Membekal Minyak Masak CP8 dan CP10 Eksport
Md Zelan - Fri 10/Jun/2011 9:18am [Last Comment]
Salam Warga Majalah.com.

Di sini saya ingin menyatakan saya boleh membekal minyak masak cp8 dan cp10 untuk tujuan eksport. Di jamin harga terendah dan menarik. Sila nyatakan maklumat permintaan, lokasi penghantaran dan lain-lain maklumat berkenaan. Hanya tujuan eksport dan bukan olein subsidi untuk dalam Malaysia.blh hubungi saya 0125265443 atau Suwandi 0195219129 Harap maklum.

Niche: Pembekal Minyak Masak | Ladang Getah Kelapa Sawit
 
1. Mairizul - Mon 13/Jun/2011, 11:58am
Apa nama company ko n lesen MPOB?  
2. Md Zelan - Tue 14/Jun/2011, 12:26pm
Generasi Adil Sdn Bhd.. lesen MPOB 538931017000  
3. Faizal 56 - Tue 14/Jun/2011, 10:04pm
mairizul: hah tu tuan tanah dh bgtau, asal diam lak, tanya mcm polis jer,hahaha  
4. Lee 30 - Thu 16/Jun/2011, 2:48am
boleh email detail ttg harga cp8 n cp10: fadli_ma@yahoo.com  
5. Md Zelan - Thu 16/Jun/2011, 1:17pm
Lee..sy dah email katakog..u nk ambil berapa ribu tan.Nak hantar kemana?  
6. Mr Broker - Sat 18/Jun/2011, 4:24am
tolong email katalog kat saya juga..
ahmadamlife@yahoo.com
tq  
7. Md Zelan - Sun 19/Jun/2011, 1:52pm
mr broker: saya dah email katalog  
8. Mutiara Tengah - Sun 19/Jun/2011, 4:02pm
Ready stock! CP10 ,6 containers , packaging Jerry can 18 ltr ,USD24.20 Cash n carry
Call Us
mutiara.tengah@yahoo.com.my  
9. Md Zelan - Mon 20/Jun/2011, 11:18am
Mutiara Tengah sila brhubung dgn sya mlalui telefon.Saya akan email katalog.  
10. Nur Afiza - Mon 20/Jun/2011, 2:30pm
immedicted84@yahoo.com

i nak katalog  
11. Md Zelan - Mon 20/Jun/2011, 11:59pm
Afiza:saya dah send katalog  
12. Diyana Kamil - Tue 21/Jun/2011, 3:48pm
Salam En Zelan, Saya baru lagi dlm export minyak masak cp10/cp8 or term2 dlam wholesale nie..tgah nak cari pembekal untuk pasaran bangladesh sbb banyak contact kat sana..boleh tunjuk ajar tak, nti u boleh jadik regular supplier..hehe..tlg email info at diyanakamil@yahoo.com  
13. Md Zelan - Wed 22/Jun/2011, 11:01pm
Diyana call saya..  
14. Azny - Fri 24/Jun/2011, 6:25pm
salam saya pun berminat email saya azny_m07@yahoo.com  
15. Iistara 2 - Sat 25/Jun/2011, 2:47am
pls email me : iistara4@gmail.com  
16. Md Zelan - Sat 25/Jun/2011, 10:27am
Azny & Iistara 2: saya dah email  
17. Suhemi Bin Subari - Thu 30/Jun/2011, 11:42am
salam..bleh emailkan ke saya sekali amy101182@gmail.com  
18. Md Zelan - Fri 1/Jul/2011, 11:51am
Suhemi..saya dh email  
19. Mooins 2 - Wed 6/Jul/2011, 10:28pm
Md Zelan,.. boleh emailkan harga utk CP8 dan CP10 utk ekspot C&F Chiitagong Port.
Minimum order RM1m permonth. Buyer confirm sbb sudah setup company d malaysia. Payment LC at sight. Other terms if any , discuss  
20. Md Zelan - Thu 7/Jul/2011, 12:37pm
Mooins 2..blh tak bg no tel atau hubungi saya 0125265443..harga mengikut mpob  
21. Amin 72 - Fri 8/Jul/2011, 10:04am
boleh tlg email katalog kt sy x? thx.. pimintz@yahoo.com  
22. Md Zelan - Fri 8/Jul/2011, 1:14pm
Amin 72..sya dh email  
23. Shahrul Nizam 7 - Sat 16/Jul/2011, 4:14pm
Mr MZ please send KATALOG to me. thanks

