Membeli Minyak Masak Terpakai
Bert 2 @ Bert Metal Trading
Wed 15/Jun/2011 12:35pm [Last Comment]
kepada sesiapa yang berminat untuk menjual minyak masak terpakai/reject dari kilang, sila berhubung dengan saya di 019-5449703(sms & call akan dilayan) atau email kepada saya (afdjang@yahoo.com). harga minimum adalah RM1.00/kg=1L...bagi yang mempunyai stock yang banyak,jangan tunggu call & sms direct kat number saya..harga yg menarik akan ditawarkan..

Niche: Pembekal Minyak Masak | Bisnes Kitar Semula
 
1. Azahir - Wed 15/Jun/2011, 1:23pm
nak brape liter bro,
kat kedai gua blambak minyak masak htam,
lokasi u mana  
2. Bert 2 - Sun 19/Jun/2011, 1:30am
en.azahir,
tolong berhubung direct ke hp saya (sms @call pun boleh) TQ  
3. Bert 2 - Sun 19/Jun/2011, 10:07am
en.azahir -num hp saya :019-5449703  
4. Bert 2 - Mon 20/Jun/2011, 10:56am
UPDATE::harga yang ditawarkan adalah bergantung kepada lokasi dan kuantiti yang ada..  
5. Nizam 86 - Tue 21/Jun/2011, 4:18pm
saya ada minyak tu kilang kat selangor, blh bekal 100tan sebulan harga rm1750/tan berminat blh hunugi sya nizam_international@ymail.com  
6. Bert 2 - Wed 22/Jun/2011, 6:52pm
en nizam 86: sila hubungi saya di 019-5449703(sms @call)  
7. Rohaizad 5 - Tue 28/Jun/2011, 7:18pm
cik nizam..blh hubungi saya 0148024402..
saya blh beli dgn harga rm1800/tan..  
8. Azharruddin - Wed 6/Jul/2011, 11:51am
salam en.nizam. saya beli dgn harga rm2 per KG. kira2 lebih kurang rm2000 per tan. hubungi saya di 013-2262473  
9. Mohd Zacks - Sat 9/Jul/2011, 9:12pm
ayooo..org lain punya topik iklan/tuan rumah..org lain pula mai masuk iklan lain.....bg la can tuan topik nak niaga  
10. Bert 2 - Tue 12/Jul/2011, 12:51am
btl tu en.mohd zacks..kat kita punya tempat pun dia nak masuk...penat aku..  
11. Mohd Shahnaz Bin Ramli - Thu 28/Jul/2011, 12:43pm
apalah org tu....! cubalah cari inisiatif sendiri nak iklan diri masing2... jgn lah potong line orang mcm tu aje... mcm mana melayu nak maju....  
12. Iskon2000 - Wed 5/Oct/2011, 4:09pm
sila hubungi sy di iskon2008@gmail.com utk jual . bert 2 , kalau ada stok lebih boleh jual pd sy juga  
13. Hafez - Mon 5/Mar/2012, 10:59pm
area kelantan ade buat collection jgak ke?klu ade sila pm sy hafez_ghazali@yahoo.com  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..