Membekal Minyak Masak CP8 dan CP10 Eksport
Md Zelan - Fri 10/Jun/2011 9:18am [Last Comment]
Salam Warga Majalah.com.

Di sini saya ingin menyatakan saya boleh membekal minyak masak cp8 dan cp10 untuk tujuan eksport. Di jamin harga terendah dan menarik. Sila nyatakan maklumat permintaan, lokasi penghantaran dan lain-lain maklumat berkenaan. Hanya tujuan eksport dan bukan olein subsidi untuk dalam Malaysia.blh hubungi saya 0125265443 atau Suwandi 0195219129 Harap maklum.

Niche: Pembekal Minyak Masak | Ladang Getah Kelapa Sawit
     
  1. Mairizul - Mon 13/Jun/2011, 11:58am
    Apa nama company ko n lesen MPOB?  
  2. Md Zelan - Tue 14/Jun/2011, 12:26pm
    Generasi Adil Sdn Bhd.. lesen MPOB 538931017000  
  3. Faizal 56 - Tue 14/Jun/2011, 10:04pm
    mairizul: hah tu tuan tanah dh bgtau, asal diam lak, tanya mcm polis jer,hahaha  
  4. Lee 30 - Thu 16/Jun/2011, 2:48am
    boleh email detail ttg harga cp8 n cp10: fadli_ma@yahoo.com  
  5. Md Zelan - Thu 16/Jun/2011, 1:17pm
    Lee..sy dah email katakog..u nk ambil berapa ribu tan.Nak hantar kemana?  
  6. Mr Broker - Sat 18/Jun/2011, 4:24am
    tolong email katalog kat saya juga..
    ahmadamlife@yahoo.com
    tq  
  7. Md Zelan - Sun 19/Jun/2011, 1:52pm
    mr broker: saya dah email katalog  
  8. Mutiara Tengah - Sun 19/Jun/2011, 4:02pm
    Ready stock! CP10 ,6 containers , packaging Jerry can 18 ltr ,USD24.20 Cash n carry
    Call Us
    mutiara.tengah@yahoo.com.my  
  9. Md Zelan - Mon 20/Jun/2011, 11:18am
    Mutiara Tengah sila brhubung dgn sya mlalui telefon.Saya akan email katalog.  
  10. Nur Afiza - Mon 20/Jun/2011, 2:30pm
    immedicted84@yahoo.com

    i nak katalog  
  11. Md Zelan - Mon 20/Jun/2011, 11:59pm
    Afiza:saya dah send katalog  
  12. Diyana Kamil - Tue 21/Jun/2011, 3:48pm
    Salam En Zelan, Saya baru lagi dlm export minyak masak cp10/cp8 or term2 dlam wholesale nie..tgah nak cari pembekal untuk pasaran bangladesh sbb banyak contact kat sana..boleh tunjuk ajar tak, nti u boleh jadik regular supplier..hehe..tlg email info at diyanakamil@yahoo.com  
  13. Md Zelan - Wed 22/Jun/2011, 11:01pm
    Diyana call saya..  
  14. Azny - Fri 24/Jun/2011, 6:25pm
    salam saya pun berminat email saya azny_m07@yahoo.com  
  15. Iistara 2 - Sat 25/Jun/2011, 2:47am
    pls email me : iistara4@gmail.com  
  16. Md Zelan - Sat 25/Jun/2011, 10:27am
    Azny & Iistara 2: saya dah email  
  17. Suhemi Bin Subari - Thu 30/Jun/2011, 11:42am
    salam..bleh emailkan ke saya sekali amy101182@gmail.com  
  18. Md Zelan - Fri 1/Jul/2011, 11:51am
    Suhemi..saya dh email  
  19. Mooins 2 - Wed 6/Jul/2011, 10:28pm
    Md Zelan,.. boleh emailkan harga utk CP8 dan CP10 utk ekspot C&F Chiitagong Port.
    Minimum order RM1m permonth. Buyer confirm sbb sudah setup company d malaysia. Payment LC at sight. Other terms if any , discuss  
  20. Md Zelan - Thu 7/Jul/2011, 12:37pm
    Mooins 2..blh tak bg no tel atau hubungi saya 0125265443..harga mengikut mpob  
  21. Amin 72 - Fri 8/Jul/2011, 10:04am
    boleh tlg email katalog kt sy x? thx.. pimintz@yahoo.com  
  22. Md Zelan - Fri 8/Jul/2011, 1:14pm
    Amin 72..sya dh email  
  23. Shahrul Nizam 7 - Sat 16/Jul/2011, 4:14pm
    Mr MZ please send KATALOG to me. thanks

