Membeli Besi Buruk/Barang Lusuh
Saudagar 3 - Fri 29/Oct/2010 4:53pm [Last Comment]
membeli besi buruk, aluminium, tembaga dll dengan kuantiti yang besar/banyak.
membeli barangan perabot/pejabat second hand dengan kuantiti yang besar/banyak.

Niche: Kedai Hardware | Hiasan Dalaman
 
1. Habibah Jaafar - Fri 29/Oct/2010, 6:32pm
komputer rosak boleh ke  
2. Saudagar 3 - Sat 30/Oct/2010, 3:17pm
boleh tapi dengan kuantiti yang banyak  
3. Sanusi 4 - Sun 31/Oct/2010, 10:45am
Scrap besi Kapal minat tak ?  
4. Iris - Fri 5/Nov/2010, 10:21am
macamana nk contact ni tgglkan lah telefon
no sye ade banyak gak barangan aluminium ni smpai dh x tau nk ltk mane  
5. Kylerz - Mon 22/Nov/2010, 4:40pm
so nak dalam 1kontena kwer?contohnya aluminium..  
6. Suhaimi 44 - Thu 2/Jun/2011, 10:07pm
Salam..saudagar 3,

Besi buruk untuk dijual sebanyak 1,800,000 tan. Mesti jual sebanyak 25 tan sebulan. Tawaran diterima hanya kepada harga yg tertinggi..!! Lokasi tempat di K.L. Maklumat lanjut hubungi saya 0196131019 - suhaimi.  
7. Leo 4 - Tue 14/Jun/2011, 12:05am
got any branch at sarawak?  
8. Khairuddin Prudential - Mon 5/Sep/2011, 6:03pm
Hi,

Boleh hubungi saya Khairuddin (010-404 4700) jika ada besi buruk/kertas/plastic untuk dijual.

Lembah Klang diutamakan.

tq  
9. Aziliena Murad Insolvensi Gov My - Thu 27/Oct/2011, 11:18am
sala saudagar 3, kat opis saya ada nak jual sisa peralatan pejabat. Hubungi saya segera.
03-88851255n (Pn. Noor)  
10. Bigbrother - Thu 22/Dec/2011, 12:11am
saya ada dpt tender dr ATM untuk di lego.. Kelongsong peluru,alat ganti dan byk lg.. Beli dgn harga murah.. Jika berminat sila hubungi atau sms sy.. 0129939747/0177021735..  
11. Wan 438 - Sat 24/Dec/2011, 2:13pm
saudagar 3, saya mempunyai 1 tender besi lusuh kapal terbang....jika pihak tuan berminat sila hubungi saya secepat mgkin di 0177561173  
12. Mizzie - Sun 6/May/2012, 2:47pm
salam 1 malaysia...

ada sesiapa yang ada menjual besi buruk, mohon emailkan ke mizzie2920@yahoo.com.

sila nyatakan lokasi dan harga serta perkara-perkara yang berkaitan sebab ada sahabat bercadang untuk mendapatkan perniagaan bagi besi buruk.  
13. M Akbar - Sat 12/May/2012, 1:19am
Kapal utk di screp kol saya 0192820280  
14. Miswar 3 - Fri 22/Jun/2012, 8:51pm
kapal angkut pasir untuk dijual, kapasiti 2000ton, masih baru. harga usd450000. origin: vietnam. kami persilahkan lawat ketempat bagi yang berminat. ada 4biji kapal yang kami nak jual. email saya bagi yg berminat: miswar.adani@gmail.com  
15. Bigbrother - Wed 18/Jul/2012, 2:05am
besi railway untuk di jual.. Harga menarik dan brg byk.. Jika berminat sila hubungi sy.. 0129939747..  
16. Zack81 2 - Wed 1/Aug/2012, 4:21pm
salam
saya ader menjual habuk besi dan juge kerak besi
habuk besi 1kilo 45sen
kerak besi 1kilo 55sen
siap penghantaran di selangor
berminat sila email saya
zack_8123@yahoo.com  
17. Ali 41 - Wed 15/Aug/2012, 2:48pm
Kami ada :
- 4 buah kapal laut untul di scrap
- 3 buah kapal terbang untuk di scrap
- Berminat?
- Beminat sila hubungi Pak Ali 017-7405 946
- Email : sayabersabar@yahoo.com
- Jika rasa berkemampuan untuk melakukan tugasan ini sila berhubung untuk berurusniaga / maklumat lanjut
- Sila hubungi 017-7405 946
- Benar-benar berminat sila hubungi (sms / email lambat balas kerana yang call akan didahulukan
- Kecuali waktu 8 mlm-10 mlm sahaja
- Sila hubungi 017-7405 946 Pak Ali  
18. Max Pah - Thu 16/Aug/2012, 9:10am
i have 200++ safebox for scrap.
if interested, please contact Max 012 3401112.  
19. Bigbrother - Sun 26/Aug/2012, 3:36pm
besi padu gred baik untuk di jual.. Harga 1400 per tan.. Ada 1.2 juta tan.. Msg sy.. 0129939747  
20. Directbuyer - Mon 24/Sep/2012, 2:14pm
We buy all kind of e-waste

