Membuat Slip Gaji/Payslip untuk Sesiapa yg Ingin Membuat Loan Peribadi/Perniagaan
Didie 5 - Wed 11/Jan/2012 10:44am [Last Comment]
Ingin buat loan?? Tp tiada slip gaji?? Jgn risau,kami menyediakan perkhidmatan membuat slip gaji!!

2 jenis payslip :-
-Computer print payslip(rm500)
-Carbon payslip (rm1000)

*Computer print payslip,adalh payslip yg di cetak menggunakan computer sahaja.. Kemungkinan lulus 60%,soft copy akan diberi untuk anda print dan cuba beberapa bank sehingga lulus.

*Carbon payslip ,adalh payslip yg di cetak menggunakan kertas dan pencetak khas(seperti payslip gov)... Kemungkinan lulus 99%!

Payslip akan menggunakan nama syarikat kami dan urusniaga adalah SULIT. Gaji bergantung kpd jumlah yg anda mahu pinjam. Kami juga yg akan menjawab panggilan pihak bank mengenai pinjaman anda.

selepas pembayaran dibuat,soft copy bg computer print payslip akan diemailkan kpd anda... Manakala bg carbon payslip,akan dipos ke kediaman anda... (siap dlm masa 2minggu)

KPD YG BERMINAT,BOLEHLAH EMAILKAN DETAIL2:-
*nama
*alamat
*no kp
*jumlah pinjaman yg ingin dibuat

Email kpd : gadget.lover86@gmail.com

Niche: Pinjaman Peribadi | Pinjaman Perniagaan
 
201. Yesman - Fri 13/Dec/2013, 12:28pm
kah kah kah.... orang dah nasihat hati hati, ada yang backup scammer ni.... dah la korang buat payslip tipu, ada berani lagi buat report polis.... kalau orang beli dadah pakai online, barang tak sampai, gi report polis ke?? pikir la... tapi aku salute la korang berani report polis padahal sendiri pun buat salah, bukan kecik-kecik plak tu, memalsukan dokumen.... hahaha..
anyway, amacam? dah dapat ke tangkap mamat scammer tu?? huhu... lawak la korang ni....  
202. Yana 282 - Mon 23/Dec/2013, 4:04pm
saya ada membuat slip gaji dengan harga berpatutan ... dijamin selamat ....
sila EMAILKAN DETAIL2:-
*nama
*alamat
*no kp
*Gaji Yang di inginkan,
* Nama Syarikat.

Sila hubungi saya Di 012-5401409  
203. Suzy 32 - Fri 21/Mar/2014, 9:51am
aah la.. mmg mcm menipu and berlakon, ksian zila aka didie aka natasya or whatever.. mmg failed dowh lakonan korangg ...hua hua hua  
204. Suzy 32 - Fri 21/Mar/2014, 9:57am
nk benda senang dalam dunia ni susah laa, cuba berusaha and sabar.free2 bagi org duit. duit tu hasil penat lelah kita dari bagi 1000 kat si bodoh didie aka zila aka natasya aka anak jin ni baik korang g belanje anak yatim makan ke ,,hmmm nk benda cpt n senang tnpa pnipuan mmg susah zaman sekarang  
205. Korporat Sufi - Thu 15/May/2014, 6:59pm
Khidmat ni masih ada?

e-mail ke saya intelektual_sufi86@yahoo.com  
206. Zali 100 - Mon 23/Mar/2015, 3:36am
call saya
.
0123694154....saya nak buat personal loan dalam 35k...boleh ke adjustkan payslip..
.saya kerja sendiri  
207. Kassim Bin Kosasi - Thu 3/Dec/2015, 4:47am
Tlg email detail kassim0107@gmail.com  
208. Adam Dave - Mon 26/Sep/2016, 3:46pm
ada lagi x?  

< Prev | Page 5 | End >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 208 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..