Membekal Peralatan Pejabat
Alaf Impian Services @ Alaf Impian Services
Wed 4/Sep/2013 11:58am [Last Comment]
Salam Warga Majalah.

Syarikat kami iaitu ALAF IMPIAN SERVICES ada menawarkan perkhidmatan membekal barangan alatulis, makmal, pejabat, barangan elektrik, elektronik dan juga mekanikal. Pejabat ami beroperasi di Klang. Jika terdapat sebarang pertanyaan, sila hubungi saya di talian 012-386 0217 (En. Muhd Fazhil) atau menerusi email kami di alafimpian1881@gmail.com.

Sekian, terima kasih atas sokongan Tuan/Puan.

Niche: Peralatan Pejabat Dan Sekolah | Pengedar Alat Tulis
 
1. Iwan 27 - Wed 4/Sep/2013, 3:20pm
bleh bagi harga detail tuk alat tulis? amran_iwan08@yahoo.com tq  
2. Alaf Impian Services - Fri 6/Sep/2013, 9:37am
Salam En Iwan..minta sertakan senarai spesifikasi dan keterangan produk yang dikehendaki kepada saya..TQ  
3. Ariel 15 - Wed 11/Sep/2013, 11:47am
Salam sejahtera,

kepada sesiapa berminat untuk mendapatkan perkhidmatan seperti toner katrij,alat tulis,peralatan perjabat,boleh dibuat melalui syarikat kami IDAMAN UNGGUL RESOURCES KUANTAN,PAHANG..kami mebekalkan keseluruh kawasan di pantai timur,perlukan khidmat kami atau perlukan stok barangan boleh email pada saya ariel_8447@ymail.com atau call 012-948 4278..kami sedia membantu anda..terima kasih  
4. Azeen - Fri 13/Sep/2013, 12:40am
Salam,saya mencari kad holder..yg bentuknya bulat..jika kita ingin mncari nama seseorang..kita hanya pusingkan sahaja.kalau saudara ada,boleh email saya ibraisme@gmail.com  
5. Zack 260 - Thu 3/Oct/2013, 11:04am
bole sye dapat kan senarai alat2 tullis dan paper dan harge dia .kalau ade quotation lagi k .secepat yg mgkin
papazee36@yahoo.com.my  
6. Densha - Sat 5/Oct/2013, 9:50pm
Syarikat kami membekalkan glass white board dengan harga serendah RM350. Turut menawarkan barangan glass lain: signboard, cabinet, table top, cermin..etc..mengikut citarasa customer.
email: densha.offquip@gmail.com / call:0196449241 (faisal)  
7. Intan 195 - Wed 11/Dec/2013, 8:42am
Assalam.. ada ke sykt di johor bahru yg boleh membeklkan stationery untuk saya. saya baru memulakan perniagaan alatulis di johor bahru.

intanstationery@yahoo.com.my

0197642961  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..