chairman@greatriser.com  
24. Md Zelan - Sun 17/Jul/2011, 11:48am
Shahrul Nizam : saya dah send  
25. Iistara 2 - Sun 17/Jul/2011, 9:28pm
tolong hantar katalog jugak kat iistara4@gmail.com  
26. Md Zelan - Mon 18/Jul/2011, 12:06am
iistara4..saya dh email  
27. Amir Faizal - Fri 22/Jul/2011, 5:48am
Salam, tolong email details/price list CP8 and CP10 kat : amircobra@gmail.com  
28. Md Zelan - Fri 22/Jul/2011, 5:39pm
Amir..untuk detail price emailkan kepada saya LOI..  
29. Akmal 24 - Thu 11/Aug/2011, 10:40pm
Boleh hantarkan katalog tuan ke akmal_husin@hotmail.com? tks.  
30. Md Zelan - Sat 13/Aug/2011, 12:05am
Akmal..buat masa skrg dh habis stok.tunggu bln Okt ada lg..  
31. Affandi 5 - Sun 14/Aug/2011, 12:20pm
kalau ada lg blh emai kat saya khori75selenia@yahoo.com  
32. Mohd 156 - Tue 16/Aug/2011, 3:58pm
boleh email detail ttg harga cp8 n cp10  
33. Md Zelan - Thu 18/Aug/2011, 9:30pm
Mohd 156 dan Affandi blan 10 ni contact sya.  
34. Ajib 8 - Sat 20/Aug/2011, 12:05pm
sedia membekal minyak cp10 dalam kuantiti yang banyak. hantarkan LOI kepada saya mnb2603@hotmail.com  
35. Iskon2000 - Thu 25/Aug/2011, 6:15pm
tuan sila email harga / term / pada saya detail iskon2000@yahoo.com . qty 10-20 20ft per month . tengok order dr client asia barat . lokasi kilang : klang  
36. Amber 2 - Mon 5/Sep/2011, 2:18pm
Sorry i forgot to give my email address
dodge_oyie@yahoo.com THank You  
37. Amber 2 - Mon 5/Sep/2011, 2:21pm
Hello Mr Zelan I would like to purchase 1000kg of CP8 per day. Please send your catalog to dodge_oyie@yahoo.com
thank you for your cooperation  
38. Yaye - Mon 26/Sep/2011, 6:40pm
Salam..Sy boleh membekal CP8 pada kuantiti order 1000 kg sehari.

CPO Dan OLLIEN EKSPORT JUGA BOLEH SUPPLY.

Tuan/Puan boleh hubungi saya di 014-232 6090 (yahya)  
39. Azwan Azmi - Sat 1/Oct/2011, 12:30am
Genuin buyer wanted for 1 kg pack local n xport.tanker also availale,plese call 0133693237 direct refinary.tq  
40. Jack Azhar - Mon 3/Oct/2011, 12:30pm
Minta email pada saya katalog Tuan at jack@arzaresources.com...t.kasih.  
41. Av Trade Network - Wed 5/Oct/2011, 11:57pm
salam, sy dari av trade network.anak syarikat sahill empire limited...sy perlukan cp8 20k mt monthly, by tanker,isi terus ke kapal....full lc fob....boleh email pada sy hrga tawaran tn dn katalog di av.trade.network@gmail.com  
42. Muhazam - Wed 19/Oct/2011, 8:11am
Perlukan CPO.. CP10.. CP8.. Packing as u wish hubungi sy d.. z_saybolt@yahoo.com utk keterangan lanjut  
43. Mohd Shakri Abdullah - Tue 22/Nov/2011, 12:54pm
Assalamu'alaikum, En Zelan, Ada kawan saya di Hongkong sedang mencari pembekal minyak masak untuk pasaran di kawasan orang Islam di China. Beliau mahu gred minyak masak yang tidak beku pada musim sejuk. Tlg email info yang berkaitan dan katalog at wadimarketing@gmail.com. HP saya : 0139818390  
44. Tabb Zulkarnain - Sat 26/Nov/2011, 4:29pm
Assalamu'alaikum, saya sedang mencari pembekal CPO sebanyak 5000MT sebulan kontrak 12 bulan. Tlg beri sebut harga FOB Port Klang dan CNF Chittagong, Bangladesh. Tlg email info yang berkaitan dan katalog at sr_inc@consultant.com. HP saya : 0132012691  
45. Azwan Azmi - Sat 14/Jan/2012, 10:17pm
slalam md zelan bleh bg sale export x?term saye simple harga ok packing stakat ni,drum,jc dan bib bag.30% t.t balance lc 30days at sight.tapi parshal shipment allowed lau nk lg senang ex factory.013 3693237  
46. Erol 3 - Mon 23/Jan/2012, 11:31pm
Tolong emailkan dekat saya, saya ingin beli minyak CP8 & CP10 anda dgn Qty yg 50Mts seminggu....
Tolong bg sy Quotation.
khairul_zam2002@yahoo.com  
47. Radzuan Othman - Wed 8/Feb/2012, 10:16pm
Sesiapa yg nak eksport CPO CP8 CP10
ke luar negara, saya ada stok!
hubngi saya 013-8218386
azroy71@gmail.com  
48. Hafiz 274 - Mon 19/Mar/2012, 8:06pm
Saya mencari supplier utk 200tn/day utk eksport. En Md Zelan bole beri katalog or berbincang? Contact saya 013-6209496. mohamadhafiz.azizan@yahoo.com  
49. Johari 32 - Wed 21/Mar/2012, 12:22pm
Salam, cp8 & cp10 ada stock lg x? klau ada tlg emel detail harga. tq.  
50. Razali 35 - Thu 3/May/2012, 10:27am
Tolong e-mail katalog dan harga  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 69 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..