah dihantar... Tq..  
35. Lynn82 - Sat 14/Jan/2012, 4:22pm
BERMINAt SILA EMAIL SMARTLIFE919@GMAIL.COM  
36. Zaki 6 - Sun 15/Jan/2012, 1:43am
Perlukan details dan document ape yg perlu untuk personal loan..email sy : fakhrulzaki91@gmail.com..TQ  
37. Zila 42 - Sun 15/Jan/2012, 2:41am
Maaf lambat update mengenai loan di rhb 2...bz skit settlekan hutang. And u know what?? Lulus! Tengs didie,i really appreciate it! Tp rugi lak rse xterus buat byk ckit.. Hehe... Anyway,tengs again..:)  
38. Zaki 6 - Sun 15/Jan/2012, 3:32am
Didie, boleh bagi alamat dan contact no. tak? senang nk berhubung nanti...  
39. Mels - Sun 15/Jan/2012, 7:52am
Email saya...maliqueangel@gmail.com  
40. Pendidik - Sun 15/Jan/2012, 10:11am
Zila, nak email ziela blh x, nak mintak panduan sikit cara nak buat pinjaman rhb :) nnt ziela respon ke : noraineerapee@gmail.com  
41. Didie 5 - Sun 15/Jan/2012, 2:29pm
Ok zila... Wc... And nanti klu n payslip lg mungkin utk kegunaan lain... Boleh inform k... Boleh print lg,cuma tukar tarikh sahaja... N didie akan bg discout utk 2nd print k... ''  
42. Didie 5 - Sun 15/Jan/2012, 2:31pm
Kpd yg nk berusan dan buat pembayaran boleh segara berbuat demikian,kerana kouta,kami utk bulan 1 & 2 telah hampir penuh... Kami cuma boleh ambil dalam 12org sahaja lg... Sbb dh terlalu byk tempahan... Siapa cpt,dia dapat... Boleh terus inform ke alamat email diatas k... Tq..  
43. Semalu - Sun 15/Jan/2012, 5:55pm
tumpang tanye.. kalau personal loan atau utk biz loan bole diusahakan tak? nak pnjm dalam 50k gitu..  
44. Mohd Ghazali - Sun 15/Jan/2012, 8:51pm
kalau di kelantan macamana?
alamat syarikat tuan tu di mana?......
saya nak buat pinjaman di kelantan...
ada tak member mc kelantan yang tlah lulus permohonan pinjaman ? pinjaman +- 50 k nak di buat
srilatI@ymail.com  
45. Eyesnia - Sun 15/Jan/2012, 9:37pm
Didie,teng for the payslip and ect... I will update about my loan soon... Tengs again...  
46. Didie 5 - Sun 15/Jan/2012, 9:40pm
Wc nia... Mengenai loan 2 nanti update kt sni klu dh lulus k... Tengs...  
47. Hanifrazi - Sun 15/Jan/2012, 11:35pm
didie5...tlong emailkn detail ke hanifkfinance@gmail.com....  
48. Sniplus N9 Region - Mon 16/Jan/2012, 2:08am
macm berlakon je didie dgn zila.. mesti orang yg sama.... Rhb tu nk mykad.. so xperlu payslip pun dorg boleh cek kat potongan kwsp...tp yang hairan mcmane boleh lulus pki payslip jew?? imposible...
so hati2 wang anda kawan2  
49. Didie 5 - Mon 16/Jan/2012, 2:20am
Pebetulan utk sniplus.. mcm ni.. Btol,iklan di rhb ada ckp "cuma bawa mykad shaja" tp hanya untuk org yg pernah buat loan sebelum ini dan ada rekod... Bg yg xpernah buat loan,xboleh guna mykad... Kne kemukakan dokumen payslip dan ect.. So,klu anda dah pernah buat loan dan rekod cantik... Xperlu la nak mengada2 bawa payslip semua,bawa mykad sahaja pun boleh... Lg satu cara mudah utk buat loan di rhb,hanya kemukakan kad kredit... 2 pun klu anda ada la... 10minit boleh lulus loan... ada paham? :)  
50. Friday - Mon 16/Jan/2012, 2:30am
yela,leh tlg jlas kn x cmne easy rhb tu leh lulus cmtu je pdhal gna mykad..  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 208 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..