Membekalkan Hampir Semua Jenis Buah Buahan Tempatan dan Import.
Azlina Muhammad - Thu 5/Aug/2010 2:27am [Last Comment]
SAYA MENGUSAHAKAN PERNIAGAAN BUAH BUAHAN DI N9.
MENJUAL DAN MEMBEKALKAN HAMPIR SEMUA JENIS BUAH BUAHAN TEMPATAN DAN IMPORT.

MENJUAL SECARA RUNCIT DAN BORONG. UNTUK SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN BEKALAN DAN SBARANG PANDUAN BOLEH MENGHUBUNGI EMAIL: wnc_2219@yahoo.com.my atau hubungi talian: 0132448330

Niche: Bisnes Minuman | Usahawan Tani | Pembekal Buah Buahan
 
1. Azam Tugiman - Tue 10/Aug/2010, 11:05am
Tuan Lokasi kat mana? saya peniaga air buah di bazar Ramadan... saya perlukan tembika, honey dew dan mangga....  
2. Azlina Muhammad - Sun 12/Sep/2010, 9:19pm
Kedai buah buahan saya berada di tampin, Negeri Sembilan.  
3. Siti 46 - Fri 24/Sep/2010, 10:53am
macamana proses penghantaran?? amik sendiri atau boleh hantar?? saya peniaga air mangga setiap hari depan rumah saya.. setiap hari saya perlukan 15kg sabtu ahad 10-20kg.. kalau bukan musim mangga saya sukar dapatkan buah mangga.. boleh email saya tentang harga di fazia_rina@yahoo.com  
4. Azlina Muhammad - Tue 28/Sep/2010, 10:03am
siti46
kat mana siti meniaga  
5. Sweetfoods - Thu 30/Sep/2010, 11:21am
saya dri johor bahru berniaga buah potong buah2 sy perlukan adala jambu air and batu mangga muda honey dew tembikai merah betik kalu ambil sebakul2 bole antar ke johor x email senarai harga ke saya sweetfoods1@gmail.com atau meadow_system@yahoo.com.my  
6. Nora Suzana - Thu 30/Sep/2010, 12:43pm
saya memerlukan buah nanas utk bisnes bakery sya..email sya pls..niniu_gurlz@yahoo.com  
7. Azlina Muhammad - Sun 3/Oct/2010, 2:03pm
Nora Suzana - nenas jenis apa yang digunakan  
8. Leehin - Wed 20/Oct/2010, 9:30am
email saya senarai harga buah-buahan puan...
wm_salihin@yahoo.com  
9. Lin 16 - Fri 26/Nov/2010, 11:36am
sy nk jual buah2han potong ....email sy harga buah2 yg boleh dijual beserta harga k..lynn_17709@yahoo.com  
10. Noradee - Sat 8/Jan/2011, 3:45pm
sy nak mula niaga kat ipoh. email senarai harga + transportation k...
duo_tm@yahoo.com  
11. Beenteeq - Wed 23/Mar/2011, 2:38pm
buah strawberi ader?kl supply x?  
12. Rozaini 4 - Thu 7/Apr/2011, 10:49pm
Pn Azlina,saya berminat utk berurusan dgn puan berkenaan dgn buah-buahan tempatan dan import.Mohon puan dpt menyatakan maklumat lokasi kedai puan dan senarai harga. saya akan mulakan perniagaan buah-buahan di salah sebuah pusat perniagaan di Kuala Lumpur.sekian(Jai-0133677664)  
13. Nur Afiza - Mon 13/Jun/2011, 7:15pm
ade jual asam jawa tak??msg saya 0126682107.fieza  
14. Aizat 21 - Thu 22/Sep/2011, 9:08am
salam,

perhatian- saya aizat da kl. saya adalah pembekal untuk buah strawberry. quality dan harga yang berpatutan adalah keutamaan saya. Buah segar dari cameron. segala penghantaran boleh diuruskan. sebarang pertanyaan boleh lah hubungi saya: ezad88@gmail.com  
15. Victoria 3 - Fri 23/Dec/2011, 2:46pm
Saya memerlukan pisang berangan sebanyak 500 - 700 kg seminggu, ada bekalan ke?  
16. Norhafizah 17 - Fri 8/Jun/2012, 10:34am
saya memerlukan buah avacado dalam 200 kg sebulan... buah dari indonesia atau sabah& sarawak  
17. Hajar Nadiya - Mon 18/Jun/2012, 3:52pm
ade buah strawberi tak?  
18. Muhammad Uwais Bin Kamarulzaman - Mon 25/Jun/2012, 10:08pm
salam,saya hendak memulakan perniagaan buah-buahan secara kecilan, untuk permulaan ini sy hanya memerlukan jenis buah jambu dan mangga sahaja,bole email kepada saya details harga buah tersebut? ducati_scoot@yahoo.com  
19. Extra Fresh Malaysia - Thu 18/Apr/2013, 5:08pm
Kami mencari pengedar bagi Extra FRESH? yg kami import dari Spain. Alat yg mengekalkan kesegaran sayuran dan buah2an yg disimpan di dalam peti sejuk dengan lebih lama.
Lawati www.extrafresh.com.my untuk maklumat lanjut.  
20. Naddia Farahain 3 - Tue 8/Dec/2015, 8:52am
Salam saya pembekal rock melon.''Fresh dari Ladang''. Berminat hubungi saya 017-9065276 atau email naddia.tadc@gmail.com  
21. Naddia Farahain 3 - Tue 8/Dec/2015, 8:54am
Salam saya pembekal rock melon iaitu Fresh dari Ladang. Berminat hubungi saya 017-9065276 / 09-6221280 atau email naddia.tadc@gmail.com  
22. Shada 12 - Thu 5/Jan/2017, 10:56pm
Saya perlukan buah mangga utk buat sambal..sy di terengganu.saya menuaga sambal bilis mangga meletup 0132209391  
23. Amirul 491 - Tue 21/Nov/2017, 6:54pm
Saya memerlukan pembekal kelapa (coconut shake), apple & orange. Sila hubungi saya 017-3980350  
24. Sheikh 16 - Mon 1/Jan/2018, 3:30am
Admin tumpamg. Saya ada ladang durian 10 ekar superd24 di N9. Siapa berminat nak borong buah boleh wassap saya 019-2811955.  
25. Zack 695 - Sat 12/May/2018, 1:34pm
St memerlukan stok buah mangga muda. Sy tggl di Batu pahat Johor. Pm sy di no 0164186040  
26. Azharri Hj Bujai - Wed 11/Mar/2020, 8:33am
alamat kedai dimana? saya nak benih pokok manggis  
27. Juan 23 - Mon 9/Aug/2021, 11:12am
saya Juan, pembekal ''rockmelon premium organic'' segar dari ladang di kuala selangor. Kami ada lebih 40 ribu buah biji buah rock melon untuk didagangkan sepanjang tahun 2021 ini. Bolehlah berhubung dengan saya di talian 011-31965809  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..