Membekal Kelapa, Kerisik dan Santan
Osman Bin Suari @ Micromind Computer Sdn Bhd
Fri 18/Oct/2013 12:32pm [Last Comment]
Salam Warga Majalah...

1. Kami mengimport kelapa indonesia daerah tembilahan dan jambi..harga sangat menarik..RM1.00 per biji ambil di store..kami sedang mencari runner bagi mengedar kelapa.. Stor kami di Johor - Pontian dan di Selangor -sri kembangan. kekuatan kami 100 ton seminggu di jamin tidak putus bekalan

2. Kami juga ada mengusahakan kerisik untuk pasaran tempatan. kilang di pontian. kualiti sangat baik.. tiada bahan tambahan. asli kelapa. harga menarik.. di bungkus dalam 3 size.. 80 gm, 400gm dam 800 gm. Juga menerima tempahan untuk jumlah yang banyak.. dan menggunakan label customize

3. Kami juga mengusahakan santan segar untuk pasaran tempatan dan kilang. harga sangat menarik...kami boleh membekal mengikut keperluan pelanggan. santan segar tanpa pengawet dan di hantar secara harian.

kepada warga majalah yang berminat untuk bekerjasama dengan kami sangat kami alu-alukan...kami juga sedang mencari rakan-rakan pengedar produk kami di seluruh negara.

Sila hubungi/sms/whatsapp Osman 019 7204187
atau email ke osman@micromind.com.my

Niche: Pembekal Kelapa Dan Santan
 
1. Eko Prasandra - Mon 21/Oct/2013, 7:49pm
saya dari indonesia dekat tembilahan, mau cari partner bisnis. hasil pertanian, buah-buahan, etc. +628527333883/ekoprasandra@yahoo.co.id  
2. Ismail 130 - Sun 1/Dec/2013, 11:01pm
Eko Prasandra, saya berminat, sila bagi detail ke kgmerabang@gmail.com  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..