Membekal Dan Menjual Aneka Jenis Dan Saiz Barangan Plastik - Johor
Mazni Mohd Mottasir - Wed 29/Aug/2012 9:40am [Last Comment]
Syarikat kami ada membuat servis membekal dan menjual aneka jenis dan saiz barangan plastik seperti aneka beg plastik untuk kegunaan restoran, kantin kilang atau sekolah, kedai/mini market, majlis kenduri kahwin dll. Barangan polysterin seperti cawan, mangkuk, sudu plastik pun ada dijual. Kami menghantar setiap pesanan ke tempat anda (buat masa ini kami berurusniaga dalam negeri Johor sahaja) Hubungi kami untuk tempahan 019-7239090 / 013-7674784

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol | Perkakas Dapur
 
1. Radziah 7 - Mon 3/Sep/2012, 1:21pm
ada katalog/senarai harga?  
2. Mazni Mohd Mottasir - Tue 4/Sep/2012, 1:09pm
Radziah..sila hubungi saya utk keterangan lanjut atau email ke qaseh_anneazam2626@yahoo.com.my  
3. Suzanna 6 - Mon 7/Jan/2013, 3:31am
Salam..ada jual mangkuk plastik x? Klu ada bole email ke najjahoir@gmail.com  
4. Alc Alamesra - Mon 26/Oct/2015, 6:47pm
Assalamualaikum, ada jual plastik cover untuk baju secara borong. Mohon email ke : Siti Ramah17@yahoo.com. Terima kasih.  
5. Adam 448 - Sat 31/Oct/2015, 9:52pm
saya nak polybag utk diapers.jika ada hubungi sy.urgent.adam
01126243400  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..