1. sim card scrap
2. mobile phone scrap
3. battery scrap
4. computer scrap
5. PCB scrap
6. precis metal scrap ( gold coating, palladium, platinum,titanium, silver coating)
7. Heavy melting scrap - HMS 1 & 2
8. Light melting scrap - LMS
9. shredded scape ( ISRI 210,211)
11. alluminum scrap
12. copper scrap
13. lead scrap
14. tin scrap
15. zink scrap
16. Brass scrap
17. Nickel Scrap
18. plastic scrap
19. used machined & equipment

Call me 017-7809670 Dolah  
21. Zaidi 29 - Mon 15/Oct/2012, 12:33pm
mencari supplier scrap aluminium 10 tan seminggu. sila email saya harga. Saya ada di JB.  
22. Dd Aishah Marine Import Export - Fri 18/Jan/2013, 1:16am
salam saudagar 3 saya ada banyak besi dan steel utk di jula satu malaysia mcm mana berminat ke ..selanjutnya sial hubungi dd aishah marine import export sdn bhd 010 298 3009 ofice 07 4452890 harga kita berbincang email compeny dd.amsd@gmail.com  
23. Yuvan - Mon 18/Feb/2013, 9:28pm
saya ada memiliki kedai besi buruk....kalau minat nak jual email saya lokasi dan nombor ke thanesh_vj@yahoo.com  
24. Aishah 271 - Tue 28/May/2013, 12:58pm
hi
saya hendak jual second hand metal sliding gate. Berminat call 0133566891  
25. Yuvan - Sat 6/Jul/2013, 1:07pm
ada juga buat kerja cat untuk rumah seperti apartment,condo dan rumah  
26. Maklong 2 - Tue 20/Aug/2013, 6:08pm
mencari pembeli barangan perlu lupus dalam jumlah yang besar  
27. Muhammad Afiq 13 - Thu 5/Sep/2013, 4:07pm
Membeli barang lusoh(scrap) kilang atau syarikat.(aluminium,steel,besi,tembaga dan sbgnya)hubungi 0192630333 /0192599005.  
28. Shahriel 6 - Wed 2/Oct/2013, 3:05pm
sy ingin menjual forklif satu tan setengah.jika berminat sila hubungi sy.0129388441  
29. Mohdhasrol 2 - Fri 11/Oct/2013, 1:46pm
salam..saya membeli barangan lusuh yg hendak di jual dgan harga menarik....kepada warga mc sesiapa yang ada barang seperti besi buruk,kereta yg dh xnak pakai ag,kapal,mesin2,engine2...aluminium,steel,tembaga dan macam2 lagi....sila hubungi sy...kte boleh deal harga yg terbaik... en mohd hasrol 0125929161 tq...  
30. Balyuzi - Tue 15/Oct/2013, 9:28am
Kami membeli semua jenis besi atau barangan besi baru atau terpakai lebih dari 50 ton hingga 1,000,000 ton di seluruh Malaysia. Kami menawarkan harga yang tertinggi. Hubungi kami di balyuziengineering@gmail.com atau 0137074607 (Vic). Terima kasih.  
31. Lily 157 - Fri 1/Nov/2013, 10:58pm
SALAM. SESIAPA ADA BESI SCRAP UNTUK DIJUAL DALAM KUANTITI YANG BANYAK SILA HUBUNGI SAYA. HARGA BOLEH RUNDING AREA JOHOR BAHRU . 0177892620  
32. Fariq Choo - Sat 16/Nov/2013, 12:39am
Mr Sivaguru a/l Tharumaraj yang niaga besi buruk/barang lusuh dkt Puchong sila hubungi saya, ada besi kapal nak urusan. Sesiapa yg kenal tolong bagi tau ya.
Trm kasih.  
33. Mohd Malek - Fri 22/Nov/2013, 8:09pm
Membeli barang lusoh(scrap) kilang atau syarikat.(aluminium,steel,besi,tembaga dan sbgnya)hubungi 0162504474(malek)  
34. Mohd Haneff Bin Othman - Tue 26/Nov/2013, 6:13pm
Sy ada membeli plastik keras.. Komputer rosak printer rosak silver coating cooper coating  
