Membekalkan Ayam Chicken Chop Frozen yang Dah Siap Salut Serbuk Roti
Z Diey Bisnes - Sat 29/Feb/2020 9:34am [Last Comment]
Slm
Saya membekalkan/menjual ayam chicken chop frozen secara borong @ utk makan sendiri pun boleh.. harga rm5/set
Setiap set mempunyai

* 2 keping ayam chicken chop yang dah bersalut serbuk roti
* kentang
* sos blackpeper istimewa resepi sendiri

Berminat boleh la hubungi saya utk sebarang pertanyaan atau utk tempah
0126965419

Whatsapp:
www.wasap.my/+60126965419

* saya juga menerima tempahan utk jamuan yang dah disiap digoreng (boleh wasap utk pertanyaan)

Lokasi : Taman putra perdana, puchong, selangor

Niche: Bisnes Pasar Malam | Produk Sejuk Beku | Bisnes Western Food
 
1. Z Diey Bisnes - Sun 1/Mar/2020, 12:41pm
jom order chicken chop frozen...harga rm5/set...setiap set ada

*2 keping = ayam chicken chop bersalut serbuk roti (boleh terus goreng 3min dlm kuali dengan api sederhana)
* Kentang
*Sos blackpepper istimewa resepi sendiri

Dah siap boleh terus mkn cepat dan berkhasiat
Untuk order dan pertanyaan boleh la wasap

Www.wasap.my/+60126965419
Taman putra perdana, puchong ,Selangor  
2. Z Diey Bisnes - Fri 6/Mar/2020, 12:49pm
🐥 ANA HOMEMADE🐥
🐥CHICKEN CHOP FROZEN🐥
RM 5/SET (150 GRAM)

Asalam...sy ada menjual dan membekal Chicken Chop Frozen serendah Rm 5/set
Berat 150 gram
✅ Ayam 2 kpg ( besar & kecik ) 100% isi ayam
✅ Kentang
✅ Sos Lada Hitam
Ayam sudah siap bersalut serbuk roti,blh digoreng trs dgn api perlahan dan blh trs dinikmati...hanya 5 minit.
Berminat nk cuba...blh wsap trs
Www.wasap.my/+60126965419
Taman Putra Perdana
COD mengikut kawasan🛵
Insyallah puas hati  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..