    chairman@greatriser.com  
  24. Md Zelan - Sun 17/Jul/2011, 11:48am
    Shahrul Nizam : saya dah send  
  25. Iistara 2 - Sun 17/Jul/2011, 9:28pm
    tolong hantar katalog jugak kat iistara4@gmail.com  
  26. Md Zelan - Mon 18/Jul/2011, 12:06am
    iistara4..saya dh email  
  27. Amir Faizal - Fri 22/Jul/2011, 5:48am
    Salam, tolong email details/price list CP8 and CP10 kat : amircobra@gmail.com  
  28. Md Zelan - Fri 22/Jul/2011, 5:39pm
    Amir..untuk detail price emailkan kepada saya LOI..  
  29. Akmal 24 - Thu 11/Aug/2011, 10:40pm
    Boleh hantarkan katalog tuan ke akmal_husin@hotmail.com? tks.  
  30. Md Zelan - Sat 13/Aug/2011, 12:05am
    Akmal..buat masa skrg dh habis stok.tunggu bln Okt ada lg..  
  31. Affandi 5 - Sun 14/Aug/2011, 12:20pm
    kalau ada lg blh emai kat saya khori75selenia@yahoo.com  
  32. Mohd 156 - Tue 16/Aug/2011, 3:58pm
    boleh email detail ttg harga cp8 n cp10  
  33. Md Zelan - Thu 18/Aug/2011, 9:30pm
    Mohd 156 dan Affandi blan 10 ni contact sya.  
  34. Ajib 8 - Sat 20/Aug/2011, 12:05pm
    sedia membekal minyak cp10 dalam kuantiti yang banyak. hantarkan LOI kepada saya mnb2603@hotmail.com  
  35. Iskon2000 - Thu 25/Aug/2011, 6:15pm
    tuan sila email harga / term / pada saya detail iskon2000@yahoo.com . qty 10-20 20ft per month . tengok order dr client asia barat . lokasi kilang : klang  
  36. Amber 2 - Mon 5/Sep/2011, 2:18pm
    Sorry i forgot to give my email address
    dodge_oyie@yahoo.com THank You  
  37. Amber 2 - Mon 5/Sep/2011, 2:21pm
    Hello Mr Zelan I would like to purchase 1000kg of CP8 per day. Please send your catalog to dodge_oyie@yahoo.com
    thank you for your cooperation  
  38. Yaye - Mon 26/Sep/2011, 6:40pm
    Salam..Sy boleh membekal CP8 pada kuantiti order 1000 kg sehari.

    CPO Dan OLLIEN EKSPORT JUGA BOLEH SUPPLY.

    Tuan/Puan boleh hubungi saya di 014-232 6090 (yahya)  
  39. Azwan Azmi - Sat 1/Oct/2011, 12:30am
    Genuin buyer wanted for 1 kg pack local n xport.tanker also availale,plese call 0133693237 direct refinary.tq  
  40. Jack Azhar - Mon 3/Oct/2011, 12:30pm
    Minta email pada saya katalog Tuan at jack@arzaresources.com...t.kasih.  
  41. Av Trade Network - Wed 5/Oct/2011, 11:57pm
    salam, sy dari av trade network.anak syarikat sahill empire limited...sy perlukan cp8 20k mt monthly, by tanker,isi terus ke kapal....full lc fob....boleh email pada sy hrga tawaran tn dn katalog di av.trade.network@gmail.com  
  42. Muhazam - Wed 19/Oct/2011, 8:11am
    Perlukan CPO.. CP10.. CP8.. Packing as u wish hubungi sy d.. z_saybolt@yahoo.com utk keterangan lanjut  
  43. Mohd Shakri Abdullah - Tue 22/Nov/2011, 12:54pm
    Assalamu'alaikum, En Zelan, Ada kawan saya di Hongkong sedang mencari pembekal minyak masak untuk pasaran di kawasan orang Islam di China. Beliau mahu gred minyak masak yang tidak beku pada musim sejuk. Tlg email info yang berkaitan dan katalog at wadimarketing@gmail.com. HP saya : 0139818390  
  44. Tabb Zulkarnain - Sat 26/Nov/2011, 4:29pm
    Assalamu'alaikum, saya sedang mencari pembekal CPO sebanyak 5000MT sebulan kontrak 12 bulan. Tlg beri sebut harga FOB Port Klang dan CNF Chittagong, Bangladesh. Tlg email info yang berkaitan dan katalog at sr_inc@consultant.com. HP saya : 0132012691  
  45. Azwan Azmi - Sat 14/Jan/2012, 10:17pm
    slalam md zelan bleh bg sale export x?term saye simple harga ok packing stakat ni,drum,jc dan bib bag.30% t.t balance lc 30days at sight.tapi parshal shipment allowed lau nk lg senang ex factory.013 3693237  
  46. Erol 3 - Mon 23/Jan/2012, 11:31pm
    Tolong emailkan dekat saya, saya ingin beli minyak CP8 & CP10 anda dgn Qty yg 50Mts seminggu....
    Tolong bg sy Quotation.
    khairul_zam2002@yahoo.com  
  47. Radzuan Othman - Wed 8/Feb/2012, 10:16pm
    Sesiapa yg nak eksport CPO CP8 CP10
    ke luar negara, saya ada stok!
    hubngi saya 013-8218386
    azroy71@gmail.com  
  48. Hafiz 274 - Mon 19/Mar/2012, 8:06pm
    Saya mencari supplier utk 200tn/day utk eksport. En Md Zelan bole beri katalog or berbincang? Contact saya 013-6209496. mohamadhafiz.azizan@yahoo.com  
  49. Johari 32 - Wed 21/Mar/2012, 12:22pm
    Salam, cp8 & cp10 ada stock lg x? klau ada tlg emel detail harga. tq.  
  50. Razali 35 - Thu 3/May/2012, 10:27am
    Tolong e-mail katalog dan harga  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 68 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)