35. Mohd Hanif Hassan 2 - Sun 8/Dec/2013, 4:02pm
sebijik kereta buruk hendak dijual.. nak discrapkan berminat sila bagi harga terbaik..
kawasan skudai.. kereta masih ada enjin lg..
hubungi hanif 011-17518657  
36. Vmurugan - Mon 9/Dec/2013, 8:13pm
saya import scrap dari new zealand. we have aluminium, raditor, engine copper etc. interested call 0192440436.  
37. Ysjadid - Thu 12/Dec/2013, 10:04am
Assalamualaikum, company saya nak beli besi buruk spt barang-barang logam dan besi besi kilang, kapal dan sbgnya..jika ada company yang nak jual atau berurusan dgn kami..kami hendak membeli dalam kuantiti yang banyak area 400k >,berminat sila pm .tq  
38. Ann 121 - Mon 13/Jan/2014, 12:30pm
saya mempunyai 2 air cond rosak yang hendak di jual berminat sila PM  
39. Farid Yahya - Sun 26/Jan/2014, 3:41pm
nak jual barang lusuh apa saja dengan jumlah yg besar. call saya 0188717157 farid atau fby959@yahoo.com  
40. Mien Mohd - Tue 28/Jan/2014, 2:36pm
Saya mempunyai sebuah kereta kancil utk dijual besi buruk. Area Ampang. Jika berminat sila PM.  
41. Sally Terang Nusa - Sun 9/Feb/2014, 4:22pm
Saya nak jual besi buruk daripada kilang kita. sesiapa kenal pembeli besi buruk di kota bharu area ke? atau dekat pengkalan chepa kelantan pun blh. Saya nak urgent ya.
Bagi telephone number & company kepada saya.
09-7713573  
42. Aris 7 - Sat 22/Feb/2014, 2:26pm
Kilang besi buruk hendak di jual di sandakan,harga dalam 8 juta  
43. Mr Jack 4 - Fri 28/Feb/2014, 12:54am
saya mempunyai piping gas utk dijual berjumlah 500 ton di banting selangor....
berminat leh e mail sya iskandar79212000@yahoo.com or call 014 3271507  
44. Jack Sparrow 8 - Tue 4/Mar/2014, 4:16pm
Saya ada paip stainless steel 250 tan. Grade 316L
Berminat sila hubungi saya di no 0172432503  
45. Prasadbahadur - Wed 5/Mar/2014, 4:49pm
HAI, SAYA ADE BESI BURUK DALAM JUMLAH YANG BESAR UNTUK DIJUAL. BERMINAT PM SAYA. SAYA BOLEH BAWAK ANDA PERGI KE KAWASAN TERSEBUT. HARGA DIBUKA LEBIH DARI 1.5 JUTA. BARANG TERSEBUT BOLEH DIJUAL HAMPIR 3 JUTA. BERMINAT PM SAYA MR PRASAD-0127542748 ATAU EMAIL KAN SAYA DI prasad.bahadur@hotmail.com  
46. Ariffin 7 - Mon 10/Mar/2014, 10:58pm
salam..tumpang lalu... saya ada stok tembaga kuning (meter air) +- 6 tan.. ada sesiapa berminat nk beli ? kalau harga cantik boleh deal.. tel saya 017-6502798  
47. Sharaffe - Thu 10/Apr/2014, 2:03am
Salam! I'm buying all kind of scrap especially cables in kedah n its neighboring places .. Buzz me up at 0166976623 - sharaffe. Tq  
48. Nor Faiedullah Othman - Sun 20/Apr/2014, 2:56pm
Kelongsong peluru bole jual ke.. sape yg boleh amik? Berapa harga tembaga kelongsong sekg?  
49. Villayath - Wed 23/Apr/2014, 12:10am
nor faiedullah othman, salam pls cl saya hussein 0102413153  
50. Bigbrother - Thu 1/May/2014, 6:14am
Salam.. sy ada besi landasan nak lego.. brg mmg ada sbb dah ada buyer beli.. jika berminat kemukakan loi.. harga 1400 per tan.. hubungi saya.. 0129939747..  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 77 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..