Membekal dan Mejual Plastik Bag Pelbagai Saiz dgn Harga Murah
Rnz Plastic @ RNZ World Enterprise
Thu 29/Sep/2011 2:33pm [Last Comment]
Salam warja majalah

Saya membekalkan plastik bag(plastik tangkai),pp plastik,hm/hd plastik,polistren,container(bekas tau fufa),straw,tisse,paper C & D,plastik sampah,dan plastikware(baldi,gayung,basin,laundry basket) dgn harga MURAH direct dr kilang.

lokasi kedai di kg cempedak kuang,rawang sgor

sesiapa berminat boleh hubungi sy
rnzshop@gmail.com
012 756 5060-zila
penghantaran disediakan

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol
 
1. Mie 20 - Thu 29/Sep/2011, 2:45pm
e-mail detail pada saya. saya minat nak jadi pemborong.  
2. Nazri Zin 2 - Thu 29/Sep/2011, 10:40pm
Email me detail.
Nazzimafruits@yahoo.com  
3. Zidna Farha - Fri 30/Sep/2011, 1:14am
email to me sales.zidnafarha@gmail.com  
4. Sofia 8 - Sun 16/Oct/2011, 8:38pm
email kat sy juga... nk detail brg yg ada n harga skali
sofiaasrawaldo@yahoo.com  
5. Rnz Plastic - Tue 18/Oct/2011, 11:11am
mie 20.email adds pls..
nazri,zidna n sofia..check email..  
6. Mastura 7 - Fri 11/Nov/2011, 11:38am
email kat sy juga... nk detail brg yg ada n harga skali-mastura_zafrul80@yahoo.com.my  
7. Khairul 269 - Thu 17/Nov/2011, 9:44am
saya nak guna plastik sampah free size.. berbandle2...
tolong email harga.
ibnu_baher_10@yahoo.com.my  
8. Faizal 186 - Thu 12/Jan/2012, 6:52pm
saya baru dapat order membekal plastik beg pelbagai saiz kepada felda dgn nilai 290000.00 sebulan.
saya sedang cari kilang atau supplier yang boleh jv dengan company saya
call me for detail
017-2882402  
9. Fadli Dahalan - Sun 11/Mar/2012, 10:34am
Boleh emailkan detail pada saya di mfd_sms@yahoo.com. Thanks  
10. Harni 2 - Tue 10/Apr/2012, 11:03pm
email harniawit@hotmail.com  
11. Anakmakabah6 - Mon 3/Sep/2012, 4:57pm
Boleh emailkan saya harga bagi plastik sampah berbeza saiz ke anakmakabah6@yahoo.com. Urgent. TQ...  
12. Mia Zahra - Wed 7/Nov/2012, 2:26am
Email detail pd miazahracollection@yahoo.com  
13. Awie 49 - Mon 19/Nov/2012, 10:34am
saya sedang mencari beg plastik untuk mek nasi kerabu nasi dagang.. sila email harga kepada saya dengan segera.. TQ

meknasikerabu@yahoo.com  
14. Mohd Ridzuan Mamat - Wed 12/Dec/2012, 11:04pm
email sy qou utk plastik zap utk isi baja organik 1kg
zuan_fbk82@yahoo.com.my  
15. Mohd Khairi 6 - Tue 15/Jan/2013, 8:43am
email semua sebut harga untuk semua plastik dan polisterin di muhahmadkhariey@ymail.com
tq....  
16. Sahlan - Sun 20/Jan/2013, 12:12am
email semua sebut harga untuk semua plastik dan polisterin di lan_saad@ymail.com
berminat utk membuka kedai plastik & polisterin
tq....  
17. Nasir Malek - Thu 14/Feb/2013, 7:08pm
email produk2 yang ada untuk di order di faro_ite@yahoo.com.my  
18. Synergy Palm Sdn Bhd - Thu 21/Feb/2013, 11:29am
email quotaition untuk semua jenis produk
di synergypalmholding@gmail.com  
19. Mfarid820 - Mon 19/Aug/2013, 4:58pm
emailkn detail pda sya : mfarid820@gmail.com  
20. Shafiq 101 - Wed 4/Sep/2013, 8:21pm
email jgk detail kat : kersanimas@gmail.com
keperluan segera...tq.  
21. Yatie Cha - Mon 30/Sep/2013, 9:34am
Email product ke syazmira0401@gmail.com nak bukak kedai.  
22. Zack 280 - Wed 18/Dec/2013, 12:14pm
Boleh email saya detail untuk kotak polistren letak jeli kelapa sesuai untuk saiz satu meja kat kedai mamak?...email saya harga termurah jika saya beli sekian2 minimum kuantiti...zill_ayob@yahoo.com  
23. Ahmadradziman - Wed 26/Mar/2014, 12:56am
email detail pada saya....ahmadradziman@gmail.com kalau ada senarai harga barang pun ok jugak...:)  
24. Mohd Nazib 2 - Fri 7/Aug/2015, 12:21am
Ingin dapatkan ap plastic scrap
Hubungi kami
018-6642615
012-5552072  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..